Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Dobrý den. Je mi 14 let a třeba sem píšu úplně zbytečně, ale chtěla jsem se projistotu zeptat. Už čtvrtý den mi samo od sebe škube spodní oční víčko(pravé oko) a dneska mi už neskube, ale vždy když mrknu tak se jakoby stáhne a pak zase vrátí.(tohle se mi dělo i párkrát včera.) A vůbec nevim jestli je to normální nebo co to znamená. Předem děkuji, kdyby někdo poradil.
To chce hořčík.
Ahoj, me skube horni vicko uz 3.tyden..beru velke davky horciku, b6..ale skube porad, klidne kazdych 10 minut, kazdy den cekam, kdy to prejde.Radu nemam, ale rada se zahackuju, jestli nekdo neco neporadi..drz se, je to neprijemny..pry to muze byt ze stresu, nedostatek vitaminu
Já to mam z únavy a vycerpani. Takže hodně spát, magne B6 a přejde to:)
Dobrý den. Je mi 14 let a třeba sem píšu úplně zbytečně, ale chtěla jsem se projistotu zeptat. Už čtvrtý den mi samo od sebe škube spodní oční víčko(pravé oko) a dneska mi už neskube, ale vždy když mrknu tak se jakoby stáhne a pak zase vrátí.(tohle se mi dělo i párkrát včera.) A vůbec nevim jestli je to normální nebo co to znamená. Předem děkuji, kdyby někdo poradil.