S dítětem a psem do Chorvatska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4120
15.2.15 11:11

Rovinj to mel na netu pekne zpracovany, prave mapy, zkus mrknout. Doporucuju to ale vyhledavat v AJ nebo NJ, uvidis. Byli jsme tam predloni. Bydleli jsme nedaleko centra, tak 5 minut pesky, na plaze jsme jezdili taky tak 5 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4120
15.2.15 11:16

Nasla jsem Ti to. ;) Interaktivni mapa, po kliknuti se zobrazi info. Kde je Pets allowed, tam muzete, ale to asi vis. http://www.rovinj.co/…inj/beaches/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
15.2.15 16:30
@ta Mišel píše:
Nasla jsem Ti to. ;) Interaktivni mapa, po kliknuti se zobrazi info. Kde je Pets allowed, tam muzete, ale to asi vis. http://www.rovinj.co/…inj/beaches/

Moooooooc děkuju, vůbec mě nenapadlo to hledat v angličtině:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
22.7.15 12:21

Dobrý den, v září jedeme do Primoštenu s malou čivavkou. Nemáte někdo zkušenosti s pejskem v tomto městečku? koupání, pláže, atd… děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.7.15 12:23
@jouy.15 píše:
Dobrý den, v září jedeme do Primoštenu s malou čivavkou. Nemáte někdo zkušenosti s pejskem v tomto městečku? koupání, pláže, atd… děkuji :)

No pláže tam určitě budou :think: nějaký moře taky možná :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: Venčit se tam snad taky někde bude dát :nevim: :nevim:
No upřímně moc nechápu dotaz :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
73
22.7.15 12:24

aha.ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101480
22.7.15 12:25

@jouy.15 Byli jsme jinde, ale naše zkušenost je ta, že na oficiální pláže mají psy přístup zakázaný (a Chorvati se jich mi přišlo obecně celkem bojí), takže třeba hledat malé neofiko plážičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.7.15 12:27
@JayLee píše:
tam primo neporadim al v nejakych jsou primo plaze pro zvirala co jsme tedka byli na Krku tak měli svou plaz zvířata a nesmeli mezi lidi :roll: az tam prijedete tak se pozeptas v tech cestovnich agenturách tam jiste poradi :kytka:

Někde to tak je, že psi nesmějí mezi lidi.. I když tomu moc nerozumím. Ti psi jsou v moha případech čistotnější jak ti lidi :roll:

• Citovat
  • Upravit
73
22.7.15 12:30

Děkuji moc za NORMÁLNÍ odpovědi :-) Byli jsme na Krku, na Makarské a všude pohodička, žádný problém..Šlo mi o nějakou osamocenou plážičku. Snad se nějaká najde :* Ale moc jsem se nedočetla právě. Poptám se na místě.. Děkuji moc :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
22.7.15 12:34

Jojo, to mi vždycky stranou chodíme… naše čivavka sebou plácne na ručník pod slunčník a je hodná. Občas se vykoupe, vyvenčí a je od ní klid :-) Lidí se bojí, takže za nima nechodí… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.8.15 10:15

Tak my nakonec vyrazili na Lanternu u Poreče a můžu jen doporučit pro majitele pejsků - i s dětmi…Mají tam psí pláž, není tam vůbec přelidněno…ani na psí pláži, kde chodili i ostatní lidé ale ta Lanterna je takový poloostrůvek a lidi se tam hezky rozprostřou, že rozhodně není hlava na hlavě..Máme labradora, usadili jsme se s dekou vždycky pod stromy (zalesněno až k pláži), pro venčení klídek a velký prostor mezi stromy- všude čisto a příjemní lidé…my si to užili velmi a plánujeme tam i příští rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.8.15 10:17

PS: ještě dodatek, kdyby někdo ještě měl nějakou zkušenost na podobné místo - Istrie a blízké okolí - budu ráda za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí