Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, majitele vipetu chtela bych se zeptat jak to s vasina drahouskama je? Jak poslouchaji? Celkove cokoliv, dekuji za info
Ahoj, já mám celý svůj pejskařský „život“ vipety. Nejvíce jsem jich měla 4 kousky, ale jak hoši stárli, tak teď mám snad poprvé po 20ti letech „jen“ jednoho a je mu už 15 let…Ozvi se na SZ, můžeme si popovídat, ráda poradím. Podotýkám, že je mám „jen“ jako domácí společníky, na výstavy jsem nechodila a nechodím, ani na dostihy. Ale ráda poradím.
PS: dneska se chci dívat na detektivku, ale zítra můžeme kdykoliv pokecat.
Mám jednoho, je to miláček. Hodnej, nekonfliktní, poslušnej. Na výstavy jezdíme, má vyběhanou coursingovou licenci a čekáme do října na měření výšky a pak začnem závodit. Je mu 16 měsíců.
Ty se chystáš si vipeta pořídit nebo už máš?
edit: Už si vzpomínám, my už si psaly. ![]()
@PetraJ píše:
Mám jednoho, je to miláček. Hodnej, nekonfliktní, poslušnej. Na výstavy jezdíme, má vyběhanou coursingovou licenci a čekáme do října na měření výšky a pak začnem závodit. Je mu 16 měsíců.
Ty se chystáš si vipeta pořídit nebo už máš?edit: Už si vzpomínám, my už si psaly.
ano psaly děkuji ![]()
Ahoj, máte někdo chovatelskou stanici v Praze či zkušenost s chovem vipetů? Jsem zatím jen potenciální zájemce, momentálně máme hlavu v pejru z přijímaček a všeho ostatního s tím spojeným, takže nejdříve příští rok. Chtěla bych mít na štěňátko klid a čas. Zatím ale chci posbírat nějaké informace a rady i mimo čtení na internetu. Nějaký vhled do vipetího světa a osobní kontakt.
Moc děkuji za vstřícnost.
No, zajímalo by mě třeba aktuálně, jestli je ještě jiná dráha na coursing v Praze nebo poblíž než Ješín a zkušenosti s ní, jak vipet a kočky, asi i další věci. Taky bych je ráda viděla naživo, myslím v rodině a tak.