Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JankaF mno tak když jsou děti chvilu po sobě tak je to určitě super takovej kočár
když jsem byla malá tak jsme se vlezli s bráchou do jednoho jsme o 11 měsíců
akorád dnes je člověk rád, že se tam vejde jedno dítě ![]()
No prááávě!!! ty korbičky jsou fak mini!!!ale doufám, že ten nový pořádně využijem!!!
Korbičky jsou dle EU jen cca80cm - prý v půl roce se má dát dítě do sporťáku blbost
Gesslein kočárek má korbu větší, ale ten se mi zas nelíbil na pohled ![]()
Ahoj holky, přidávám se k Vám. Jsem dnes 36+1. Vím, že je to ještě brzy, ale už si tak přeji, aby to bylo za mnou a abych měla mimčo u sebe (a hlavně v pořádku). Ty noci jsou strašné. Mám poslíčky už asi měsíc, kontrakce po dvou minutách a za 20 minut je po všem… Zítra jedu do porodnice domluvit si termín císaře. Je to moje druhé těhu. První bylo také císařem. Nejhorší je, jak mi bývá zle od žaludku, je to od začátku a ještě to nepřešlo. Hrozně mě pálí žáha od začátku. Přeji Vám všem, aby Vám to dobře dopadlo.
@bonna83
pořád 2v1 ale asi to nebude trvat dlouho…už dva dny je mi všelijak a kleslo mi břicho… ![]()
@Danny123 A já už myslela, že jak jsi tu dlouho nebyla, tak už je prcek venku
Mě kleslo břicho už asi taky, ale podle Dr. se prý nechystá. I když já břicho měla pořád níž, takže možná jak mě teď ostatní víc pozorujou, jestli už budeme rodit, tak se jim zdá níž
No každopádně jsem dnes byla na dlouhé procházce, pak jsem místo výtahem šlapala schody, dala horkou sprchu a teď si jdu dát červené víno a možná ještě manžela ukecám k dalšímu vypuzování
(ale tomu moc nevěřím
)
@bonna83 Nn ještě venku není ale už by se klidně mohl chystat
Taky jsem dnes byla na dlouhé procházce s kočárkem, bráchovi se 3.1. narodil chlapeček tak jsem vyrazila…horká vana proběhla taky ale to víno bych asi nedala
A o vypuzování od přítele si můžu nechat jen zdát ten to vůbec nechce už od půlky těhu, že se bojí aby se mu něco nestalo a že je mu to blbý
chlap no nepochopí, že se mu nic nestane i když teď ke konci opatrněji ![]()
Tak holky budu držet palce aby ses vypuzování podařilo
U nás dnes na kontrole vše v pořádku na porod to naštěstí nevypadá máme 40cm a 2800g
A to sjem si říkala že bych nejraději do porodu tak do těch tří kil
Ale nejspíš prej bude mít tak 3200g tak uvidíme
@Danny123 neboj nejsi sama mi taky nic taky se bojí aby se jí něco nestalo
Tak jsem zvědavá jestli vydržíme dlouho a budu chtít taky vypuzovat ![]()
Já dneska po kontrole taky ok. Malé se ale ven nijak nechce
Sice už máme o kousíček zkrácený čípek, ale jen opravdu o kousíček, takže příští týden jdu na monitor ještě ke svému Dr. a když nic, tak už do porodnice
No budu si muset pohovořit se svoji drahou polovičkou a začneme aktivně vypuzovat ![]()
@Martinka17 v jakým jsi týdnu? Já to nějak zapomínám
Mno já ještě budu chodit nakonec k mému prej pokud bude vše v pořádku tak ještě asi dva týdny k němu pak asi ke konci měsíce až do porodnice pokud teda neporodím dřív ![]()
@marillynka termín mám 17.3. takže ted 37+4 teda pokud to dobře počítám ![]()
No holky, koukám, že je to všude s těma chlapama stejný
Ten můj už dlouho chce, aby se malá narodila, ale nic pro to neudělá.. Taky se bojí
To je vždycky přemlouváního a stejně nic ![]()
Ahojky všem,
včera jsem byla na kontrole - platily jste vyšetření na streptokoka (já 230kč
)? Vyhodnotili ho hned v ordinaci-hurá negativní
, porod dle nějakého skore 3 vypadá cca. za 10-14dní a přirozenou cestou (prvního syna jsem měla CS), tak příští týden ještě musím stihnout kadeřníka a kosmetiku, abych byla u porodu krásná
![]()
@marky9 teda mě dělali včera taky test na streptokoka ale nic jsem naštěstí neplatila je teda pravda že výsledky nejsou hned asi do druhého dne, ale já se je dozvím až příští týden na kontrole volat tam kvůli tomu nebudu co mě čeká to mě nemine, ale věřím že bude negativní ![]()
Tak jsem včera zahájila pítí maliníku tak snad to k něčemu bude, chtěla jsem si koupit i to lněné semínko a to byhc nebyla já abyhc na něj v obchodě zase nezapoměla
celá já tak snad příště ![]()
@marillynka lněné semínka a maliník si chci také koupit
uvidíme jestli to k něčemu bude ![]()