Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky přišla jsem si pro radu. Předem říkám nikdy jsem psa neuhodila. Máme NO který moc rád chytá vosy, včely…sedíme všichni venku, a já jsem měla na rukách syna když kolem letěla vosa a Sorbon ležel pod stolem, a voda pořád kroužila kolem nás a dělala nálet na syna, ja jsem se lekla a chtěla jí nohou odehnat, a sorbon vystartoval a rovnou mě do rány a dostal chudák kopanec do čenichu
, okamžitě začal kňučet a packama si tre neustále nos q kňučí..Všichni jsou v práci. A já s dětmi sama doma je to hodina a pořád kňučí co mám dělat
Je mi to moc líto
Poud pes bude kňučet i zítra, tak k veterináři a na rentgen.
Buď bych psa naložila a jela na veterinu, nebo bych aspoň obvolala veterináře v okolí, ať se na něj přijede někdo kouknout… ![]()
Neudělala jsi to úmyslně. Az budeš mít hlídání, tak bych zajela na veterinu. A budeš mít jistotu jestli má čenich v pořádku. Preji aby to dopadlo dobře ![]()
@patricie2014 Blbá náhoda no, asi ho to chudáčka hodně bolí, pokud nepřestane kňučet tak radši na veterinu, do nosu ( čumáku ) je to hodně bolestivé, aby to neměl přeražené. Není v okolí nějaký veterinář který by se na něj mohl přijet podívat?
Chudáček. ![]()
Chce to k vetovi! Navíc když stále kňučí, tak ho to musí bolet. Tak ať se tam dostanete a pejsek je v pořádku. ![]()
@Premek_Orac píše:
Poud pes bude kňučet i zítra, tak k veterináři a na rentgen.
Děcko bys taky nechal řvát do zítra?
![]()
Zakladatelko na tu veterinu bych jela nejlíp hned. Pokud už hodinu kňučí a neustále si to tře. Může to mít naražené, nebo taky něco zlomeného. Pokud to bude jen naražené, dostane léky proti bolesti a uleví se mu…
Leží v boudě a kňučí..Auto má chlap v praci, tchani taky, no jsem blba až to není možný. Krev tam nemá, teda alespoň já nic nevidím. Volala jsem na vet, a prej ho mám přivést, ale já nemám jak tak že prej mám někoho požádat. U nás je jen jeden vet
@patricie2014 píše:
Leží v boudě a kňučí..Auto má chlap v praci, tchani taky, no jsem blba až to není možný. Krev tam nemá, teda alespoň já nic nevidím. Volala jsem na vet, a prej ho mám přivést, ale já nemám jak tak že prej mám někoho požádat. U nás je jen jeden vet
A sousedi by nemohli? Chlap se vrací kdy?
A dobrá rada pro příště: pokud se bojíš vos, hýbej se pomalu a kliď se pryč. Samy o sobě opravdu agresivní nejsou, pokud tedy nechodíš ven zásadně v květovaném/žlutém a nemáš na sobě ovocný či květinový parfém
@lokasenna píše:
A dobrá rada pro příště: pokud se bojíš vos, hýbej se pomalu a kliď se pryč. Samy o sobě opravdu agresivní nejsou, pokud tedy nechodíš ven zásadně v květovaném/žlutém a nemáš na sobě ovocný či květinový parfém
A to teď zakladatelce pomůže v čem?
![]()
Nedávej si to za vinu, prostě blbá náhoda. Já taky pořád šlapu po kocourovi. Nezvládám tancovat mezi batoletem a kocourem. Jako první pomoc je dobré to zchladit, ne zrovna led, ale mokrý hadr by mu mohl ulevit a chlad zastaví vnitřní otok. Koukni mu do tlamy, mohl se klidně kousnout a bolí ho spíše to než čumák.
@patricie2014 nedá se nic dělat, stalo se no. Příště na to zkus vzít noviny a úplně ideálně odejdi někam jinam. Pokud kňučí/viditelně trpí déle než 10 - 15 minut, což už uběhlo, tak navštívit veterináře. Nemáš možnost zavolat taxi? Případně nejezdí z vaší veteriny sanitka? (nevím jestli by to prošlo, ale možná by se nechali ukecat) Případně někdo ze sousedů.
V krajním případě holt počkej až se kdokoliv vrátí z práce. Nebo MHD ![]()