Opar u roční dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1194
4.9.22 21:48

Opar u roční dcery

Ahoj holky,
Dopoledne jsem si u dcerky (11 měsíců) všimla narůžovělého flíčku na horním rtu uprostřed v takovém tom „srdíčku“. Stále to nezmizlo, vypadá to jako opar, ale jistá si nejsem, puchýřky tam nemá :nevim:
Ale opar poznám, mívám je celkem často, ale ode mě to nechytila, teď ho nemám…
A vůbec nevím co s tím..? Čím to mazat? Zavolat ráno pediatře? Není to prkotina? :think:
Nerada bych něco podcenila…
Díky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4396
4.9.22 22:18

Prvni nakaza neprobiha pry jako opar, ale neco horeckateho nebo afty v puse. Mela to dcera? Ja si jednou myslela, ze syn ma opar a nakonec to byl ekzem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
4.9.22 22:30

@e008
Aha 8o ale je pravda, že ráno když vstala, tak byla úplně zpocená :think: ale to opar ještě nevyskočil, tak mě nenapadlo měřit teplotu (jestli jí vůbec měla). Jinak je veselá, hraje si, pěkně baští :think:
Aftů jsem si nevšimla, myslím, že bych si všimla při čištění zoubků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
4.9.22 22:39

A nebouchla se něčím, chrastítkem nebo jinou hračkou? U dětí první nákaza oparem probíhá jako herpangina a věř, že proti tomu je pár puchýřků prkotina. Máme ji před pár měsíci za sebou a bylo to peklo. Probíhá to jako angína, vysoké horečky, strašná bolest v krku a k tomu se přidají opary (afty) v puse. Strašně je to bolí, malá řvala ve dne v noci. Nejedla, pila jen stříkačkou. A to jí jsou tři. Nepomáhalo nic a trvalo to skoro deset dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
4.9.22 22:45

@Aduš8
Je možný, že se něčím odřela, jak jsem psala, zatím je to bez puchýřků, tak se to těžko odhaduje :think:
Tak myslíš, že mám „vyčkávat“ a uvidíme co se z toho vyvrbí?
To je mi líto, muselo to být náročný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
4.9.22 22:51

@Cucajz určitě bych počkala, když se nic nepřidá. No, náročný to bylo, hlavně hned o pár týdnů později chytla 7.nemoc a puchýře v puse se opakovaly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí