rýma u 3 měs. mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2216
7.4.07 10:45

rýma u 3 měs. mimi

ahoj holky, potřebuji poradit. Naše koťátko má strašnou rýmu, kýchá a trošičku kašle. Myslela jsem si , že když ji krmím mat. mlékem, tak nemůže nastydnout. Je ale pravda, že ji většinou krmím z flašky. Manžel je taky trochu nastydlý a ptal se svoji doktorky, jestli se malá nemůže od něj nakazit. Říkala, že pokud je kojená, tak ne. Bohužel už se stalo. Ve starších příspěvcích jsem se dočetla, že bychom měli s malou chodit hodně ven. Chtěli jsme jít v pondělí na výlet, na Pustevny. Žádné dlouhé tůry, prostě lanovkou vyjet nahoru a trošičku se tam projít. Co jsme koupili šátek, tak se malá v něm moc ráda nosí, takže bychom ji chtěli vzít v tom šátku. Teplotku nemá, ale neměla by raději ležet pěkně v teploučku v postýlce, než se uzdraví?A jaké léky bych ji měla koupit? Raději se zeptám Vás, protože v naši lékárně mi většinou neumí poradit. Jinak ji odsáváme nosík tou hadičkou, co se připevní na vysavač. A chtěla jsem se zeptat, jak často, denně, ji tím můžeme nosík odsát. Přes den je malá celkem v pohodě, ale pravidelně, již 2 den, kolem 19 hod začne hystericky plakat a trvá to min. 30 minut. Nemůže ani pořádně papat, protože se zalýká pláčem. Doufám, že je to jenom díky tomu nachlazení. Moc Vás prosím o Vaše rady. Pa a přeji Vám nádherné Velikonoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3496
7.4.07 10:50

Ahoj, Nelinka byla taky ve 3měs. nemocná, a taky kojená. Odsávej podle potřeby, ale ne moc často, ať jí neodřeš sliznici. Ono ten soplík je stejně většínou dál v nose, kam se odsávačkou nedostaneš. Nám malá ty hleny zvracela. Začala se vždy dávit, my ji dali hlavou dolů a už to z ní letělo. My dostali antibiotika a kapky proti kašly. Ale zkus si koupit vincentku ve spray v lékárně a stříkej jí to do nosánku, nám to před týdnem zabralo. Nebo se ještě prodává mořská voda ve spray, ale ta nám moc nezabírala. Chodit ven určitě i několikrát denně, protže sliznice v nose se pěkně roztáhne a bude se jí líp dýchat. Snad jsem trochu poradila.
Ať se brzy uzdravíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.4.07 11:09

Ahoj, přesunuji diskusi do dětských nemocí.
L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
7.4.07 11:10

Karinko výbornou zkušenost mám u takhle malého mimi s mateřským mlékem - kapej jí ho do nosíku. My teď máme taky trochu rýmu a kašel a vůbec nekapu nosní kapky, jen MM..... Myslím, že se díky němu ta rýma nerozjela do nějakých větších rozměrů a nosík to uvolní taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
7.4.07 19:41

Ahoj, pokud mas odsavacku na vysavac Ariana babyvac tak tou sliznici neposkodis, nemusis se bat odsavat casto. Jinak my pouzivame ted na rymu Nasivin pro miminka. Muzou ho od 4 tydnu veku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
7.4.07 21:02

Taky se přimlouvám po MM, malá se už s rýmou trápí skoro týden (občas nám ty hleny taky zvrací), tak jsem začala kapat MM a vypadá to, že rýma ustupuje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.4.07 18:13

inhalační dudlík

Doporučuji použít inhalační šidítko Bronchi a inhalační olejíček borovice-eukalypt. Hlavně před spaním. Bude mít čistý nosík a klidně spát. Je to vyzkoušeno. Jitka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA