Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám takový dotaz ohledně Nutridrinku.. Myslíte, že je „zdravý“ a vhodný pro občasné užívání v těhu? Mám občas dny, kdy nemám na jídlo chuť (ty se samozřejmě střídají se dny, kdy bych snědla všechno v lednici) a tak bych Nutrák brala jako aspoň nějakou náhradu ve chvílích, kdy do sebe nic nedostanu.. Obsahuje něco nezdravého, co by mohlo mimču uškodit? Já myslím, že kromě milionu kalorií snad nic.. Prosím poraďte, jestli máte někdo zkušenost.. Celý život trpím podváhou, aniž bych se o to snažila- vždy jsem jedla normálně, sportovec taky nejsem (naopak
)…Děkuji ![]()
Myslím, že v pohodě… tuším, že ho i vyloženě doporučují podvyživeným těhulkám ![]()
Joo? Já totiž pořád nějak nemůžu nabrat.. Jsem ve 20+3tt., břicho je dost velké, ale váha stojí :-/..Nejsem anorektička, to zase ne.. Ale ráda bych už trochu vypadala jako budoucí mamča ![]()
V nutridrinku nic nezdravého není, jsou tam pouze všechny důležité živiny minerály a vitamíny v podobě, jaká je pro tělo nejlépe stravitelná, takže tělo s tím nemá žádnou práci ![]()
Taky si myslím že ublížit nemůže - naopak ![]()
klidně bych ho dávala i k normálnímu jídlu pokud jsi podvýživená. Potřebuješ živiny pro dva ![]()
Nejsou, tady je složení - dole na stránce http://www.vyzivavnemoci.cz/…adni-rada-2/
poměr všech složek je vyvážený, tak jak má být
Joo, děkuji
..Tak já si jich pár nakoupím (i když jsou dost drahé), ale zase vím, co to semnou dělá, když mám prázdný žaludek.. A vím, že prcek živiny potřebuje.. Samozřejmě se budu snažit co nejvíce normálního jídla, jako doteď, jen někdy je to těžké.. Snad pak nebudu mít ale obříka ![]()
Je tam přímo napsáno v těhotenství se poraďte s lékařem. je tam dost vitamínů A…