Vtipné příznaky těhotenství

283
15.2.13 13:37

Vtipné příznaky těhotenství

Ahoj snažilky, těhulky i maminky
všude jsou témata o prvních příznacích těhoteství - nikde jsem však nenašla diskusi s opravdu unikátními příznaky.
Před pár dny na mě z testu koukal dušík - čekala jsem to - měla jsem nádherné příznaky

skvělá nálada - opravdu skvělá, celé dny se jen usmívám - bohužel vím, že až se zvedne víc hladina HCG, přestěhuji svůj úsměv nad toaletu :mrgreen:

péče o sebe:

1. vytrhala jsem si obočí (po hodně dlouhé době)
  2. oholila jsem se prakticky všude (málem i hlavu :mrgreen: )
  3. začala si dávat pleťové masky
  4. objednala se ke kadeřnici
  5. začala cvičit

A co vy? Jste, nebo byly jste taky jak praštěné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
15.2.13 13:41

Tak toto byly spíš „příznaky“ NEŽ jsem otěhotněla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
15.2.13 13:41

U prvniho tehotenstvi sem vedela, ze sem tehna, protoze sem nebyla schopna docist noviny. Kdyz sem mela u postele asi treti nedoctene, tak mi to bylo jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.2.13 13:43

:lol: :lol: :lol:
hele, pokud ti ten výtlem zůstane i nad mísou tak pak teda klobouk dolů :palec: :lol: ale snad to nebude tak zlé, já třeba neblila vůbec…
Ale tím, že těhotenství bylo plánované a já jsem si byla jistá hned, že jsem těhotná, tak jsem taky chodila jak sluníčko, občas jsem opravdu musela vypadat jak prdlá :mrgreen: lidé kolem v depresi ze starostí a já vytlemená..jo a já teda cvičit právě přestala, byla jsem až moc aktivní a jumping 4× do týdne by to uhnízděné vajíčko nemuselo snášet zrovna nejlíp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.2.13 13:44

@dani24687
A po porodu se příznaky vrátily, nebo už není čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.2.13 13:45

No to nevím, mám mít porod dnes :D ale nebojím se, že na kadeřníka atd si čas neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.2.13 13:46

Třeba zvracet nebudeš, u mě se to nekonalo, špatně mi sice bylo, musela jsem se nutit do každého sousta a taky jsem pak každé sousto 5 minut vydýchávala ale bez blití :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.2.13 13:47

@neila
Já při prvním těhoteství byla první trimestr k ničemu. Nemohla jsem chodit ani plavat - prostě KO. Pak jsem si to ale vynahradila a ke sportu se vrátila - spinning jednou týdně, pravidelně turistika, plavání i třikrát týdně. No, po porodu jsem byla doma a moje fyzička je ta tam - ale už jsem začla cvičit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
15.2.13 13:49

Divne sny, u prostredniho jsem po par dnech zacala jist topinky namazane syrem a na to boruvkovou presnidavku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.2.13 13:51

@MaDoRaBe
Kvalitka :)
Já milule první trimestr jedla opečené kostičky špeku k televizi místo brambůrků a druhý, třetí trimestr jsem jedla jenom vývar s nudlema - když ho v restauraci neměli, tak jsem odešla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.2.13 13:55

Tak já jedla tenkrát šunku s jogurtem a pamatuji si, jak kdyby to bylo včera, jak jsem se šíleně zarazila a druhý den jsem upalovala pro test do lékárny. Samozřejmě byl pozitivní. :mrgreen: Takže jak začnu jíst divné kombinace, jsem jasná. A žádné jiné příznaky nepotřebuju. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
15.2.13 14:01

Dlouho jsem nemohla otěhotnět, už jsme měli jít do CARu. Nejdřív jsem si myslela, že únava a slabost je začátek chřipky a cpala jsem se Coldrexem :roll: Když jsem jednou ráno zvracela v práci, myslela jsem si, že jsem něco špatnýho snědla. Mně to prostě vůbec nedocházelo. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
15.2.13 14:10

Ja som stale chcela mliekovu polievku, aj sa mi o nej snivalo, uplne najviac na svete (lenze ju nikto nevie uvarit, len moja babka 10rokov mrtva), skoro som sa z toho zblaznila.
Pri obidvoch tehotenstvach som okamzite zacala citit cigaretovy smrad, uplne hnusny a vsade ( u nas nikto nehuli ani sa nezdrzujeme pri hulicoch). Podozrievala som manzela, ze tajne snupe :P :P Preslo to az po porode. Ze som tehotna som sa dozvedela od manzela, ked som sa mu zacala stazovat na cigaretovy smrad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
15.2.13 14:12

Jo a inak po porodoch mi na polroka uplne odisli chutove bunky 8o bolo dost hrozneeeee… vonu som citila, ale ked som dala jedlo do pusy, vobec som necitila chut!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.2.13 14:14

Tak já spíš blázním až teď na konci, sny typu, že jsem na ultrazvuku a malej si hoví v bříšku oblečenej do trička s krátkým rukávem, na ramenou tetovačka kostíků… Dnes zas, že se už narodil a že jsem ho měla pořád v lavorku s vodou i oblečenýho, protože v břiše byl ve vodě a je na to zvyklej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí