Rýma v očích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
12.9.13 19:32

Já mám právě pocit, že @crazymisha má starší profilovku, ta tady je už dýl, nějak si jí pamatuju, asi teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipa.k
12.9.13 19:55
@crazymisha píše:
Tak dekuju. Me to vydesilo. Ma teploty, rymu, to oko a obcas ze ji boli celo nebo ouska. Ale neplace, jen je unavena a huhla.

Tak zánět dutin to klidně může být. Někteří doktoři tvrdí, že tak malé děti nemají ještě dutiny, ale syn i dcera měli první zánět dutin už ve 4 letech. U nás to ale většinou nebyla akutní záležitost (jako že ze dne na den), většinou tomu předcházela škaredá zelená neustupující rýma.

• Citovat
  • Upravit
890
13.9.13 04:43

Jj, jsem tu dýl, stara profilovka. Mam sice jeste 3mesicniho synj, ale bohuzel nekojim. A mala urcite rano pofrci, hnisaji ji obe oci, asi to bude zanet spojivek. Me zaci
naji taky palit oci, doufam, ze jen z unavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
13.9.13 08:16

Tak mala dostala ATB a kapky do oci. Zanet dutin jak vysitej. Lezet v teple a tyden bez skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipa.k
13.9.13 09:43

@crazymisha Dělali jí rengen? A na jak dlouho máte ATB? Na zánět dutin je dobré mít ATB na 10 dnů. Není nic horšího, než nedoléčený zánět dutin (aspoň teda u nás).

• Citovat
  • Upravit
890
13.9.13 18:26

Ne, nedělali. ATB mame Sumetrolim a Pamycon do oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipa.k
14.9.13 09:01

To jste asi nebyly na ORL, že? Tam nám dělají rengen vždy. Pokud by se Vám při dobírání ATB malá nezdála dobrá (pořád huhňala, měla oteklé oči nebo měla stále rýmu), trvejte na pořádném vyšetření a doléčení. Syn takto jednou skončil v nemocnici na punkci a kapačkách (ATB do žíly).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA