Samočistící trouba - pyrolytická funkce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Samočistící trouba - pyrolytická funkce
Hezký den, mám troubu s pyrolytickou funkcí, dost mě děsí návod na tento krok - vše kovové z vnitřku vyšroubovat atd.
Opravdu se trouba sama vyčistí? Jaký je efekt?
Moc děkuji za názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mame, nepouzivame, podla mojho pozorovania to nefunguje.
ALE dolezite je povedat aj pozadie. My pouzivame trubu na pecenie ryby na masle, bocik, kacica… proste vacsinou to tradicne a nemoderne varenie z ktoreho slabsie povahy odpadavaju
- no a tomu zodpoveda aj miera ‚nepeknosti‘ ktore v trube vzniknu.
Znama pouziva trubu trosku inak a najmenej zdrave jedlo ktore pecie je treska na pare s petrzlenovou vnatkou. Ta si tu funkciu strasne pochvaluje ze ta truba je ako nova. Priznajme si to: ked pecies tresku na pare tak truba je ako nova pred aj po peceni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IcePlanet7 píše: Více
Přesně tak. Trochu jsi mě zmátl slovem bocik, myslel jsem, že to je pečený bocian (čáp), až pak mi docvaklo, že bocik je bůček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamca_1234 píše: Více
Když se doucis základy vedení a zjistíš co je pyrolýza…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IcePlanet7 píše: Více
Peču v troubě ledascos, včetně třeba husy a pyrolýza funguje. Jen je potřeba ji používat pravidelně a ne až ve stavu, když je trouba zas*aná jak jetel ![]()
Jediné, co jsem musela drhnout ručně, tak když jsem připekla výpek na skleněná dvířka, to se samo neopálilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jsem troubu s pyrolytickou funkcí, ale když jsem četla recenze, jak to hrozně zasmradí byt a může zničit skříňky okolo, tak jsem nikdy neměla odvahu to pustit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit