Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Před pár týdny jsme zjistili, že náše fenka je alergická na obilniny, hledáme ty nejvhodnější granule pro ni, samozřejmě bez obsahu obilovin. Navštěvuji různé diskuze a dělám si přehled o různých značkách. A mám dotaz, nejvíce se mi zamlouvají granule DOXNEO jak obsahem tak i cenou, máte s tímto produktem nějaké zkušenosti?
Díky
Prosím mužu se zeptat jak jste zjistili, že je pejsek alergický zrovna na obilniny? Dělaly jste testy?
Máme ten samý problém, my jsme to u našeho psa zjistili, tak že se furt škrábal a měl přecitlivělovou srst, po vyloučení blech nám veterinář doporučil udělat testy a bylo jasno…
Každopádně díky za typ na granule Doxneo, tyto neznám, určitě je vyzkouším, vypadají dobře, jak budu mít vlastní zkušenost, dám vědět!
Přišli jsme na to podobně jako petnova, strašně se škrábal a vylučovací metodou jsme přišli na tu alergii, začalo to odblešovací kůrou až po testy, které potvrdili diagnozu. Musím říct, že jsme všechny obilniny vyloučili (které byly většinou obsaženy v granulých) a už se to sklidnilo, ale stále jsem nenašla tu správnou značku, teda vypadá, že Doxneo by mohlo být to pravé. ale hledám ještě i nějaké recenze ![]()
Zkuste Barf. Vychází to levněji než kvalitní granule a máte kontrolu nad tím, co pes žere.
@kondula píše:
Před pár týdny jsme zjistili, že náše fenka je alergická na obilniny, hledáme ty nejvhodnější granule pro ni, samozřejmě bez obsahu obilovin. Navštěvuji různé diskuze a dělám si přehled o různých značkách. A mám dotaz, nejvíce se mi zamlouvají granule DOXNEO jak obsahem tak i cenou, máte s tímto produktem nějaké zkušenosti? Díky
ahoj, nas pes byl taky alergicky a nejen na obilniny. Musel mit bezlepkove, hypoalergenni a jeste nesmel kureci granule. Takze po vyzkouseni skoro vsech znacek mu sedl jen Brit Care. Doporucuji!
Ahoj, můj pes taky nesmí obiloviny a u nás krmíme tímto: http://www.orijen.ca/…ivo-pro-psy/?…
Buď Adult nebo Six Fish. Obojí čubě moc chutná.
Když jsme právě najížděli na granule bez obilí, našla jsem docela užitečnou obrovskou přehledovou stránku, kde se vyhodnocují a porovnávají jednotlivé granule. Našla jsem tam úplně všechny, ze kterých jsem vybírala já, nicméně tedy zrovna ty Doxneo tam nejsou. Nicméně mně to tehdy moc pomohlo při výběru, tak posílám: http://www.dogfoodanalysis.com/…ws/index.php
Koukala jsem se a ještě upřesním, jaké přesně vyšly nejlépe v Dtestu bez obilovin: 1. Orijen Adult Dog, 2. Taste of the Wild with Bison & Roasted Venison
@kondula budeš muset zkoušet
, doxneo naše nechtěla kvůli velikosti granulí ale bez obilovin už se dá sehnat granulí hodně ![]()
Krmíme Taste of the Wild, mají hromadu příchutí, všechny bezobilné a cena za 13 kg je asi 1300.