Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, mam dva dotazy, tak jsem je sloucila do jednoho, at nemusim zadavat vic temat..
1. posledni dobou jsem se vratila k meliru a od vcera mam vlasy skoro uplne blond, chtela bych tu hezkou barvu udrzet, tak premyslim, co za sampony a peci, preci jen odbarvovani d avlasum zabrat, takze i nejakou regeneraci, moje kadernice mi doporucila nejake pripravky, co pouziva, ale neni tam nic specilane na blond, aby ta barva nezloutla, mate tip, co pouzivate?
2. mela jsem na pracovni vecirek udelane krasne vlny, delala mi je zehlickou, to nedam, mam i spatnou zehlicku, ale ted jsem videla na netu dve ruzny kulmy na lokny, jedna se spiralou na konci, druha je ted na slevovych portalech, mate nekdo zkusenost s loknovaci kulmou? Mam vlasy na ramena a jemne, takze nejdriv vyfoukat, pak natocit
Diky moc Lucka
2. Loknovacku pouzivam remington, za 10 min. lokny na cele hlave pri delce do pul zad, soumerne, krasne. http://www.elmaxshop.cz/…i95/d-72096/
Ahojky
Výborný je Elseve od Lorealu na barvené vlasy. Vůbec celá tahle řada. A ten balzám je super. Kdyby jsi měla pocit, že vlásky žloutnou jednou týdně můžeš umýt šamponem Schauma Silver. Ten je takový brutálně fialový, ale perfektně zabere. Můžeš ho nechat 1-2 minutky pěkně působit.
Když jsem si odbarvila nedávno vlasy platinovou, měla jsem strach, aby se moc nezničily, tak jsem to smyla dříve a OUHA
byla jsem jak banán
, takže hned druhý den jsem hnala do drogérky pro Schaumu a po asi třech umytích se to krásně stáhlo. A to bylo fakt hóoodně žluté. Teť už stačí jen jednou za čas na udržení, jinak používám jiné šampony.
Co se týká kulmy, používám úplně tu nejobyčejnější.. „čáp“ Ale trvá to hodinu a to mám krátké mikádo.
Takže se s tím patlám opravdu jen na vyjímečné příležitosti…
Hodím do vlasů ochranný sprej na žehlení, sepnu horní prameny a pěkně od spodu pramen po pramenu dokavaď mi neupadnou ruce ![]()
Kulma remington /nemám konickou/ a proti zlatému nádechu silver sampony. Masky používám tony and guy a jako ochrana proti spálení nějaký termo sprej, buď l oreal nebo goodwell antifrizz serum
Já mám blond melír a aby mi vlasy nežloutly používám modrý šampón Subrína a je fakt supr. Myju si s ním vlasy 2×-4× za měsíc a melír mám pořád krásně světlý né žlutý.
Mam od Remington bez klipu, sirokou.Jsem spokojena maximalne.
A k peci o vlasi - sampon a kondicioner Kreastase nebo Ausie, po umyti vzdy pouziju olejicek na vlasy.
Aby vlasy nexloutly se pouziva modrej sampon, netusim jsk se jmenuje ![]()