Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ano, dávám. Záleží jak se cítí celkově. Dávám i s průhlednou rýmou.
Starší jo. Mladší má rok a půl a tu dávám až plně doléčenou, jednak aby zas nelehla a jednak aby nenakazila ostatní mrňouse.
Vyuzivaji toho, ze vi, ze jsi fyzicky doma. Fakt mazec.
No hlavne, ze pak vsude rikaji, ze je to hlavne vzdelavaci instituce, no to se ty deti hodne vzdelaji. ![]()
@Wani píše:
Vyuzivaji toho, ze vi, ze jsi fyzicky doma. Fakt mazec.No hlavne, ze pak vsude rikaji, ze je to hlavne vzdelavaci instituce, no to se ty deti hodne vzdelaji.
Ano vyuzivaji. A hlavne nase skolka vzala i dvoulety. Deti je tu malo, bojuji za kazdy dite. Jako nechapu proc nemuzu dat do skolky jedno dite, a druhy si nechat doma.
@Anonymní píše:
Naprosto Tě chápu. Ale nepomůže nic jiného než se slušně, ale razantně vymezit a trvat na svém. Oni to patrně budou chvíli zkoušet, ale je šance, že Ti potom dají pokoj.
Mohou teda taky chtít papír od mudr., že je dítě momentálně zdravotně způsobilé chodit do školky a to už je potom hodně i o lidech. Jedna mamina od nás donesla potvrzení ve smyslu, že kašel dítěte není nakažlivý, že je to nevím jakého původu a měly po srandě.
Na mě to taky zkousely učitelky- ze má rýmu a měl by být doma atd- tak jsem jim razantně řekla ze musím pracovat a fakt si ho nemůžu doma nechat celou zimu.. od ty doby klid
@Anonymní píše:
Ano vyuzivaji. A hlavne nase skolka vzala i dvoulety. Deti je tu malo, bojuji za kazdy dite. Jako nechapu proc nemuzu dat do skolky jedno dite, a druhy si nechat doma.
Ja bych tam to zdrave dala a vubec bych s nima nediskutovala, je jim do toho uplne kulove, nektere ucitelky v MS jsou neskutecne drze. ![]()
Muj kadernik mi minule vypravel, jak vyjimecne sel pro dite v patek on a prisel pozdeji nez chodi jeho zena. Skolka ma oteviraci dobu do 16:15, prisel v 15:30, vsude zhasnutona dite sedelo v satne oblecene s ucitelkou
Pry nechapal, ale nenechal se a v klidu si rozsvitil, povidá s ditetem a koukal na obrazky. ![]()
@Wani píše:
Ja bych tam to zdrave dala a vubec bych s nima nediskutovala, je jim do toho uplne kulove, nektere ucitelky v MS jsou neskutecne drze.
Muj kadernik mi minule vypravel, jak vyjimecne sel pro dite v patek on a prisel pozdeji nez chodi jeho zena. Skolka ma oteviraci dobu do 16:15, prisel v 15:30, vsude zhasnutona dite sedelo v satne oblecene s ucitelkouPry nechapal, ale nenechal se a v klidu si rozsvitil, povidá s ditetem a koukal na obrazky.
Tenhle tyden je necham teda doma. Ale dalsi uz pujdou. To nemam jen práci ale i lekare. Nejhorsi je, ze vejdu do skolky..
A slysim jedno chrchlajici dite za druhym.
@Anonymní píše:
Tenhle tyden je necham teda doma. Ale dalsi uz pujdou. To nemam jen práci ale i lekare. Nejhorsi je, ze vejdu do skolky..
A slysim jedno chrchlajici dite za druhym.
A ty domu neposlou?
@Anonymní píše:
Ano vyuzivaji. A hlavne nase skolka vzala i dvoulety. Deti je tu malo, bojuji za kazdy dite. Jako nechapu procnemuzu dat do skolky jedno dite, a druhy si nechat doma.
Můžeš, ale nesmíš přistoupit na ty jejich tanečky. Dítě je zdravé, tak bude ve školce. Hotovo a žádný diskuze.
@Wani píše:
Ja bych tam to zdrave dala a vubec bych s nima nediskutovala, je jim do toho uplne kulove, nektere ucitelky v MS jsou neskutecne drze.
Muj kadernik mi minule vypravel, jak vyjimecne sel pro dite v patek on a prisel pozdeji nez chodi jeho zena. Skolka ma oteviraci dobu do 16:15, prisel v 15:30, vsude zhasnutona dite sedelo v satne oblecene s ucitelkouPry nechapal, ale nenechal se a v klidu si rozsvitil, povidá s ditetem a koukal na obrazky.
To udělal velice správně. Já bych navíc ještě učitelce řekla, že se mi tohle ani trochu nelíbí a jestli pokud bych přišla až třeba v 16h sedělo moje dítě další 1/2 hodinu nabalené v šatně potmě a jestli se jí to zdá skutečně normální a v pořádku?
@Anonymní píše:
Ne, je to cela trida.
Tak to bych ji poslala nekam, sproste vyuziva, ze jsi fyzicky doma.
@Anonymní píše:
To udělal velice správně. Já bych navíc ještě učitelce řekla, že se mi tohle ani trochu nelíbí a jestli pokud bych přišla až třeba v 16h sedělo moje dítě další 1/2 hodinu nabalené v šatně potmě a jestli se jí to zdá skutečně normální a v pořádku?
To ji mozna i rekl, on je pekna drzticky.
Proste ucitelka chtela driv domu a on ji to prekazil. ![]()
@Wani píše:
To ji mozna i rekl, on je pekna drzticky.Proste ucitelka chtela driv domu a on ji to prekazil.
Teda u nás je to s tím vyvoláváním rodičům kvůli každému prdu a tlaky na to, aby děti byly doma s každým zakašláním taky děsný, ale tohle by si teda žádná učitelka nedovolila a kdyby jo a dozvěděla se to ředitelka, tak to bude takový tóčo, že by to dozajista bylo poprvé a naposledy ![]()
@Anonymní píše:
Teda u nás je to s tím vyvoláváním rodičům kvůli každému prdu a tlaky na to, aby děti byly doma s každým zakašláním taky děsný, ale tohle by si teda žádná učitelka nedovolila a kdyby jo a dozvěděla se to ředitelka, tak to bude takový tóčo, že by to dozajista bylo poprvé a naposledy
Vidis, a u nas naopak slape reditelka po ucitelkach, aby kaslajici nudlajici deti neprijimaly a byly na rodice v tomto dusledne. ![]()