Tvrdý prso u 10 lete dcery? Normální?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.9.22 19:29

Tvrdý prso u 10 lete dcery? Normální?

Dobrý večer prosím o radu starších holčiček. Dneska přišla má 10 letá dcera s tím že ji bolí prso. Mazala sem ji kolem něj a cítila že je dost tvrdý kolem bradavek to levé ale také. A já se tet strašně desim a bojím dřív si nestěžovala až dneska..Je to prosím normální? Je to z růstu? Zavolám lékařce ale bojím se.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76025
4.9.22 19:32
@Anonymní píše:
Dobrý večer prosím o radu starších holčiček. Dneska přišla má 10 letá dcera s tím že ji bolí prso. Mazala sem ji kolem něj a cítila že je dost tvrdý kolem bradavek to levé ale také. A já se tet strašně desim a bojím dřív si nestěžovala až dneska..Je to prosím normální? Je to z růstu? Zavolám lékařce ale bojím se.

a čeho se děsíš? že dcera dospívá a pomalu jí porostou prsa? ale to je u holek normální, s tím jsi musela počítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
4.9.22 19:43

Rostou jí prsa, no… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2256
4.9.22 19:44

Rostou ji prsa, v dnešní době u 10 letech holek normální. Má štěstí, že ji rostou hned obě. Když zacne růst jen jedno a ještě dlouho jen jedno, to by člověk plakal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
4.9.22 19:44

Rostou jí prsa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625
4.9.22 19:48

Rostou jí prsa. Já jsem v jejím věku byla vyděšená, že mám asi rakovinu. No byly to lentilky pod kobercem v rozpuku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4045
4.9.22 19:51

Zacinaji ji rust. Muze to byt bolestivy a neprijemny, muze to „pnout“.
Doktorce muzes zavolat, pro svuj klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35316
4.9.22 19:52

Prokristapana!!! To uz zensky zapomnely, jak prisly ke kozam? Jestli se nepta chlap, tak je to s nasi genraci hodne spatny, kam se podel zdravy rozum… :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
4.9.22 19:57

Že by dospívala? A tobě prsa rostla jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
4.9.22 20:05

@mroe uklidnime hormony, jo? Nie kazdy moze byt tak osvieteny…

@maja45 moje teda rastly inak, na nic bolestive a tvrde si nepamatam…

Zakladatelko, tak asi dobre. Ale zase sa mi potvrdilo, ze ja sa radsej na nic na emimine pytam nebudem… :zed:

A uz uplny vykrik do tmy, dakujem tym, ktore odpovedali normalne, nech vam to boh oplati na detoch :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.22 20:18

Děkuji za odpověď všem potřebovala jsem jen uklidnit.. nepamatuji si totiž že bych okolí měla tak tvrdý a že by mě to tak bolelo…Všem se omlouvám asi jsem se ptát neměla ale už se stalo.

• Citovat
  • Upravit
2256
4.9.22 20:26

@jaia00 oplatit, nase děti jsou zlate :srdce: :D

@Anonymní píše:
Děkuji za odpověď všem potřebovala jsem jen uklidnit.. nepamatuji si totiž že bych okolí měla tak tvrdý a že by mě to tak bolelo…Všem se omlouvám asi jsem se ptát neměla ale už se stalo.

U mě to začínalo takovým tvrdým " hráškem" pod bradavkou, fakt dlouho to bylo tvrdý, třeba rok? A ta bolest… :zed: úplně jsem si to vybavila, ptz mě před pár dny přesně takhle bolely prsa 8o ještě že už to má člověk za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35316
4.9.22 20:27
@jaia00 píše:
@mroe uklidnime hormony, jo? Nie kazdy moze byt tak osvieteny…

@maja45 moje teda rastly inak, na nic bolestive a tvrde si nepamatam…

Zakladatelko, tak asi dobre. Ale zase sa mi potvrdilo, ze ja sa radsej na nic na emimine pytam nebudem… :zed:

A uz uplny vykrik do tmy, dakujem tym, ktore odpovedali normalne, nech vam to boh oplati na detoch :potlesk:

Sorry, ale jak s muze nekdo u desetilte divky divit tomu, ze ji rostou prsa? Co si myslela…ze ma oboustranny nador? To uz se fakt lidi nemuzou nejdriv zamyslet, nez se na takovou vec zeptaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.9.22 20:34

@mroe zrovna tebe jsem se zeptat ani nechtěla. jsi vážně zla, ano zeptala jsem se…asi blbě ale když si dítě začne ze dne na den stěžovat že ji fakt to prso hodně bolí tak sem se radši zeotala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.9.22 20:34

Radši už žádnou otázku nepolozim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie