Nízké HCG v 6. týdnu - zkušenosti?

54
15.2.13 13:47

Nizke HCG v 6 tydnu - zkusenosti?

Ahoj vsem, chci se zeptat jestli tu je nekdo s podobnym problemem, v 5+5 (dle meho pocitani ale znam datum ovulace tak by to melo byt relativne prsne) hodnota hcg 707. 9 dni pred tim HCG 300 a neco. Gynekolozka rekla ze HCG roste pomalu, ze je na spodni hranici a tak jsem sla dnes znova na odber. Vecer s emam dozvedet verdikt zda HCG roste nebo ne. Podle hodnot co jsme nasla na netu ma byt HCG v 6 tydnu aspon 1080. Jenz ekdo vi jake jsou skutecne ty hranice. Zatim nemam zadne problemy, jen me dnes zaclo lehce pobolivat v podbrisku a boli me prsa uz cca 3 tydny. Podbrisek me bolel i v prvnim tehotenstvi na zacatku.
Vim z eto spis vypada ze se to nevyviji…jen chci vedet jestli tu jsou takove co mely i stastny konec.
Jinak jeste Dr rikala ze podle UZ to vypada o 2 tydny mladsi nez rikam ja… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4542
15.2.13 14:04

Nejde o ty tabulkové hodnoty, ale o nárůst, a ten je opravdu za 9 dní malý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.2.13 14:08

No ja vim, ale podle Dr to jest eneni ztraceny, az me to prekvapilo ze pri tak malem narustu jeste cekame…jde o to ze tech 707 odpovida 4-5 tydnu stejne jako UZ. Proto chtela asi jeste cekat. Mam takovej strach ze to s emnou snad sekne. vecer budu uz asi vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
15.2.13 14:09

To HCG je opravdu celkem nízké, navíc když si myslíš, že víš, kdy byla ovulace a velikost už teď neodpovídá, radši bych si naděje moc nedělala. Promiň
Mě HCG nikdy neměřili (jen po potratu),takže hodnoty neznám, ale je pravda, že v 6+ něco u mě minule taky skoro nic nebylo vidět a taky to bylo menší než mělo a je z toho už velikej kluk-rozjezd jsme měli pomalej :mrgreen:…vztah k HCG ale nevím
Nadruhou stranu ani ukázkově rostoucí HCG není vždy zárukou ukázkově rostoucího plodu :nevim:
Nezbývá než čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
15.2.13 14:12

@sarra jste na začátku, taky bych počkala, není co ztratit kromě trochy času…my čekali teď až do konce 9.tt na zázrak, než jsme to definitivně odpískali. Revizi jsem odmítla, naštěstí mě tělo nezradilo a poradilo si během 10.tt samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.2.13 15:02

No ja cekam na telefonat doktorky, pokud bude dnes hodnota vyssi nez ve stredu nadeje je, pokud ne je to jasny a pak je otazka zda cekat jestli si telo pomuze samo nebo jet na vycisteni…nebo si vzit nejake podpurne leky co vyprovokuji potrat…
Z toho cekani mi hrabne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
15.2.13 15:10

@sarra budem držet palce :kytka:
já jsem si počkala, jsem proti zbytečným operacím, byť malým. Kdyby se nic nedělo, mohla bych na revizi kdykoli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.2.13 15:22

Aha to ja nevedela, ja to pochopila tak ze kdyz je to zamlkle tehotenstvi je lepsi to hned vycistit. Ze to jako neni jedno jestli to v tome je o dalsi tyden vic ci min. Uvidim co mi reknou, je jasny ze prirozene to je lepsi, asi i ohledne dalsiho snazeni…
A jak je to dlouho co jsi byla? snazite se dal?
Jedine co me drzi nad vodou je moje skvela 2 leta holcicka, s tou se clovek musi smat i kdyby nechtel…doky Bohu ze ji mame!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.2.13 15:45

Tak u me konec, hcg z dneska 791, sice stoupa ale desne malo…takze cekame na spontanni potrat nebo pak vycisteni. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
15.2.13 16:32

Tak přispěju se svou zkušeností. HCG mi na začátku těhotenství nikdo neměřil, ale zašla jsem si jako samoplátce, protože mi hrozil potrat (resp. zamlklé těhotenství) a nikdo se mnou nic neřešil. HCG bylo v 9tt 5077 a o 4 dny později 6680, což je málo pramálo, v 9tt je spodní hranice nějakých 25tis. Každopádně dítě žije, ač s komplikacemi, a čeká se, jestli se ještě chytne. Prý taky ještě není nic ztraceno… ale šance jsou malé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
15.2.13 17:14

@rajada ještě? teda to je bojovník 8o, ten by si to zasloužil vyhrát, fakt že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
15.2.13 17:25

@krokodylek
jojo, taky jsme to nikdo nečekal. V úterý jsem byla na kontrole a už jsem čekala verdikt, když pak ale doktorka zapnula utz a řekla mi, že mimino žije, tluče mu srdce, dokonce normálně (už není bradykardický) a ještě ke všemu vyrostlo a žloutkovej váček se vstřebal… no málem mě kleplo. Já už čekala papír na revizi nebo něco podobného.. :? Zas je ale problém v tom, že mu chybí plodová voda, má kolem sebe nějakou, ale hrozně málo, a tak pořád to je 50/50. Je to bojovník, doufám, že to nevzdá a natře to nám všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
15.2.13 17:37

@rajada tak 50 na 50 je myslím pořád lepší než minule-teda je to ale paličatý dítě :mrgreen: držím palce!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
15.2.13 17:43

@krokodylek

Díky :kytka: Budem doufat, že to doklepeme až do 13tt na screening :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.2.13 15:15

Ja mela uplne to same jako ty :( v nedeli ksem zacala krvacet, zjistili, ze se plod nevyvyji…a dnes to ze me odeslo :( na revizi jit muset nebudu, tak pockame az prestanu krvacet a zkusime to znovu!!! Gak hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí