36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
18.2.13 23:44

Ahoj holky! tak se zase přidávám. dnes jsem taky byla na kontrole, ale byla to jen taková rychlovka. i když monitor mi taky natáčeli a to bylo ok a jinak dr. říkal, že myslí, že se zatím nic nechystá..jenže to minule říkal taky a kontrolu za týden už jsem nestihla :-) utz mi nedělal, tak snad příští úterý - taky bych byla zvědavá na tu aktuální váhu! jako néé že bych se do toho tak hrnula, ale celkem by se mi hodilo, kdyby to bylo už příští týden - naši budou mít volno, a tak by bylo pohodlně zajištěné hlídání pro staršího broučka :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.2.13 13:19

Ahojda, já jdu na ultrazvuk i monitor v pátek, tak jsem zvědavá. Čekáme také kluka :-). Už druhého. Žádné poslíčky zatím necítím, a doufám, že to tak ještě týden chlapák vydrží, abych se uzdravila a pak už může za náma :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
19.2.13 19:15

Teda koukám že se nám tady začína přičítat plno kluků :mrgreen: Nakonec jich tu bude víc než těch holek :)
Danny. jak jsi dopadla na kontrole?
Hele holky mám takovej dotaz máte někdo něco jako je takový děsný píchání uplně dole? Já to mám dnes druhý den večer a je to jak náká silná jehla nebo nůž takový bodavý že se musím třeba zastavit a čekat až to přejde??? Tak si říkám jelti je to normální nebo mám raděj jít k doktorovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.2.13 20:24

Takové bolesti nemám, ale zas mě někdy solidně píchá jakoby nad kyčlema. To se také musím zastavit a počkat až to přejde. Ale to se asi roztahuje pánev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
19.2.13 20:32

@lili8 mno to jsem zvědava co to zase je furt něco mno doufám že vydržíme aspon do toho 38 týdne a nebude to dřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.2.13 20:59

@marillynka A čaj z malinovníku piješ? Já tak jednou za den a občas si zobnu lněného semínka, ale to jsem si dnes dala asi po týdnu. To jsem teda lajdák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
19.2.13 21:10

@lili8 ten se má pít od 35tt ne? To já ho budu končit až v pátek tak jsem si říkala že bych si ho potom už koupila a začla popíjet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.2.13 15:10

Já jsem ted 37+2 a piju ho asi tři týdny. Od 35tt doporučují asi 3 šálky denně, to já dám od začatku max. 2.
Otočím téma, kolik je u Vás sněhu? U nás napadlo asi 10cm a venku je krásně. To je snad nejvíc sněhu za celou zimu. Mohlo by to aspoň týden vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.2.13 15:14

Čaj mám doma taky, ale zrovna moc mi teda nechutnal. Měla jsem ho jen jednou a víckrát ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
20.2.13 15:56

Mnot ak to jsem zvědavá jesltli bude chutnat mě ale mě bylinkový zas tak nevadí.. Horší je ten magnosolv co musím každej den pít to je hnus mě to vůbec nechutná a piju to s odporem :D Už se těším až ho nebudu muset pít..
Mno u nás je teda taky sněhu plno až jsem z toho naštvaná :D Já totiž nemám ráda jak to nasněží za tři dny se oteplý a je všude ta sra*ka :( A to je ted u nás furt dokola děs :( Vypadá to že sima začla pozdě a bude dlouho mno to mám radost teda a to jsem si říkala že až půjdu rodit bude už tepleji a ted to vypadá že asi ne :mrgreen: Tak ještě že jsme nakonec koupili tu zimní čepičku :) Dnes jsem se dala do balení tašky do porodnice to bylo věcí jsem byla ráda že jsem to tam vůbec nacpala všechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
20.2.13 17:42

Nazdar holky!
Tak já piju maliník od toho 35.t 2× denně a jsem zvědavá co to se mnou udělá. A mě chutná, ale vylepšuju si ho medem a citronem. ;)
Jinak sněhu je u nás cca 15cm a je to romantická bílá nádhera, jen kdyby to pod tím sněhem nebylo tak sviňsky zmrzlé a uklouzané- včera jsem skončila uprostřed ulice na kolenou. :zed:
Doufám, že mě někdo viděl, musel se smíchy za břicho popadat, jak mě totiž bolí ta rozestupující se pánev, tak jsem se zaboha nemohla zvednout. :lol:
Naštěstí to bylo jen takové pozvolné uklouznutí-kleknutí, že ohledně mrňouska jsem byla v klidu. :srdce:
Jo a @marillynka - na ten Magnosolv se zeptej svého doktora, jestli ho máš ještě brát, on by se totiž úderem 36.t. měl vysadit, pokud k jeho braní tedy není nějaký fakt vážný důvod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.2.13 18:45

Jo ty břečky z toho sněhu také nemusím :-(.
Já spadla minulý týden, naštěstí jen na kolena. Byla jsem ráda, že to nebylo na zadek, to by asi byla větší rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
20.2.13 19:00

@Hanulínek mno já jsem ted 34+5 takže ještě ho mám na pár dní jenom a pak už ho taky mít nebudu tak se těším až ho nebudu muset pít.. Tak já si taky určitě ten čaj zlepším ted piju čaj pro těhotný ten ej taky dobrej už mě ty ovocný docela přestaly chutnat a těším se až si budu moc dávat černej a zelenej :)
teda holky vy padáte na to pozor hlavně že to je jen na nohy a nic se vám netalo, ale já taky jednou uklouzla na zahradě naštětí byl poblíž plot tak jsem se chytla :D Kdyby to tak pitomě nenamrzalo furt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
20.2.13 19:49

@marillynka - tak to s tím Mg jo, to ještě máš chvilku čas.
A s tím padáním- to se Ti to říká, ono to jde úplně samo, že lili8?
A to je naštěstí ještě dobré, nejspíš proto, že chodím jak posr… :roll:
Mě se povedlo, když byl mladší cca 1,5letý, že jsme šli ze zimní procházky, já ho táhla na bobech do kopce a téměř na vrcholku, jsem se po synovi otočila a v tu chvíli upadla. Byl to klasický pád alá Neváhej a toč- nohy vzhůru a o tu ledovkovou silnici jsem to vzala plnou vahou zátylkem. V tu chvíli jsem málem pustila boby se synem, kdyby mi ujel, vzal by to z pěkného kopce plnou parou rovnou mezi parkující auta. Odnesla jsem to pěkným otřesem mozku, třídenní hospit. s příšernými nervy co je se synem, protože jako na potvoru byla celá rodina v háji a hlídala tenkrát na honem známá, dnes už je jako z rodiny- díky bohu za ní.
Takže už v tomhle období dávám fakt pozor (stejně to občas bývá prd platné :zed: ) a pokud táhnu dítě na nějakém vozítku, vždy ho mám k sobě přivázaného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.2.13 22:17

@Hanulínek jj, ty pády to jde samo. A ten další pád jak popisuješ, tak to teda nazávidím. Černý čaj si občas dám, ale třeba je to sáček na 0,5litru vody a nechám „máchat“ jen chvilku. Snažím se ty čaje míchat. Už se těším na jaro, až bude tepleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí