S pejskem k moři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
412
29.7.14 08:21

s pejskem k moři

Holky prosím mám dotaz. Chystáme se do Polska k Baltu s našim miláčkem, labradorem Dexem. V plánu je cesta někde ke Gdaňsku (Leba atd). Jenže nemůžeme najít v žádných diskuzích konkrétní informace o nějaké psí pláži. Dexter miluje vodu a na vodítku nám na pláži určitě nevydrží. Hledáme spíše nějaké soukromí, kde budeme třeba skoro sami, protože ten náš mazlíček je dost společenský, tak ať nikoho svou zvědavostí neotravuje.
Hledali jsme lokalitu, kde pes neumře vedrem, proto Balt. Kdybyste věděli o nějaké jiné příjemné lokalitě kdekoliv jinde (Chorvatsko, Itálie - nejlépe do 800km), za každý názor jsem ráda…

Děkuji předem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
412
29.7.14 08:48

@JayLee

Taky ho mám vychvaného. Nebojím se pokuty, ani toho, že mi uteče. Dokonce ani cesty. Je zvyklý cestovat a jako jako správný flegmatik si z ničeho nic nedělá a cestu celou prospí. Abychom se vyhnuli horku, tak jsme zvolili sever a Balt, jenže se bojím, ať nenarazíme na problém se psi na pláži… Ale taky vím, že spousta lidí vyráží právě s pejsky k moři do Polska. Snesitelnější klima, méně lidí a větší tolerance vůči psům než třeba v Chorvatsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
29.7.14 08:58

Vím, že hodně dog friendly je Anglie, ale to pro vás daleko :( naopak Francie je vůči psům hodně netolerantní. V jiných státech jsme se psem nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
29.7.14 09:07

My byli 2× v chorvatsku, ppsice nadsena, v kempech byl vetsinou vyhrazenej kus plaze pro psy, na vetsi mestsky nesmeli ale ve vesnicich to nikdo neresil. V trogiru jsme akorat ujecavalu ridice bus aby nas vzal, neni tam bezny aby nekdo jel se psem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
29.7.14 09:08

http://www.ostsee24.de/…stsee/usedom

info o psích plážích v Německu na ostrově Usedom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
29.7.14 09:11

Byli jsme s labradorem nekolikrat a vetsinou ho k mori nevodime. Nicmene loni jsme byli v Chorvatsku v Medulinu a je tam plaz, kterou mistni nazyvaji „wild beach“, je to uplne mimo hlavni plaz a v podstate jsme tam byli uplne sami. Tam by myslim i „otravny“ (= velmi pratelsky) pes mohl v pohode fungovat. Pripadne jsou tam i stromy, kde se da ve stinu uvazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
29.7.14 09:19

No, abych to uvedla na pravou míru. Tak my už letos u moře byli, zaletěli jsme si na Rhodos. Teď jsme chtěli jen pár odpočinkových dní s Dexinem. A protože miluje vodu a my plánujeme miminko, tak nám pár dní u moře přišlo jako skvělý nápad, protože pak už to nebude tak jednoduché. Teď když to vidím černé na bílém, tak mi přijde ještě bláznivější, než když jsem to líčila kolegyním v práci. :) Proto ho chceme s sebou, je to vlastně dovča spíš pro něj s bonusem pro nás. :D

Takže čím blíž, tím líp. Víc než čtyři dny jsme nechtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.14 09:34

@Deňulec

tak zajeďte k Balatonu, je tam krásně, je to 300 km, sladká voda takže nemusíš psa sprchovat od soli a určitě nebudeš řešit to, že by pes někde nemohl do vody, je tam plno přístupů k vodě, můžeš si vzít třebas apartmán přímo u vody kde máš vstup přímo ze zahrádky, je tam levně, není tam vedto, já bych jela k Balatonu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
29.7.14 09:36

@kočička Evička

děkuji za radu. hned na to koukám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
29.7.14 09:40

Mno, tak jsem si právě přečetla, že na Balatonu je to na nic. Psi do vody nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.14 09:43
@Deňulec píše:
Mno, tak jsem si právě přečetla, že na Balatonu je to na nic. Psi do vody nesmí.

a kde do ní nesmí? Já tam byla cca 12 x a psiska se koupala normálně, myslím psi ostatních lidí, já tam byla bez svých psů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
29.7.14 09:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
29.7.14 09:50

Uvodni komentar je sice z roku 2007, ale pak se tam opiraji o zkusenosti z r. 2011, coz neni zas tak davno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
29.7.14 10:11

@Deňulec ahoj, muzu doporucit toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.7.14 10:13

@Deňulec chystali jsme se do Polska i s pejsky, informace jsme hledali vsude mozne, ale zadali jsme do googlu dovolena se psem polsko a vyjelo nam spousta ruznych odkazu, chce to ale fakt pohledat. Existujr i dobra stranka v polstine, kde je vjc info, ale blbec jsem si ji neulozila.
http://www. polsko. travel/cz/turisticke-regiony/?gclid=CM3J_JWJ6r8CFSSu2wodXjMA0Q

Drzim pesti, na severu jsou krasne pisecne plaze a drsne predpisy jako v Chorvatsku tam neplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí