Samočistící toaleta pro kočky

21311
27.9.16 11:17

Samocistici toaleta pro kočky

Ahoj, jdu si pro zkušenosti :) narazila jsem na netu na samocistici toaletu pro kočky. Konkrétně tuto, ale je jich více https://www.slevomat.cz/…ta-pro-kocky?…

Mate někdo zkušenost? Mame tři kočky ;) ale je to dost drahá sranda a ja nevim zda pořídit či ne :nevim: díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2924
27.9.16 11:32

No za tu cenu bych se dost bála, že tam kočky nebudou chtít chodit :D na tom videu mi to přijde dost malý, což bude pro některé kočky problém, navíc kočky to po sobě rádi zahrabou, což tady taky nejde… no a my třeba máme uzavřené záchody, což aspoň eliminuje smrad, protože nevim čim ty naše cácory cpeme, že tak smrdí… tady bych se bála, že ti ten pojízdný systém ten bobek akorát rozmaže po těch hřebínkách a máš vyvoněnej byt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
27.9.16 11:33

@Tichošlápek ty jo! Vypadá to dobre 8o 8o taky máme tři kočky, ale 10tis je hodne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
27.9.16 11:36

Taky bych to chtěla vidět v praxi :-D Je to děsně drahý, muselo by to vydržet aspoň tak deset let, aby z toho měl člověk dobrý pocit…ale nemuset na to týden sahnout by se mi líbilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.9.16 11:43

My zatím používáme uzavřené toalety, ale to čistění je…no asi víte pokud mate víc koček :))

Trochu jsem pátrala a našla ještě tuto https://www. amazon. com/ScoopFree-Self-Cleaning-Litter-Box/dp/B000ELUQQS/ref=cm_cr_arp_d_product_top? ie=UTF8 - není tak drahá a múzou si v tom hrabosit, jak psala @Janee19 jen se pravé bojím, aby to ty hrabicky nějak nerozmazly, by mne asi vezli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
27.9.16 11:43

Jednou jsem to videla na jedny vystave a prinest neco takovyho domu tak z toho budou mit akorat zachvat :mrgreen: :mrgreen: takovy divny zvuky to vydavalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.9.16 11:45

Ehm odkaz ještě jednou na jiné stránky, tak snad…
Nějak mi to z telefonu blbne
 https://www.elektro-obojky.cz/…opfree-ultra

Příspěvek upraven 27.09.16 v 11:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6129
27.9.16 11:46

Příliš drahá sranda na to, že to zdaleka ideálně nefunguje. Navíc poměrně vysoká pravděpodobnost, že do toho minimálně jedna z koček nebude chtít chodit. Nekoupila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
27.9.16 11:50

Máme tři kočky a jsem si jistá, že by to byly vyhozené peníze. Kočky budou vždycky chodit tam, kde se to dá zahrabat. Instalovat jim místo záchodu tohle, půjdou do květináče nebo na koberec.

Btw. Nám kočky nesmrděj. Jsou kastrované a záchod se udržuje během dne čistý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
27.9.16 11:54

Mám doma dvě kočky a dva záchodky, jeden krytej a jeden nekrytej. Ty potvory chodí hlavně na nekrytej :cert: nevím proč, asi se jim líbí že můžou vyhrabávat písek ven :lol: úplně se v tom hrabání vyžívají takže bych asi neuspěla :mrgreen: ale mě osobně by se to doma líbilo, kdybych to nemusela čistit 2×-3× denně jako teď 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
27.9.16 11:58

Jsem si jistá, že něco takového by náš kocour nepoužil.

Máme pro něj silikátový písek, uklízím tedy jenom bobky. A většinou nesmrdí, ovšem kupujeme mu kvalitní granule a nebo dostává 100% maso. Smrdí jen v případě, že dostane nějaký nekvalitní humus krmivo.

• Citovat
  • Upravit
21311
27.9.16 12:18

Naše micky naštěstí taky nejsou cítit pokud záchodky čistíme pravidelně, ale představa, ze bych se v tom nemusela denne hrabat je velmi lákavá :mrgreen: proto mne zaujala ta druha možnost - samocistici, ale přitom s krystalickou podestylkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
27.9.16 12:28
@Icestar píše:
Máme tři kočky a jsem si jistá, že by to byly vyhozené peníze. Kočky budou vždycky chodit tam, kde se to dá zahrabat. Instalovat jim místo záchodu tohle, půjdou do květináče nebo na koberec.Btw. Nám kočky nesmrděj. Jsou kastrované a záchod se udržuje během dne čistý ;)

náš kocour se šel vyrat na sedačku když jsem jim zrušila nekrytý wc s tím, že budou chodit jen do krytého. no myslela jsem si že si na novej záchodek zvykne, ale on si prostě udělal záchod ze sedačky a chodil tam srt pravidelně, tak jsem musela frajerovi vrátit zpátky nekrytej :mrgreen: fakt tam chodí víc než do krytého. i můj druhý kocour má radši nekrytý. Takže pochybuju že by se jim líbila taková vymoženost, ikdyž já bych ji uvítala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.9.16 12:35

Kdybych si byla jistá, že ten náš kočičí mazanek na to bude chodit, tak mu takový kocicak koupim. Ale potřebuje hrabosit v kaminkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
27.9.16 12:39

Ještě existuje cat genie 120, ta snad i splachuje… a na ebay je asi za 9 ;) Pak jsem viděla ještě jednu, nevím jak se jmenuje, ale to už je jak z budoucnosti :D

edit: tady jsem našla video té druhé: https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný