Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, máte s touto cestovkou zkušenosti? Byli jste spokojení? Není zvláštní že dávají faktury jen firmám?
Díky ![]()
Mám s nimi dobrou zkušenost. Byli jsme s nimi víckrát, ale už je to několik let. Na způsob placení už si nevzpomínám, ale nebyla to vysoká částka, určitě jsme to neřešili přes fakturu, spíš v hotovosti na pobočce.
Byla jsem s nimi asi 5× a doporučuji. Platili jsme převodem z účtu, fakturu nevím jestli poslali, my ji ani nepotřebovali.
Já teda spokojená vůbec nebyla -_- strašná komunikace, strašný přístup… Program si mění jak se jim zlíbí… Hnus
@Anonymní píše:
Já teda spokojená vůbec nebyla -_- strašná komunikace, strašný přístup… Program si mění jak se jim zlíbí… Hnus
Proč anonym? To vypadá skoro jako konkurence 😁
@valacek kupovali jsme mamce zájezd do Paříže a Versailles, byla loni a spokojenost obrovská 😊
@LD1 píše:
Proč anonym? To vypadá skoro jako konkurence 😁
@valacek kupovali jsme mamce zájezd do Paříže a Versailles, byla loni a spokojenost obrovská 😊
Mě zájezd s nimi ještě čeká (proto ta anonymita, aby mi třeba nedali nejhorší místo v autobuse
), ale souhlasím s anonymem výše. Komunikace naprostá katastrofa, změna programu i termínu již taky proběhla a kdyz jsem zažádala o vrácení peněz, protože mi nový zájezd nevyhovoval, peníze mi odmítli vrátit
takže za mě také nic moc
Tak my naopak změnu termínu potřebovali a ve všem nám vyšli vstříc😊