Stahování očního víčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.9.22 14:41

Stahování očního víčka

Dobrý den. Je mi 14 let a třeba sem píšu úplně zbytečně, ale chtěla jsem se projistotu zeptat. Už čtvrtý den mi samo od sebe škube spodní oční víčko(pravé oko) a dneska mi už neskube, ale vždy když mrknu tak se jakoby stáhne a pak zase vrátí.(tohle se mi dělo i párkrát včera.) A vůbec nevim jestli je to normální nebo co to znamená. Předem děkuji, kdyby někdo poradil.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56505
6.9.22 14:49
@Anonymní píše:
Dobrý den. Je mi 14 let a třeba sem píšu úplně zbytečně, ale chtěla jsem se projistotu zeptat. Už čtvrtý den mi samo od sebe škube spodní oční víčko(pravé oko) a dneska mi už neskube, ale vždy když mrknu tak se jakoby stáhne a pak zase vrátí.(tohle se mi dělo i párkrát včera.) A vůbec nevim jestli je to normální nebo co to znamená. Předem děkuji, kdyby někdo poradil.

To chce hořčík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
6.9.22 16:31

Ahoj, me skube horni vicko uz 3.tyden..beru velke davky horciku, b6..ale skube porad, klidne kazdych 10 minut, kazdy den cekam, kdy to prejde.Radu nemam, ale rada se zahackuju, jestli nekdo neco neporadi..drz se, je to neprijemny..pry to muze byt ze stresu, nedostatek vitaminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
6.9.22 16:33

Komplex B vitamínů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
7.9.22 07:54

Já to mam z únavy a vycerpani. Takže hodně spát, magne B6 a přejde to:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA