Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zaptat jestli se můžou v těhotenství brát probiotika, konkrétně Lactobene Forte. Díky.
Příbalový leták k tomu neni???
můžu se zeptat na co to budeš brát? ![]()
No takže v příbalovém letáku je že není vhodné pro těhotné ujo gugl to měl za minutku ![]()
Urcite budou i nejaka probiotika pro tehule, porad se v lekarne
Chci to brát protože mám problémy se zácpou a před těhotenstvím mi probiotika hodně pomáhaly
Ahojky, mě Mudra vyloženě probiotika v těhu doporučila. Doporučila mi Probiofix Imun - posiluje to prý také imunitu. podporuje to správnou fuknci střev atp. takže já je zatím beru. Mám je asi do konce dubna (nakoupila jsem si jich víc v akci
), potom už asi brát nebudu. Ještě uvidím ![]()
@Veveruska87 myslela jsem si to, místo probiotik bych volila radši úpravu jídelníčku, tak jsem ji měla
@afrodites samozřejmě že MUDRové spostu preparátů vyloženě doporučují, vždyť je to přece byznys
![]()
JÁ JEDLA GS LAKTOBACILY FORTE 20 - a beru to i ted pri kojeni.. uz i v tehotentsvti to upravuje nejen tvoje ale i miminkova streva
Já brala a pořád beru laktobacily od Swissu a syn (dnes 5 týdnů) nemá zatím vůbec problémy s bříškem (ťukám
). A to starší na to už v tomhle věku trpěl dost.
Beru od Swissu Lactobacioy „5“ a smi se i v tehu a pri kojeni ![]()
V tehu jsem pridala piti acidofilniho mlika a bile jogurty a nemela jsem zacpu ani pri brani Actiferinu. Taky je super pohanka, jahly a vlocky, zvetsuji objem a zmekcuji stolici.
@Veveruska87 píše:
Chci to brát protože mám problémy se zácpou a před těhotenstvím mi probiotika hodně pomáhaly
Problém je, že jogurty teť v těhotenství nemůžu ani cejtit hned se mi zvedá žaludek. A to před těhotenstvím sem jedla jogurty dvakrát denně.
Ani to acidofilni mliko nevypijes? Aspon ochuceny. Jinak ber ty laktobacily od Swisu, hodne pij a ty obiloviny jez kazdy den, treba s medem, oriskama nebo ovocem. Je to mnamka a i pak pro mimco je to prima na prikrmy.