Sarapis a otěhotnění

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1368
17.2.13 15:50

Sarapis a otěhotnění

Ahojky, prosim někoho o radu. Dostala jsem ted od mamči prášky Sarapis, ale bohužel bez příbalového letáku a mamča si už moc nepamatuje jak se přesně užívá. Ale díky těmto práškum se jí povedlo otěhotnět již druhý měsíc co je brala. Přála bych si to samé, ale nevím přesné úžívaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
17.2.13 15:55

Co píšou tady, tak jsou to prášky spíš pro ženy v přechodu.. http://www.lekynainternetu.cz/…s-60-kapsli/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
17.2.13 15:55

Tak jsem pro zajímavost koukla na net a prodává se to jako připravek pro lepší snášení přechodu, nic o otěhotnění se tam nepíše…1tableta ráno před prvním jídlem a druhá večer :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
17.2.13 16:01

Ano. to vím…ale napomáhají i k otěhotnění díky obsahu vitamínu a mateří kašičky. To jsem našla v diskuzích, ale nenašla od jakého dne bych je měla začít užívat a kolik…našla jsem, že někdo bere 32 a někdo jen 21…tak nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
17.2.13 16:03

Oni jsou teda i různé druhy…je sarapis menses a soja a pak tyhle růžové co mám já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.2.13 16:45

Já jsem to brala po vysazení HA na srovnání cyklu, myslím že měly být dvě tobolky denně? :think: První těhotenství se zadařilo hned první měsíc, druhé druhý měsíc. Nevím, jestli za to Sarapis mohl, ale až budem chtít třetí, tak do něj zase půjdu :-D
edit - jo, dvě tobolky denně - jedna ráno a jedna večer :) Měla jsem ten „normální“, ne Mensis nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
17.2.13 16:52

Já mám taky ten normální..takové růžové jsou… :) děkuji moc za odpověd. Vlezla do mě ted taková naděje..snažíme se už skoro rok :(
a je jedno kdy zažnu brát? vzala jsem si první v sobotu-první den ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.2.13 17:36

Není to žádný hormon, takže bych řekla, že je úplně jedno, kdy se začne brát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
17.2.13 17:41

Nevím kolik by se mělo brát jako pomoc na otěhotnění, ale vím, že se to bere 3. - 5 tý den (to podle délky cyklu) a bere se to pět dní. Množství je určitě větší než dvě tobolky denně.
Já sama brala Soju estrovone a ta má jiné množství těch isoflavoninů, které jsou pro podporu otěhotnění. Ta soja se bere místo chemického Clostylbe… - :think: nevím přesně, jak se to píše :jazyk:

Otěhotněla jsem po dvou letech snažení, hned na poprvé po soje :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.2.13 17:45

@AninaEli tak to se asi bavíme o něčem jiném, já měla tenhle http://www.docsimon.cz/…rapis-cps-60 a ten se bere dvě tobolky denně, dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
17.2.13 17:53
@Etcetera78 píše:
@AninaEli tak to se asi bavíme o něčem jiném, já měla tenhle http://www.docsimon.cz/…rapis-cps-60 a ten se bere dvě tobolky denně, dlouhodobě.

Ne, ne je jedno jestli je to sarapis nebo estrovone. Pro podporu těhotnění se to bere jak jsem psala. Je to pro podporu přímého otěhotnění. Ten Clostil podpoří dozrání vajíčka a ta soja pokud se bere ve větším množství a těch pět dní, tak udělá to samé. Jinak je to asi na podporu, ale jinak myšleno.

Jedna maminka tady na miminu má asi dvou měsíční holčičku a brala tu soju sarapis, ale tak jak píšu já. Jenže já na to nejsem odborník, to jsou tady na miminu jiné holky, co to umějí přesně vysvětlit a vědí kolik se té soji pět dní bere. Clostil se bere také tak.

Tak jak to bereš ty, tak to je jako vitamíny, které se berou dlouhodobě, ale ta soja v té velké dávce nějak nahradí účinek toho Clostilu. :think:

Dá se tady na toto najít téma, kde to holky přesně vědí kolik které soji brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
17.2.13 18:04

Já brala Sarpis mensis, je v růžové krabičce. Bere se dlouhodobě, začít můžeše kdykoliv. Mmám pocit, že jsem brala dvě denne. Po prvním mesíci užívání jsem otěhotněla :lol:

• Citovat
  • Upravit
1368
17.2.13 19:28

Děkuji moc za odpovědi…bylo by super kdyby se to povedlo:D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
17.2.13 19:30

Ještě bych se chtěla zeptat na jednu věc…když se mi na ovu testu ukáže pozitivita, tak bych měla mít styk hned nebo až druhy den? nebo jak to vlastně funguje??? Jestli třeba nedělám chybu i v tomhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
18.2.13 08:34

Já to brala úplně stejně, jak píše @zrustice ;) a otěhotněla jsem hned, jak jsem chtěla.

@ratysek, v jiné diskuzi jsem narazila na tuhle informaci:
podstatou ovu testů je detekce zvýšení hladiny LH hormonu, k níž dochází 24-48 hodin před ovulací. Takže v případě pozitivního testu je třeba se následující dva dny pořádně snažit.
Pokud máš celkem pravidelný cyklus a aspoň tušíš ovulaci, tak v té době (třeba během týdne) mít sex tak ob den :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí