Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, holky co myslíte je to ryska nebo mám ještě nějakou šanci? ![]()
Promiň, ale já vidím negativní test.
Záleží jak dlouho jsi po vynechané menstruaci, ze které části dne test je. Předpokládám, že test je citlivost 10.
Udělej test znovu za dva dny, nebo jdi do laboratoře na test HCG a ten ak za 2 dny zopakuj.
@MamculeVerca zkusila jsem to ještě lépe vyfotit, jestli něco bude vidět
Test je citlivost 10… a ms mám dostat za 4 dny
Vím, ze se nedoporučuje testovat před ms, ale jsem strašně nedockava ![]()
Negativní, na druhé fotce možná ryska, na ducha moc tenká čárka.
To rozhodně není pozitivní testovací čárka.
Řeknu ti to asi takhle :
Ve spoustě případech se vajíčko oplodní, ale protože nemá dobře prostředí, z těla odejde. Kdyby si každá žena dělala testy před menstruací, tak by takových,,duchů,, bylo hodně. Dokonce na tomhle principu fungují jednosložkové antikoncepce.
Citlivost testu je 10,ale při velké koncentraci moči, lze zachytit i 4 jednotky. A to udělá stín, chceš li DUCHA.
Takže i kdyby jsi měla test pozitivní, neznamená to v podstatě nic, protože se může vyplavit z těla při další menstruaci. Menstruace nepřijde, je li hodnota a (mix) hormonů tak vysoká, aby mozek vyslal informaci, aby menstruace nezačala. Je to především hormon HCG, Progesteron a Estrogen.
Testovat tak brzy je zbytečné z mnoha důvodů. Prvním je, že i když budeš mít těhotenský test pozitivní, může oplodněné vajíčko odejít se sliznicí při menstruaci. Budeš tedy zklamaná.
Další důvod je, že i když se ti ukáže negativní, můžeš v konečném důsledku těhotná být. Záleží jak se ti HCG uvolňuje do moči, kolik jsi pila, jaká je opravdu ( v krvi) hodnota HCG.
Sečteno a podtrženo. Test je neprůkazný.
Počkej na vynechání menstruace a až potom on dva dny testuj.
Hodně štěstí ![]()
@Bara189 negativní test, ani náznak
máš testovat po vynechání ms
Děkuji vám všem za názor 😊, uvidíme zda se z toho něco vyklube. Každopádně budu testovat až při zpoždění ms..
@MamculeVerca píše:
@Bara189To rozhodně není pozitivní testovací čárka.
Řeknu ti to asi takhle :
Ve spoustě případech se vajíčko oplodní, ale protože nemá dobře prostředí, z těla odejde. Kdyby si každá žena dělala testy před menstruací, tak by takových,,duchů,, bylo hodně. Dokonce na tomhle principu fungují jednosložkové antikoncepce.
Citlivost testu je 10,ale při velké koncentraci moči, lze zachytit i 4 jednotky. A to udělá stín, chceš li DUCHA.
Takže i kdyby jsi měla test pozitivní, neznamená to v podstatě nic, protože se může vyplavit z těla při další menstruaci. Menstruace nepřijde, je li hodnota a (mix) hormonů tak vysoká, aby mozek vyslal informaci, aby menstruace nezačala. Je to především hormon HCG, Progesteron a Estrogen.Testovat tak brzy je zbytečné z mnoha důvodů. Prvním je, že i když budeš mít těhotenský test pozitivní, může oplodněné vajíčko odejít se sliznicí při menstruaci. Budeš tedy zklamaná.
Další důvod je, že i když se ti ukáže negativní, můžeš v konečném důsledku těhotná být. Záleží jak se ti HCG uvolňuje do moči, kolik jsi pila, jaká je opravdu ( v krvi) hodnota HCG.Sečteno a podtrženo. Test je neprůkazný.
Hodně štěstí
Počkej na vynechání menstruace a až potom on dva dny testuj.
Zkopírovat a vkládat do každé diskuze „duch“. ![]()
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat zda to vypadá na slabě pozitivní nebo je to ryska jsem 12 DPO a za den by měla přijít ms. Test je dělaný z odpolední moči tak zkusím ještě ráno jednou
Děkuji