Uzliny, kašel, rýma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
5.4.07 12:01

Uzliny, kašel, rýma

Milé maminky, prosím o radu, dcera 3 roky má již 2 měsíce střídavě , rýmu kašel, teplotu občas. 1-2 dny dny a zase 3 týdny klid. Ovšem kašel má vlastně stále, jednou horší jednou lepší. Před týdnem dostala poprvé antibiotika Duracef, který dobrala, k tomu Aerius. Prý má plíce čisté, moč v pořádku, ale kašel neustává. Není tak jak před antibiotiky ale je mokrý vykašlává a má ucpanou rýmu a v noci chrápe. Již nevím jak jí pomoct od toho pomoc. Aerius bere stále již ten týden a k tomu jsem dala Sinupret kapky a ještě k tomu jí dala lékařla Fenorin.Jsme objednaní na alergologii za 2 měsíce. Dále má na krku zduřelé uzlinky. Je to v tomto případě normální? Zmizí nebo se mám obávat?Krevní obraz byl v pořádku pouze prý zvýšené leukocyty na 9.8 prý z důvodu virózy. Ráda bych podpořila imunitu ale zajímá mě Váš názor týkající se vitamínů z lékárny kde mi připadá že to složení je hodně chemické.Poradíte mi jak imunitu podpořit, jaké jsou echinaceové kapky?Omlouvám se za dlouhý dotaz.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
5.4.07 13:53

Já nevím, ale asi bych poprosila o kultivační výtěr z krku, nebo nosu. Můj syn 23 měsíců měl taky jakoby virozu, ale kašel a rýma se stále nelepšily. Při výtěru nám našli streptokoka pneumonii, takže i když už byl bez teplot, tak ten šílenej kašel a rýmu jsme museli přeléčit ATB a opravdu to pak rychle přešlo a o kašli už vůbec nevíme. ťuk, ťuk…
Radka a Štěpánek

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí