Rýma u batolete - průběh u vás?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
733
15.4.16 20:06

Rýma u batolete - průběh u vás?

Ahoj maminky, mohu se zeptat, jak u vašich batolátek probíhá rýma? Náš malej (14 m) má rýmu cca co 2 - 3 měsíce… vždy doprovázenou dávivým kašlem z hlenů, někdy zvrací, ale spíše se mu např. 10 x denně vrací obsah žaludku do pusinky a on to spolyká a dáví a dáví a lapá po dechu, je vždy bez teplot, odsát se nám to nedaří (zadní rýma?).. přijde mi to vždy docela drsné na tak malého špuntíka, co s ním rýma dělá, delší dobu mám podezření na reflux (často se mu vrací jídlo do pusinky a zakucká se… a velmi často škytá)… proto jsem se chtěla zeptat, zda u vás rýma probíhá stejně, abych se kdyžtak hodila do klidu :) díky za vaše zkušenosti a postřehy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2434
15.4.16 20:27

Ahoj, ja te tedy moc neuklidnim, takhle ryma neprobihala ani u jednoho z mych 3 deti. Kasel pri zadni ryme to jo, ale to vraceni jidla urcite neni z rymy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
15.4.16 20:29

Nech mu vyšetřit ten reflux… ať se netrápí.

Jinak na zadní rýmu nám pomáhaj fenistil kapky, splasknou sliznice a rýma může ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85259
15.4.16 20:32

@Teresk tohle jsem nezazila s 14 mesicni nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
15.4.16 20:43

Dcerka má také často rýmu, syn to tahá ze školky. Jí nejvíc pomáhá aspoň 2× denně odsát vysavačem, před tím ale nastříkám Sterimar. Po odsání nakapu Nasivin. Navíc dávám Stoptussin a Fenistil kapky 3 x denně dle návodu. S tím zvracením nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.4.16 20:44

Jednou jsme s tim byli u Dr., ze zvraci pri ryme.. a kdyz jsem rekla, ze ma rymu, tak se usmala a rekla, ze to bude ono, ale pak se koukla do nosiku a rekla ze zadnou rymu nevidi, coz mi prislo divny.. nase Dr. nad vsim mavne rukou, jen jsem nechtela k Dr. jit se zbytecnosti, ale jak to vidim, radej tam zajdem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
15.4.16 21:54

Naše holky při rýmě taky zvrací, jak zalehnou, tak začnou polykat hleny a pak to vyhodí. Většinou první dny. Nebo pak kašlou tak, až se z toho taky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leona.Mirkova
16.9.19 15:55

Co používáte za kapičky, když už má dítě ten soplík do žluta?

• Citovat
  • Upravit
26559
16.9.19 16:02

Do doby co jsem kojila mivaly decka lehoucky prubeh, jestli vubec neco chytily. Kdyz jsem se ja nachladila, davala jsem jim o to casteji, at maji dost protilatek. Tyhle stavy teda neznam vubec, ani kdyz uz byly starsi. Spis se mu zhorsi rymou reflux, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí