Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,
dnes jsem 36+1tt a ráda bych pokecala o těhu s váma co jste v podobném týdnu
jakpak se cítíte? Já už bych to nejraději měla za sebou, ten konec je opravdu nejhorší ![]()
Tak já se hlásím!
zítra právě končím 36. týden. už jsem něco pobalila i do tašky..a už mám děsnej strach!!! tak nějak ze všeho…a co ty? kolikáté to bude u vás mímo? u nás druhé - k prvnímu klukovi ![]()
Ahoj můžu se přidat jsem dnes 34+1
Jinak se cítím dobře až na to děsný chození na záchod a okopaná žebra ![]()
@JankaF
já už mám taky vše sebou přichystané - radši…člověk nikdy neví…a taky mám strach…u nás je to první mímo takže vůbec nevím do čeho jdu a co mě čeká
ale zvládli to všechny tak já taky ale bojim, bojim
a co čekáte?
@marillynka ahojky to je jasný, že můžeš
joo tak o chození na záchod 3× za noc a okopaných žebrech ani nemluvím
ještě to funění…děs ![]()
@Danny123 mno tak to já chodím taky tak nějak v noci když se zadaí tak každý 3 hodinky a když je to horší tak každý dvě a asi dvakrát se mi stalo že každou hodinu to byla hrůza
Asi se už cvičím na to jak budu v noci vstávat
Dosti mě bolí i hrudník kolikrát malá totiž snad nespí a jenom kope a kope
A už máš doma všechno připravené nebo ještě čekáš?
@marillynka jj si navykneš na vstávání každý 2 hodinky a pak s tím nebudeš mít problém
to malej taky…spí snad jen 2 hodinky denně mi příjde toje samí vrtění
ale aspoň vím, že je v pořádku horší by bylo kdybych ho necítila a i to se mi stalo…skoro dva dny jsem neměla ani jeden pohyb myslím ve 33.tt a druhý den jsem šla na kontrolu tak to říkám doktorovi a prý je to normální, prostě se mu dobře leželo a jen spal ale docela mě to vyděsilo, když jsi zvyklá na ustavičný kopance
doma už mám vše připravené ani ne za měsíc mám termín…a co ty?
Ahoj holky!
Můžu se též přidat? Přesně dnes jsem rovných 36.t.
Připraveno nemám téměř nic a už z toho začínám být drobet nervozní, ale kdykoliv cokoliv začnu, hned přiběhne některý ze synů s nějakým veledůležitým problémem. ![]()
@Hanulínek Ahoj, jasně že se můžeš přidat
Tak ty to máš o dost stížené jak například já, čekáme s přítelem první tak jsem na přípravy měla čas a klídeček ![]()
Ahojda, také se přidávám. Dnes jsem 36+6. Tašku ještě připravenou nemám, ale už bych asi měla
. Kolik zhruba váží vaše miminka? Mi měli před týden 2600g. O porodu se snažím moc nepřemýšlet. Chodíte cvičit?
@lili8 Ahojky
já mám připravené oblečení ale teď po neděli chci zajít ještě do lékárny nakoupit vše ostatní porodnické vložky atd a pomalu to už do té tašky dám - radši
My jsme před týdnem měli 2650g a teď nevím a do porodu už to ani vědět nebudu
ale i tak už má dost
Také o porodu nepřemýšlím, ani mě to nenapadne, určitě se tím nebudu stresovat stejně s tím nic nenadělám ale když na to příjde řeč tak se bojím protože nevím do čeho jdu a nevím co mě čeká
cvičit nechodím ty jo?
@Danny123 No já bych to viděla malinko jinak- Ty máš klid teď na přípravy, ale pak na to s mužským budete jen dva. Já moc klidu teď nemám, ale zas pak můžu využít dva malé chůváčky. ![]()
Holky, máte nějaké potíže? Mě totiž na rozdíl od minulých těhotenství neskutečně pálí žáha- nepomáhá vůbec nic, snad jen nejíst. A k tomu ještě jak se mi rozestupuje pánev, tak je každý pohyb hrozně bolestivý, to jsem taky před tím neměla. Občas mám pocit, že se mi snad rozpadne kostrč. ![]()
Ahoj taky se přidávám. Dnes končíme 37. týden a do termínu zbývají 3 týdny
Mám už sbaleno a skoro vše nachystáno.. a už jen čekáme na den D