S dětma do reklamy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2084
26.7.18 12:50
@Bubla_Bučková píše: :pankac:jinak nevím… za účinkování celé rodiny… 50 tisíc?
žádné nové schody? ani kuchyň? tak v tom případě chráním soukromí svých dětí a v reklamě je nevystavuju :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.18 12:52

Popravdě jste to většinou vzali moc radikálně a negativně. nejde o reklamu na nějakou velkou firmu v televizi. Žádná sláva a vysoké honoráře. Spíš takový jednorázový přivýdělek pro dobrý pocit, že to někomu pomohlo a byla to i zábava. To že děcko bude někde vidět, neznamená že mu musí být vidět do obličeje. Spousta maminek ví, že má překrásně pohádkové děti a když by měli být někde na záběru na pár sekund, jak se třeba usmívají při hraní nebo tak něco, tak to nebudou považovat za herecký výkon srovnatelný s Harrym Potterem nebo já nevím kým a čím.
Nebo třeba tito děti jsou podle vás také zneužité a bylo zneužito jejich identity a soukromí?
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
26.7.18 13:01

@Dominikniknika nevím, jestli někdo zneužil jejich identitu, ale jsou to dobrý spratci :mrgreen: hned to posílám dál :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
26.7.18 13:02

@Káťa19 tak já třeba fotky svého syna nedávám ani na Facebook, Instagram nemám. Je to věc každého,ale prostě nemám potřebu své dítě někde vystavovat a ano,chráním jeho soukromí. @Marie432875 a právě proto,že si o tom ty děti nemohou rozhodnout ,má mít matka rozum a udělat správné rozhodnutí za ně. Ok,když bys to dítě do té reklamy propůjčila,schováš mu ty vydělané peníze třeba na spoření? Asi těžko,že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
26.7.18 13:04

@Dominikniknika to už je pak asi o každém, jak se na to dívá, já jsme obecně proti reklamám, navíc ta co si sem dala, je od firmy Nestle a určitě vím, že bych nechtěla, aby moje dítě v ní figurovalo už kvůli tomu, co je s ní spojováno - pousta neziskovek bojkotují jejich výrobky, jelikož v chudých zemích ohrožují život kojenců, tím ,že protlačili do porodnic svoje výrobky - nahražky mateřského mléka a díky velkému tlaku se to mléko podává matkám, aniž by se snažili je rozkojit, což způsobuje pozdeji smrt dětí, jelikož matky jsou vesměs chudé a po návratu domů si tyto výrobky nemohou dovolit a kojit nemohou, firma vynakládá velké peníze, aby ty výrobky tam protlačila. nebo využívání dětské práce při sběru kakaových bobů, snaží se patentovat přírodná léčiva, apod. já tyhle korporáty nemusím, ale kdo se o to nezajímá, proč ne, že..hlavně,že dítko se bude v reklamě na pár vteřin usmívat a lidi budou výrobky kupovat dál. to není kritika, prostě chápu, že většina lidí se o tyto věci nezajímá a že tech výrobků ke všude plno, já se o to zajímám, co kupuji, odkud to je apod..takže představa, že bych dala dítě na podobnou reklamu je dle mého zneužitá jejich identity, protože věřím, že své dítě vychovám, aby tyto věci v dospelosti nepodporovalo a zajímalo se o dění kolem sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
26.7.18 13:04

@astoret proste tohle mam nastavene jinak. Denne vidi me dite x lidi a taky mu nehazu hadr na hlavu…a jak by treba vznikaly detske filmy,bez deti,kdyby je rodice nevzali na konkurz?
Nereknu kdybych byla znamy clovek,ano to je ochrana soukromi zcela na miste,ale takhle??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.18 13:39
@astoret píše:
@Dominikniknika to už je pak asi o každém, jak se na to dívá, já jsme obecně proti reklamám, navíc ta co si sem dala, je od firmy Nestle a určitě vím, že bych nechtěla, aby moje dítě v ní figurovalo už kvůli tomu, co je s ní spojováno - pousta neziskovek bojkotují jejich výrobky, jelikož v chudých zemích ohrožují život kojenců, tím ,že protlačili do porodnic svoje výrobky - nahražky mateřského mléka a díky velkému tlaku se to mléko podává matkám, aniž by se snažili je rozkojit, což způsobuje pozdeji smrt dětí, jelikož matky jsou vesměs chudé a po návratu domů si tyto výrobky nemohou dovolit a kojit nemohou, firma vynakládá velké peníze, aby ty výrobky tam protlačila. nebo využívání dětské práce při sběru kakaových bobů, snaží se patentovat přírodná léčiva, apod. já tyhle korporáty nemusím, ale kdo se o to nezajímá, proč ne, že..hlavně,že dítko se bude v reklamě na pár vteřin usmívat a lidi budou výrobky kupovat dál. to není kritika, prostě chápu, že většina lidí se o tyto věci nezajímá a že tech výrobků ke všude plno, já se o to zajímám, co kupuji, odkud to je apod..takže představa, že bych dala dítě na podobnou reklamu je dle mého zneužitá jejich identity, protože věřím, že své dítě vychovám, aby tyto věci v dospelosti nepodporovalo a zajímalo se o dění kolem sebe..

Byl to jen příklad, jsem také taková. Tato reklama je ovšem na služby několika pracantů, netýká se to přímo dětí, ale v jednom ze spotů by je rád jako velkou část naší populace zveřejnil. Už takto oslovil několik lidé ze svého okolí, důchodce, mladé, střední věk, rodinku se psy, apod… Teď prostě hledá do dalšího spotu i děti, respektive domácnost s dětmi. Případně maminku samoživitelku s více dětmi, které pomůže i 1.500,– za odpoledne. Žádné hraní na city. Ani díky dětem v reklamě nebudou lidé objednávat jeho služeb. Jde spíš o takovou vedlejší aktivitu jeho reklamního snažení se zviditelnit se svými službami, které tu nikdo v Praze téměř nedělá. On je dělá dobře a snaží se prorazit. To co zajišťuje domácnostem, je přínosné, bez ohledu na děti.
Myslím že jste to všichni až na dvě, tři světlé výjimky, které oceňuji, pochopili dost špatně a možná i megalomansky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.18 13:46
@Annne píše:
Odkaz tvemu znamemu, at tatinek vari a maminka cumi do notasu, jinak to bude banalni, stereotypni, zastarale, okoukane cliche. :)Pokud si to chce nekto dat na face, na you tube, proc tvuj znamy netatoci sve deti, pripadne deti ze sve rodiny, deti kamaradu? Proc potrebuje cizi deti?

Ono v tomto spotu jde spíše o znázornění a zachycení toho domácího „klišé“ a pardon, většinou je královna kuchyně matka a otec většinou vydělává u notebooku. Neříkám že vždy, ale přijde mi to přirozenější.
kamarád je bezdětný a všechny s dětmi má v rodném městě, což je mimo Prahu. Nějaké známé s dětmi tu má, ale většinou staršími než by se mi hodilo a nebo s hodně malinkými, které se zase tak úplně nehodí do spotu. Jinak už oslovil celou svou rodinu, kamarády, známé, kolegy, atd. několik lidí sehnal. Spotů chce za rok natočit více, proto hledá různé věkové kategorie.
Dejme tomu že byste byli malíři pokojů a chtěli byste zpestřit svou propagaci i videospotem. Málokdo to tu dělá a když chce vystihnout všechny možné druhy rodin, párů, lidí, musí oslovit všechny napříč generacemi. Platí to ze svého a snaží se co to dá, proto hledá někoho kdo si rád přivydělá a není proti zábavě, srandě, nové zkušenosti, přivýdělku a podpoře mladých podnikatelů. Jak jsem psala, někdo ví že má děti jak do pohádky a nedělá mu problém, nechat ho natočit při nějaké činnosti. třeba jen na památku. Na Oskara to vážně nebude a v TV to také nikdy nepoběží. Bůh ví kolik lidí na to jednou mrkne na you tube. Neplatí si žádné kampaně a profesionální firmy na propagaci. Já mít děti, klidně ať si to natočí a pak se maximálně zasměji nad celým výsledkem reklamičky. Když za to pozve na oběd nebo zaplatí třeba tisícovku nebo 1500,– neurazím se a budu ráda že jsem pomohla „dobré věci“ . :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
26.7.18 13:48

@Aduš8 1) co je ti do toho, jak nakládám s penězi svého ditete? 2) někdo považuje za nerozum dite v reklamě, někdo dítě v cyklovoziku, někdo je proti očkováni, někdo vegetarián…ale to neni důvod, aby kdokoli kohokoli osočoval, na někoho útočil, hanil cizi rozhodnutí.

• Citovat
  • Upravit
4724
26.7.18 13:52

@Dominikniknika asně, v poho, já jsem to nemyslela, zle, tak třeba se vám někdo ozve, zkus i na fb skupiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
26.7.18 13:56
@Dominikniknika píše:
Popravdě jste to většinou vzali moc radikálně a negativně. nejde o reklamu na nějakou velkou firmu v televizi. Žádná sláva a vysoké honoráře. Spíš takový jednorázový přivýdělek pro dobrý pocit, že to někomu pomohlo a byla to i zábava. To že děcko bude někde vidět, neznamená že mu musí být vidět do obličeje. Spousta maminek ví, že má překrásně pohádkové děti a když by měli být někde na záběru na pár sekund, jak se třeba usmívají při hraní nebo tak něco, tak to nebudou považovat za herecký výkon srovnatelný s Harrym Potterem nebo já nevím kým a čím.
Nebo třeba tito děti jsou podle vás také zneužité a bylo zneužito jejich identity a soukromí?
https://www.youtube.com/watch?…

Hele tady vubec nemá smysl se obhajovat, kdo chce, bude utocit vzdy…zkus se nad to povznést,.zkusilas tuto cestu, vidíš, že tady je každá taková co chrání ,,soukromi svého ditete” (ale pak nemá problem rozebirat jeho spanek/kakani/pupinky v diskuzi vedle)…ja si v takových chvílích jdu radši uvarit kafe a nadechnout se offline :hug:

• Citovat
  • Upravit
6661
27.7.18 11:17
@Káťa19 píše:
Asi tak, pak daji stejne nejake videjko nebo fotku na fb ci instagram :mrgreen:
Jako proc ne, vzdyt je to kazdeho vec a nejaky par vterinovy spot urcite nikomu neublizi :)

Zásadně nedávám na net fotky svých dětí a FB dokonce ani nepoužívám - odmítám to. O lidech, kteří to dělají, si myslím své - a moc lichotivé to pro ně není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
27.7.18 11:23
@Marie432875 píše:
Hele tady vubec nemá smysl se obhajovat, kdo chce, bude utocit vzdy…zkus se nad to povznést,.zkusilas tuto cestu, vidíš, že tady je každá taková co chrání ,,soukromi svého ditete” (ale pak nemá problem rozebirat jeho spanek/kakani/pupinky v diskuzi vedle)…ja si v takových chvílích jdu radši uvarit kafe a nadechnout se offline :hug:

Máš konkrétní přehled a statistiku? Spíš je těžké pro někoho pochopit, že opravdu jsou i lidé, kteří své děti chrání a uvědomují si, že ve virtuálním prostoru internetu a médií, je velice snadné kohokoliv zneužít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!