Sama na tři děti - zvažuji potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
12.11.19 13:51

:nevim: ja bych na potrat nesla, taky by me to mrzelo, ale ve tvem pripade to bude asi nejlepsi varianta :( predstav si, ze jste ve 2+1 tri deti a ty, jak bys to sama zvladala? A tvuj partner opravdu zije se svoji ex? To je divne :think: a ta jeho ex vi, ze spolu chodite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
12.11.19 13:53

Šla bych na UPT za těchto podmínek a to co nejdřív, aby to co nejmíň „bolelo“ po psych. stránce. Ale já v tomhle umím být taková věcná a dát city stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.19 14:06
@Anonymouska píše: :nevim: ja bych na potrat nesla, taky by me to mrzelo, ale ve tvem pripade to bude asi nejlepsi varianta :( predstav si, ze jste ve 2+1 tri deti a ty, jak bys to sama zvladala? A tvuj partner opravdu zije se svoji ex? To je divne :think: a ta jeho ex vi, ze spolu chodite?

Tak my jsme ve 2+1 2 dospělí a 3 děti, ale jsme na ty děti 2…ted přítel odjel pracovně na měsíc a mě už ty děti po týdnu přerůstají přes hlavu :-)

Hele já se u 3. rozmýšlela, jestli nemám jít na potrat a kdyby přítel přišel a řekl, že 3. nedá, tak by bylo rozhodnuto…on tedy řekl, že to zvládneme, takže to nějak dáváme, ale bydlíme ve vlastním, hypo neplatíme a i tak toho moc neušetříme :-)

Jako samoživitelka bych nejstarší určitě musela ochudit o kroužek, nebo ho aspoň výrazně omezit a ještě bych se z nich asi zbláznila :-)

Takže za mě pokud bych na to byla sama, tak 2 jsou akorát :-) zkus o tom přemýšlet racionálně, pak ještě tvoje 2 děti budou naštvané na nejmenší, že kvůli němu jsou něčím omezované…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.19 16:58

Díky za odpovědi, samozřejmě vím co je „správně“ nebo co bych měla/musim udělat. Spíš nevím jak to zvládnu psychicky, je to pro mě náročné. Ještě horší je to čekání. Vím to od včerejška a bude se to moct „vyřešit“ až koncem příštího týdne. A když víte že ve vás roste nový život, je to strašné. Ničí mě to. Už teď je to pro mě dítě, mé dítě, kterému vezmu život. Kamarádka mi řekla, že to tak nemám brát ale to nejde, nebo to neumím.
Myslela jsem si, že mě po rozvodu nemůže potkat už nic horšího. A teď tohle.

• Citovat
  • Upravit
32908
12.11.19 17:06
@Anonymní píše:
Díky za odpovědi, samozřejmě vím co je „správně“ nebo co bych měla/musim udělat. Spíš nevím jak to zvládnu psychicky, je to pro mě náročné. Ještě horší je to čekání. Vím to od včerejška a bude se to moct „vyřešit“ až koncem příštího týdne. A když víte že ve vás roste nový život, je to strašné. Ničí mě to. Už teď je to pro mě dítě, mé dítě, kterému vezmu život. Kamarádka mi řekla, že to tak nemám brát ale to nejde, nebo to neumím.
Myslela jsem si, že mě po rozvodu nemůže potkat už nic horšího. A teď tohle.

Asi bych si o tom chtěla s někým promluvit. Třeba pro třísku nevidíte les. Třeba by to s podporou ( psychickou) vyřešit šlo i jinak. Osobně mám zkušenost s Hnutím pro život, konkrétně aktivita Nesoudíme. Pomahame. www.nesoudimepomahame.cz
Tel 800 108 000 Volání je zdarma.
Co přítel na to? My když jsme zjistili, že jsme nečekaně ( plánovaně, ale vyšlo to nečekaně rychle) těhotni, taky jsme spolu nebydleli. Během pár týdnů jsme sehnali větší pronájem, v 5 měsíci jsme se stěhovali. Přítel měl jedno dítě, já dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.11.19 17:26

Je to prostě špatná situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.11.19 17:42

Ahoj anonymní, nabízí se mi otázka - máš něco našetřeno nebo možnost hlídání a brzkého návratu do práce? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
12.11.19 18:05

Neumím si představit, jak byste ufinancovali 6 dětí… A to, že přítel pořád bydlí u ex, je divné, majetek nemajetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.11.19 18:44

@Kfětoslava to je bohuzel pravda :( souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
13.11.19 18:55
@Anonymní píše:
Myslela jsem si, že mě po rozvodu nemůže potkat už nic horšího. A teď tohle.

Hodně pečlivě zvažuj, zavolej si třeba na nějakou linku krizové pomoci, ať si utřídíš myšlenky a upevníš se ve svém rozhodnutí, ať už bude jakékoliv. Máš právo se rozhodnout pro kteroukoliv možnost, ale důležité je, aby si s ní byla co nejvíc ztotožněná. Co si myslí kamarádka je jedno. Jiná Ti může říct, ať si ho necháš a další, ať ho dáš do adopce. Bůhví, jak by se zachovaly, kdyby se to skutečně týkalo jich samotných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.11.19 21:49
@Ms.Ragdoll píše:
A pritom tady člověk v jednom kuse čte věty typu - nějak se to udělá, kde se naji dva, nají se i tři, můžou po sobě dědit oblečení, na co kroužky, moře, důležitá je přece láska, bla bla bla… Navíc téměř každá matka ti tu napíše, ze svých x dětí ( napr. 4 a vice) v klidu uživí i bez chlapa, má nemovitost atd. (nikdy jsem tu nečetla opak). Nevím teda, kde se berou rodiny, které člověk relativne běžně vida a rozhodně se od pohledu tak skvěle nemají…

Divím se, že ty výrobce antikoncepce už nějaký hnutí nezazalovalo. Ze zdejších diskuzi
vyplývá, že chces-li mimi, dej si prášek. Asi nějakej tajnej systémovej plán jak zvýšit porodnost nebo co.

Příspěvek upraven 12.11.19 v 13:27
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.11.19 14:56

Pokud byste uvažovala o přímé adopci Vašeho dítěte, ozvěte se nám prosím na email ruslem@seznam.cz Jsme manželský pár z Prahy. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí