36. týden těhotenství :-)

773
16.2.13 19:08

36.tt :-)

Ahojky holky,
dnes jsem 36+1tt a ráda bych pokecala o těhu s váma co jste v podobném týdnu :-) jakpak se cítíte? Já už bych to nejraději měla za sebou, ten konec je opravdu nejhorší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
269
16.2.13 19:28

Tak já se hlásím! :-) zítra právě končím 36. týden. už jsem něco pobalila i do tašky..a už mám děsnej strach!!! tak nějak ze všeho…a co ty? kolikáté to bude u vás mímo? u nás druhé - k prvnímu klukovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.2.13 19:32

Ahoj můžu se přidat jsem dnes 34+1 :) Jinak se cítím dobře až na to děsný chození na záchod a okopaná žebra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.2.13 19:34

@JankaF :-) já už mám taky vše sebou přichystané - radši…člověk nikdy neví…a taky mám strach…u nás je to první mímo takže vůbec nevím do čeho jdu a co mě čeká :-) ale zvládli to všechny tak já taky ale bojim, bojim :-) a co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.2.13 19:36

@marillynka ahojky to je jasný, že můžeš :-) joo tak o chození na záchod 3× za noc a okopaných žebrech ani nemluvím :-) ještě to funění…děs :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.2.13 19:39

@Danny123 mno tak to já chodím taky tak nějak v noci když se zadaí tak každý 3 hodinky a když je to horší tak každý dvě a asi dvakrát se mi stalo že každou hodinu to byla hrůza :D Asi se už cvičím na to jak budu v noci vstávat :D Dosti mě bolí i hrudník kolikrát malá totiž snad nespí a jenom kope a kope :D A už máš doma všechno připravené nebo ještě čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
16.2.13 19:43

Ahojky, taky se hlasim do klubu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.2.13 19:45

@marillynka jj si navykneš na vstávání každý 2 hodinky a pak s tím nebudeš mít problém :-) to malej taky…spí snad jen 2 hodinky denně mi příjde toje samí vrtění :-) ale aspoň vím, že je v pořádku horší by bylo kdybych ho necítila a i to se mi stalo…skoro dva dny jsem neměla ani jeden pohyb myslím ve 33.tt a druhý den jsem šla na kontrolu tak to říkám doktorovi a prý je to normální, prostě se mu dobře leželo a jen spal ale docela mě to vyděsilo, když jsi zvyklá na ustavičný kopance :-) doma už mám vše připravené ani ne za měsíc mám termín…a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.2.13 19:45

@Slysil ahojky, vítej mezi námi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
16.2.13 19:49

Ahoj holky!
Můžu se též přidat? Přesně dnes jsem rovných 36.t.
Připraveno nemám téměř nic a už z toho začínám být drobet nervozní, ale kdykoliv cokoliv začnu, hned přiběhne některý ze synů s nějakým veledůležitým problémem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.2.13 19:52

@Hanulínek Ahoj, jasně že se můžeš přidat :-) Tak ty to máš o dost stížené jak například já, čekáme s přítelem první tak jsem na přípravy měla čas a klídeček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
16.2.13 19:56

Ahojda, také se přidávám. Dnes jsem 36+6. Tašku ještě připravenou nemám, ale už bych asi měla :lol:. Kolik zhruba váží vaše miminka? Mi měli před týden 2600g. O porodu se snažím moc nepřemýšlet. Chodíte cvičit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.2.13 20:00

@lili8 Ahojky :mavam: já mám připravené oblečení ale teď po neděli chci zajít ještě do lékárny nakoupit vše ostatní porodnické vložky atd a pomalu to už do té tašky dám - radši :-) My jsme před týdnem měli 2650g a teď nevím a do porodu už to ani vědět nebudu :-( ale i tak už má dost :-) Také o porodu nepřemýšlím, ani mě to nenapadne, určitě se tím nebudu stresovat stejně s tím nic nenadělám ale když na to příjde řeč tak se bojím protože nevím do čeho jdu a nevím co mě čeká :-) cvičit nechodím ty jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
16.2.13 20:01

@Danny123 No já bych to viděla malinko jinak- Ty máš klid teď na přípravy, ale pak na to s mužským budete jen dva. Já moc klidu teď nemám, ale zas pak můžu využít dva malé chůváčky. ;)
Holky, máte nějaké potíže? Mě totiž na rozdíl od minulých těhotenství neskutečně pálí žáha- nepomáhá vůbec nic, snad jen nejíst. A k tomu ještě jak se mi rozestupuje pánev, tak je každý pohyb hrozně bolestivý, to jsem taky před tím neměla. Občas mám pocit, že se mi snad rozpadne kostrč. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
16.2.13 20:02

Ahoj taky se přidávám. Dnes končíme 37. týden a do termínu zbývají 3 týdny 8o Mám už sbaleno a skoro vše nachystáno.. a už jen čekáme na den D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí