Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jestli jí není dobře? Taky to musí udychat když má uspaný nos. Hlavní je, že ji.
@Atisia píše:
Jestli jí není dobře? Taky to musí udychat když má uspaný nos. Hlavní je, že ji.
To asi ano, je mi jasné, že umí dýchat jenom nosikem. Je pravda, když má dospělý člověk taky rýmu, tak je mu kolikrát ouvej a pomalu chuť k jídlu nemá.
Jo to papá, ráno vypila svých obvyklých 120, pak 90 a teď víceméně ucucává. Třeba to taky dělá to počasí, jak je hnusně a prší. To vždycky hodně spinká.
S ucpanym nosem se blbě pije…a jestli se pere s nějakou infekci tak nemá asi ani úplně chuť…to je normální…zkuste na noc rozkrojit cibuli a dát jí někam blízko k hlavě a mokrou plenku nebo ručník pověsit na topení v místnosti kde spí. zvlhčí to vzduch a nosní sliznice lépe regeneruje…případně rýma lépe odtéká…
Na spinkání bych dala klín.. a jestli nemáš klín, tak prostě do vyvýšené polohy.
@Soher píše:
Na spinkání bych dala klín.. a jestli nemáš klín, tak prostě do vyvýšené polohy.
Vyvýšeno mám furt, protože se zakuckava od narození, spí jen na bocích, větrám aby měla lepší vzduch. Na noc jsme prostrikali, odsali. Večer se i dost napapala. Tak je to asi normální. ![]()
Mně když není dobře, tak taky moc nejím a víc spím. To je úplně normální.
Ahoj,
🤧
Předem se omlouvám, že je tu další diskuze o rýmě. Ale máme první miminko, 2,5 měsíce staré. Včera se u naší holčičky projevila její první rýma.
Včera jsem odsávala jen ráno, odpo, večer + zvlhčujeme sprejem. V noci spinkala hezky. Z toho jsem měla hrozný strach. Dnes jen stříkáme sprej.
Ale chtěla bych se zeptat, jestli je běžné, že při rýmě míň miminka papají?? Vždy se jen probudí a cucne si 60 nebo 3O cca tak po hodině?? Protože se vždy probudí, hrát si nechce, povídat také ne a křičí že má hlad, žízeň.🤷🏼♀️
Je taková spavější, ale jinak se normálně usmívá, teplotu nemá jen méně papá než obvykle.
Děkuji za odpovědi.☺️️