Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jste tu místo toho, abych si hodila korunou
nemůžu se rozhodnout, tady jsou moje pro a proti: samoživitelka, na tu dovču bych měla v pohodě, ale zase není to pro mě málo peněz… „poslední“ prázdniny před nástupem do práce..
Polsko mě letos nějak lákalo, nejdřív jsem to zavrhla… ale ČD tam přes léto vypravují noční vlaky z česka, takže to je top. Nastoupila bych tady a jela bych až tam a navíc přes noc. Ale když nás tam chytne blbý počasí, tak bude horší než tady. A kdyby tady bylo hezky, můžeme bejt každej den u vody asi tak za 23,– Kč za jízdu ![]()
my byli v Kdaňsku předloni, jeli jsme teda autem, ale taky to byla akce kulový blesk…Koukali jsme na meteoradar a když hlásili na celý týden hezky po celé Evropě, tak jsme se sbalili, na booking.com si objednali obytný karavan v kempu asi 200m od moře a vyrazili. Bylo to super, do centra města jede přímo od pláže tramvaj.
@JáDante tento rok je pekne pocasi, my jsme ted na Rujane a spokojenost nejvetsi. Behem 14 dni prselo jen jeden den, kdyz prsi, samozrejme na prd, navic bez auta. Co se rozhodnout tesne predem dle predpovedi?
@annasmyc Aha, tak i to je možnost. Právě že z jednoho kempu mi nabídli obytňák. Takže holt doufat že by se do té doby, co se nám hodí, nezvedly moc ceny za jízdu a bylo by ještě volno v kempu
Ten vlak, když je takhle přímý a noční, mi nedělá vůbec problém.. spíš poměr cena-počasí
hihi
Já bych po zkušenosti nočním vlakem sama s děckem nejela.
Před pár lety nás jela skupinka takto do budapešti,ve kupé s námi cizi chlap.Kdyz v noci usnes,nikdy nevíš,co se může stát..
Ty a dítě celé kupé nezaberete,tudíž tam budou cizi…
@Everyone píše:
Já bych po zkušenosti nočním vlakem sama s děckem nejela.
Před pár lety nás jela skupinka takto do budapešti,ve kupé s námi cizi chlap.Kdyz v noci usnes,nikdy nevíš,co se může stát..
Ty a dítě celé kupé nezaberete,tudíž tam budou cizi…
no na eshopu si vybírám ženské nebo mužské kupé, píše se tam striktně že je to oddělené, tak předpokládám že tomu tak skutečně bude. ![]()
@Božislava přijde mi že letos přímé nefungují nebo se mýlím?
@murkyf píše:
A kolik das za vlak? Nevíš?
2000 tam i zpět lůžkovým ![]()
@JáDante píše:
2000 tam i zpět lůžkovým
Tak to bych v klidu jízdenky koupila teď. Určitě se tam bude dát vymyslet nějaký program i když nebude ideální počasí. A i kdyby ses nakonec rozhodla nejet, tak to není až tak velká ztráta.
@JáDante
To nic nemění na tom,že tam budou v kupé přes noc cizi lidé, byt zeny.
Ač nejsem straspytel,takto přes noc v kupé s cizími bych sama a teprv s ditetem necestovala.
@Everyone píše:
@JáDante
To nic nemění na tom,že tam budou v kupé přes noc cizi lidé, byt zeny.
Ač nejsem straspytel,takto přes noc v kupé s cizími bych sama a teprv s ditetem necestovala.
Tak ne každý je takový srab. Cestujeme tak relativně často a nějak mě nenapadá, čeho se bát. Jo a to nemáme žádné vagony speciálně pro ženy
@lucenka
Srab rozhodně nejsem, pouze nevyhledávám jasne nebezpečí.
To, že takto cestujete, je vaše věc, já pouze slušně vyjádřila svůj svobodný nazor ![]()
edit - Vy cestujete nočním vlakem sama s dítětem?
@Everyone píše:
@lucenka
Srab rozhodně nejsem, pouze nevyhledávám jasne nebezpečí.
To, že takto cestujete, je vaše věc, já pouze slušně vyjádřila svůj svobodný nazor
edit - Vy cestujete nočním vlakem sama s dítětem?
A v v čem je to tak strašně nebezpečné? Ano v klidu cestuju nočním vlakem sama s dítětem. Za cca měsíc se chystám na výlet nočním vlakem úplně sama. Žádné nebezpečí v tom nevidím.