Sanatorium Klimkovice - zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.2.26 23:01

Sanatorium Klimkovice

Dobrý den, prosím, mohl by mi napsat někdo, kdo byl v lázních a zařizoval si jednolůžkový pokoj? Potřebovala bych se poradit. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2326
22.2.26 00:32

@novakovajulie Dobrý den, jakmile dorazí váš poukaz do lázní, zavolejte si tam a řekněte, že máte zájem o jednolůžkový pokoj. Za ubytování se doplácí 780 Kč za den. Držitelé průkazu ZTP/P platí za jednolůžkový pokoj 750 Kč za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2355
22.2.26 08:04

Jednoluzkovych je v Klimkovicich malo.

Mensi sance.
Kontaktujte dopredu prijimaci kancelar.

A ano poplatek je 780/noc, jak pise pani prede mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2355
22.2.26 08:08

Kdyby to nevyslo, muzete se domluvit na zaslani do lazni, ktere jsou uvedene na druhem poradi…pokud byste dopredu vedela, ze v tech durhych s jednokuzkem vyhovi. Mela domluveno.

Nekde se davaji rezervace cca 2000kc i rok dopredu na jednoluzko, jakmile spusti behem podzimu rezervace na dalsi rok. Obsazene jsou rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
22.2.26 09:04

V Klimkovicích jsem byla. Rezervace možná není, je to napsáno i na jejich stránkách. Nicméně při registraci v přijímací kanceláři lze o jednolúžkový pokoj požádat a jakmile to bude možné, pacient ho dostane. Každý den mimo víkendů pacienti přijíždějí a odjíždějí a jednolůžák může pacient dostat i druhý den. Já přijela v pondělí a ve středu jsem se stěhovala z dvou na jednolůžkový pokoj. Nepomohla mi ani moje diagnoza, která mi jednolůžkový pokoj mohla zajistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.26 13:31

Tak jsem zkoušela kontaktovat recepci a paní mě totálně nepříjemně odbyla. Asi zkusím osobně zajet do té přijímací kanceláře, snad mě nevyhodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
22.2.26 21:43

@novakovajulie Zavolejte si zítra do přijímací kanceláře. Tam Vám řeknou, jestli už máte v lázních návrh. Pokud ano, můžete požádat o jednolůžkový pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.4.26 21:55

Dobrý večer, čeká mě pobyt v Sanatoria Klimkovice, chci se zeptat, je tam možnost jezdit na víkendy domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
24.4.26 23:08

@Dejicka Jestli absolvujete pobyt hrazený zdravotní pojišťovnou, oficiálně je odjezd z lázní domů na noc zakázaný. Jde o to, že kdyby se Vám na cestě nebo doma něco stalo, nesmíte jít na pohotovost nebo si zavolat záchranku. Při jakémkoliv zdravotním problému se nejdříve musíte nahlásit u lázeňského lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty