S kašlem do školky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.2.23 10:22

S kaslem do skolky?

Cau, davate deti s kaslem do skolky? Dcera mela minuly tyden teplotu, kasel, ryma. Ryma uz je celkem ok. Ale byla zahlenena, vykaslava. Nekasle nejak casto, treba jednou za hodinu. Davate uz do skolky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eva2610
14.2.23 10:24

Já nedávám. Jednak nechci, aby někoho nakazila, jednak mám zkušenost, že jak jde nedoléčená, tak hned lehne znova.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
14.2.23 10:28
@Anonymní píše:
Cau, davate deti s kaslem do skolky? Dcera mela minuly tyden teplotu, kasel, ryma. Ryma uz je celkem ok. Ale byla zahlenena, vykaslava. Nekasle nejak casto, treba jednou za hodinu. Davate uz do skolky?

Když dítě není zdravé, nemá tam co dělat. Někoho nakazí a opět vinou nedoléčení lehne 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Janli
14.2.23 10:32

Vzhledem k tomu, že mi dítě kašle od října do března, tak ano.

• Citovat
  • Upravit
37121
14.2.23 10:35

Ne, mě by dítě vrátili zpátky. Minuly týden sem dala syna do školky, ráno mu nic nebylo, za dopoledne 3× zakaslal a v půl 10 mi volají ať si pro nej dojdu :roll: doma mi ještě 2× zakaslal a nic mu nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76031
14.2.23 10:36
@shadowbabe píše:
Když dítě není zdravé, nemá tam co dělat. Někoho nakazí a opět vinou nedoléčení lehne 🤷🏻‍♀️

dítě po infektu „dokašlává“ třeba 2 měsíce, tak ho necháš 2 měsíce doma? jestli jsi na mateřské, tak asi můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
14.2.23 10:38

Ne. Je to prasarna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
14.2.23 10:39
@Kriss Tina píše:
Ne, mě by dítě vrátili zpátky. Minuly týden sem dala syna do školky, ráno mu nic nebylo, za dopoledne 3× zakaslal a v půl 10 mi volají ať si pro nej dojdu :roll: doma mi ještě 2× zakaslal a nic mu nebylo.

U nás je to stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.2.23 10:39

Pokud jde skutečně jen o takové to občasné odkašlání po řádně doléčené rýmě, tak ano. Mě takhle děti kolikrát kašlaly ještě 3 týdny a nic jiného jim nebylo, prostě to trvá déle, než se průdušky pořádně dočistí, infekční už to dávno není.. To by do té školky nemohly vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3459
14.2.23 10:47
@Anonymní píše:

Po viroze nechat ještě týden doma na doléčení. Takhle ti lehne za chvíli znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
14.2.23 10:52

Ja davam, kdyz uz zakasle sem tam. Jsem pracujici, nemuzu mit dite jeste tyden doma po viroze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.23 10:53
@roba18 píše:
Po viroze nechat ještě týden doma na doléčení. Takhle ti lehne za chvíli znova.

Diky necham ji doma.

• Citovat
  • Upravit
30653
14.2.23 10:55

Kdyz predtim tyden bylo dite doma s virozou, pak uz je par dni bez rymy a teploty, jen dokaslava, tak davam. :nevim: Dokaslava kolikrat 3 tydny, na to by clovek snad ani OCR nedostal. Dokud jsem ale byla na RD, tak jsem si dite doma nechavala do uzdraveni. S chrchlem bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30653
14.2.23 10:56
@roba18 píše:
Po viroze nechat ještě týden doma na doléčení. Takhle ti lehne za chvíli znova.

Uplne jsem na svych detech neoverila, lehly znovu at uz doleceni nebo nedoleceni, nejmene prvni rok skolky je proste masakr ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.23 10:57
@Hobitka píše:
Kdyz predtim tyden bylo dite doma s virozou, pak uz je par dni bez rymy a teploty, jen dokaslava, tak davam. :nevim: Dokaslava kolikrat 3 tydny, na to by clovek snad ani OCR nedostal. Dokud jsem ale byla na RD, tak jsem si dite doma nechavala do uzdraveni. S chrchlem bych nedala.

No takhle. Vcera sla, uz vlastne skoro vubec nekaslala. A dnes rano teklo z nosu, a zase pokaslava.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA