Půjčila jsem peníze - a dotyčný se urazil

3224
1.7.18 21:40

Půjčila jsem penize - a dotyčný se urazil

Mám známeho -máme stejně stare deti, vídáme se velice často(ve školce na kroužkách atd). Je hodně majetný - má velkou prosperující stavební firmu ( tím že jsme male mesto jsou jeho finanční poměry známé) náš vztah bych nazvala přátelstvím. Před rokem jsme dělali garaž a on mi sám nabídl že mi zadarmo pujčí na 2 dny nakladák. O penězích nechtěl ani slyšet (myslím teda že možná očekával i něco ode mě-težko říct…) před týdnem večer mi volal zda bych náhodou neměla 20 tis že je urgentně potřebuje a rano mi je hned vrátí jak otevře banka… tak jsem mu je dala. druhý den se neozval a třetí den mi napsal jestli nezajdem na kafe.. tak mu píšu že jestli ma ty penize?… a on že je nemá a jestli se o ně bojím? tak jsem mu řekla že nebojím ale že je potřebuju zitra (jsem si vymyslela) čekala jsem dnes do oběda zda se ozve a nic…tak jsem mu napsala KDY A KDE se sejdem…a on teda zavolal že mi ty penize veze hned - přijel skutečne penize mi vrazil vztekle do ruky a řekl tak čau v září. přitom jsme byli domluvení že přes leto podniknem s detma několik akcí… :nevim: jako byla jsem asi nepříjemna…leží mi to v hlavě…nevím co si mám teda myslet o něm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9371
1.7.18 21:45

To je vul. Kasli na nej. A penize mezi rodinou a prateli radeji nepujcuj. Nedela to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21297
1.7.18 21:49

měl je vrátit, kdy slíbil :nevim: jinak měl říct - budu je mít do týdne. Jako nejsou to dvě stovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21297
@Emimin7 píše:
To je vul. Kasli na nej. A penize mezi rodinou a prateli radeji nepujcuj. Nedela to dobre.

Nj, ale co jim řekneš, když tě požádají a vědí, že je máš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224

@Emimin7 já právě penize nepujcuju…ale tohle když mi řekl večer že jen do rána…a jezdí v autě za 3 miliony..tak jsem si fakt myslela že ráno ty penize přiveze…že třeba má jen bloklou kartu nebo tak…možná to jsou pro něj jen drobné…ale já jsem podezíravá a když se neozval ani druhý den tak mi začal blikat alarm…že třeba je v konkurzu apod…tak jsem ho urgovala no… asi se urazil že on mi pujčil zadara na 2 dny nakladak a já dělám dusno kvuli 20 tis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
1.7.18 21:50

Že nejlepší obrana je útok! Místo, aby si posypal hlavu popelem, že ti je nevrátil včas, tak v tobě probudil pocit viny. Trik starý, jak lidstvo samo. Vykašli se na něj a příště už mu nepůjčuj!

• Citovat
  • Upravit
9371
1.7.18 21:51
@PaníBovaryová píše:
Nj, ale co jim řekneš, když tě požádají a vědí, že je máš? :think:

Dulezite je aby nevedeli, ze je mas. Ja to vzdycky svedu na podnikani, ze jsem to investoval a potrebuju kazdou korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
1.7.18 21:52

@PaníBovaryová …hele víš co..na učet ti nikdo nevidí a vždy mužeš říct „TED JSEM ZROVNA PUJCILA VŠECHNO PARTNEROVI SORRY“ to používám já. penize nepujcuju. neumím to. muj chlap jo. ale ten si vezme směnku a nebojí se to v případě nevracení hnát k soudu.Na to já nemám no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
1.7.18 21:52
@axelina píše:
Mám známeho -máme stejně stare deti, vídáme se velice často(ve školce na kroužkách atd). Je hodně majetný - má velkou prosperující stavební firmu ( tím že jsme male mesto jsou jeho finanční poměry známé) náš vztah bych nazvala přátelstvím. Před rokem jsme dělali garaž a on mi sám nabídl že mi zadarmo pujčí na 2 dny nakladák. O penězích nechtěl ani slyšet (myslím teda že možná očekával i něco ode mě-težko říct…) před týdnem večer mi volal zda bych náhodou neměla 20 tis že je urgentně potřebuje a rano mi je hned vrátí jak otevře banka… tak jsem mu je dala. druhý den se neozval a třetí den mi napsal jestli nezajdem na kafe.. tak mu píšu že jestli ma ty penize?… a on že je nemá a jestli se o ně bojím? tak jsem mu řekla že nebojím ale že je potřebuju zitra (jsem si vymyslela) čekala jsem dnes do oběda zda se ozve a nic…tak jsem mu napsala KDY A KDE se sejdem…a on teda zavolal že mi ty penize veze hned - přijel skutečne penize mi vrazil vztekle do ruky a řekl tak čau v září. přitom jsme byli domluvení že přes leto podniknem s detma několik akcí… :nevim: jako byla jsem asi nepříjemna…leží mi to v hlavě…nevím co si mám teda myslet o něm..

Tak se ho dotklo, že když si půjčil, tak má vrátit. :roll: Kašlala bych na to, hlavně, že jsou prachy zpět. Tohle je vžycky ošemetné. Peníze dělají mezi lidma zle.

• Citovat
  • Upravit
21297
1.7.18 21:58
@axelina píše:
@Emimin7 já právě penize nepujcuju…ale tohle když mi řekl večer že jen do rána…a jezdí v autě za 3 miliony..tak jsem si fakt myslela že ráno ty penize přiveze…že třeba má jen bloklou kartu nebo tak…možná to jsou pro něj jen drobné…ale já jsem podezíravá a když se neozval ani druhý den tak mi začal blikat alarm…že třeba je v konkurzu apod…tak jsem ho urgovala no… asi se urazil že on mi pujčil zadara na 2 dny nakladak a já dělám dusno kvuli 20 tis..

chodila jsem do třídy se spolužačkou, jejíž rodiče byli velcí podnikatelé, taky si zadky vozili v nějakých drahých autách… a ona si vždycky vypůjčila peníze a pak je bez výčitek nevrátila :nevim: můj kamarád měl taky takovou známou - zazobaní, ale půjčené peníze nevracela.
Myslím, že máš štěstí, že jsi ty prachy dostala zpátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
1.7.18 22:00
@PaníBovaryová píše:
chodila jsem do třídy se spolužačkou, jejíž rodiče byli velcí podnikatelé, taky si zadky vozili v nějakých drahých autách… a ona si vždycky vypůjčila peníze a pak je bez výčitek nevrátila :nevim: můj kamarád měl taky takovou známou - zazobaní, ale půjčené peníze nevracela.
Myslím, že máš štěstí, že jsi ty prachy dostala zpátky

Mozna prave timhle zbohatli. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
1.7.18 22:06

Já bych řekla, že tě chtěl pozvat na kafe, prostě chtěl na rande a naštval se, že jsi to nepřijala a řešila „jen“ ty peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
1.7.18 22:08
@PaníBovaryová píše:
Nj, ale co jim řekneš, když tě požádají a vědí, že je máš? :think:

Ať táhnou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
1.7.18 22:09

@Emimin7 jak jsme male mesto tak to už by se zas rozkřiklo..právě že on každýho druhýho pomlouvá jak si od něj pujčil 150 tis a nevracel apod.. no a tak jsem čekala že ráno v 8 bude stát s penezma před domem :D a ne že mu budu 4 dny psat a on mi pak řekne že ty penize samozřejmě měl hned to ráno ale neměl fakt čas mi je hodit… já bych si od nikoho nikdy penize nepujcila.jen od partnera. pujcujem si navzajem a i tak si píšem směnku :-) kdyby se s druhým neco stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21297
1.7.18 22:09
@Emimin7 píše:
Mozna prave timhle zbohatli. :think:

taky si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!