Šampony Head and Shoulders

63
4.4.12 13:43

Šampony Head and Shoulders

Zdravím všechny ;) Chci se poradit jaký šampon z řady Head and Shoulders si mám koupit… Na lupy netrpím, jen když mně chytne to že se jen tak z nudy drbu ve vlasech ale jinak na ně netrpím.. Dívala jsem se na jejich stránky a ukázalo mi to že si můžu vybrat ze všech šampónů z jejich řady, tak sem si vybrala Ocean pro normální vlasy… ikdyž všechny šampon od Head ans Shoulders bojují proti lupům tak nevím jestli mi to neuškodí na vlasy a pokožku hlavy když vlastně použiji šampon proti lupům když je nemám… to by vlastně šampon bojoval proti ničemu.. Mám s touto značkou dobré zkušenosti, ale používala jsem ho naposledy v pubertě( cca 13 let) kdy jsem na lupy trpěla a to je už docela dlouho… děkuji za příspěvky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
4.4.12 13:51

Upřímně já je mám nejradši, asi po 5ti lahvích vyzkouším něco jiného a vždycky se k nim hned vrátím. Používám ten citrusový, nejlíp mi voní :nevim: Lupama taky netrpím, sem tam jsem je mívala, beru to jako prevenci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
4.4.12 13:54

Ahoj, já díky tomuto šamponu už taky na lupy netrpím a používám ho pořád, aby se nevrátily, ale střídám to s jinými šampony, které nejsou proti lupům.
Jestli uškodí když nemáš lupy ale netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.4.12 13:56

Ano nad tím citrusovým jsem už taky přemýšlela… ikdyž mám spíš mastné kořínky a suché konečky.. Možná si koupím ten citrusový nebo ten Ocean.. Můj oblíbený dříve byl ten mentolový… :) Možná si koupím rovnou dva.. Moc děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
4.4.12 13:59

No já ho používám už delší dobu, protože lupy občas mívám, ale protože si myju vlasy obden tak ho střídám i s jinými (vhodnějšími pro denní použití). Není totiž prý dobré používat ho denně (dle vyučující kadeřnice), protože má docela „grády“ (nevím jak jinak to napsat). Takže jestli lupy nemáš, tak bych používala jiný. Jinak co se týče vůní, tak mám ráda citrusový nebo ten speciálně pro ženy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.4.12 13:59
Já mám teď šampon pro hnědé vlasy a chci nějakou změnu a napadl mně zrovna tento šampon že jsem s ním dříve měla hodně dobré zkušenosti a potom jsem taky neměla lupy.. hodně mi pomohl.. jako prevence je určitě skvělý :)
@lulushka píše:
Ahoj, já díky tomuto šamponu už taky na lupy netrpím a používám ho pořád, aby se nevrátily, ale střídám to s jinými šampony, které nejsou proti lupům.
Jestli uškodí když nemáš lupy ale netuším :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.4.12 14:03
Já si vlasy myju každý den.. většinou každý večer.. jo pochopila sem to.. ;)Je hodně silný no,já ho zkusím a uvidím jak bude účinkovat a kdyžtak se vrátím k těm co používám teď ;) Ano na citrusový slyším a čtu samou chválu.. :)
@Petiik píše:
No já ho používám už delší dobu, protože lupy občas mívám, ale protože si myju vlasy obden tak ho střídám i s jinými (vhodnějšími pro denní použití). Není totiž prý dobré používat ho denně (dle vyučující kadeřnice), protože má docela „grády“ (nevím jak jinak to napsat). Takže jestli lupy nemáš, tak bych používala jiný. Jinak co se týče vůní, tak mám ráda citrusový nebo ten speciálně pro ženy :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 14:05

Já ho používám už asi 10 let v kuse, myla jsem si vlasy denně (kromě posledních dvou let). Žádné následky nemám, vyzkoušela jsem všechny a všechny je miluju :mrgreen: :mrgreen: , ale přeci jen nejradši mám ten mentolový. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.4.12 14:09
Taky jsem si teď před chvilkou řekla že stejně vyzkouším všechny.. :mrgreen: Asi si nakonec koupím ten menolový..:) Děkuji
@Bublana píše:
Já ho používám už asi 10 let v kuse, myla jsem si vlasy denně (kromě posledních dvou let). Žádné následky nemám, vyzkoušela jsem všechny a všechny je miluju :mrgreen: :mrgreen: , ale přeci jen nejradši mám ten mentolový. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 14:10

já je používám taky tak 10 let a vždy když zkusím jiný - tak lituju. taky je mám ráda všechny - nejraději citrus, mentol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
4.4.12 14:15

Taky ho používám už spoustu let, kdysi jsem mívala lupy to jsem s ním začala, lupy už nemám vůbec už nevím kolik let, ale šampon používám nadále, střídám ho s kvalitnějšími a dražšími značkami.
Nejčastěji používám Citrusový, v létě občas Mentol ten má rád můj muž, ale naposledy mě po tom mentolu hrozně začala svědit hlava, nevím teda jestli to bylo tím šamponem nebo ne, ale vyměnila jsem ho za Citrus a za dva dny to přestalo. Vyzkoušela jsem snad všechny šampony z jejich řady a nejmíň se mi líbil ten Ocean, divně zapáchal. Měla jsem ho už kdysi v zahraničí a voněl mi, ten český mi smrděl, nevím možná bude ten samý problém s tím mentolovým. Nejspíš je dost rozdíl v kvalitě mezi stejnou značkou prodávanou v ČR a v zahraničí.

Všeobecně jsem s ním spokojená, mám po něm hezké lesklé vlasy, méně se mastí, lupy žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
4.4.12 14:21

Používáme ho oba s chlapem už asi 2 roky. On má citrusový a myje si vlasy denně (bez následků 8) ) a já teď momentálně mám ocean a moc mi voní.
Lupy jsme oba semtam mívali, ale teď už dlouho ne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
4.4.12 14:24

Používám ho už roky a je rozhodně výborný ,kupujeme ocean, citrus a nově pomeranč :palec: V létě mentol ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.4.12 14:53

Děkuji všem moc… ;) Teď zase nevím který si mám koupit! :D Všichni chválu na každý jiný… :D Ale co, zkusím stejně všechny a potom srovnám který z nich byl nejlepší.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3064
4.4.12 15:21

Také kupujeme jen tento šampon. jak už psali,vyzkoušeli jsme i jiné a na tento nedám dopustit. Zkoušeli jsme i citrus,ale vrátili jsme se k mentolu :palec: vždy si říkám,příště jiný,ale nakonec neodolám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí