Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda holky, tak já jsem v pondělí porodila 38+0. Máme zdravého chlapečka
, jen mě trochu trápí sešití
.Dnes nás pustili domů, až budu moc chvíli sedět, ráda se zas k vám připojím ![]()
@lili8 Jé, tak to moc gratuluju!!
Hlavně aby jste byli oba v pořádku a sešití se lepšilo! ![]()
@marillynka joo taky jsem si zažívala 20-ti hodinový neustálí kopance každej den ale ke konci je to o dost míň…mno už aby byl venku ![]()
@lili8 teeda tak gratuluji!! Tak jedna z nás to má už za sebou to je super
Tak až budeš mít čas tak napiš jak se máte a co porod ![]()
@Danny123 tak to jsem zvědavá jestli to taky trišinku ustane momentálně mám pocit že mě ukope ![]()
Holky s tím placením toho streptokoka to je fakt divný, ale já si říkám že se ničemu už nedivím
Dnes každej z někoho táhá jen prachy děs a pak si to ještě nechá zaplatit pojištovnou že jim to není blbý z mamin táhat peníze ![]()
@marillynka Asi jim to blbý není. Slyšela jsem, že někdo platil i za to, že mu Dr. řekl pohlaví miminka
Někdo se nezastaví před ničím a bere peníze za vše ![]()
@marillynka to já jsem měla taky pocit, že mi prokopne břicho
ale ustane
i když včera jsem o něm skoro nevěděla až mě to docela vyděsilo a dneska má opět docela mejdánek ![]()
@bonna83 o tom jsme taky slyšela že i za polaví si nechají zaplatit děs.. To já bych platila hodněkrát mě to řekli tři různí doktoři ![]()
A když už jsme u toho placení platíte holky za fotečky prcka? Myslím ty obyčejný ne z genetik???
@Danny123 mno jestli mala přestane za ten týden dva děla takovej borčus tak si tak budu taky nervozní přece jenom jsme zvyklá na její aktivitu a když se chvilku nehlásí je mi to už divný
Ale těším se až si moje žebra a močák odpočine až bude malá venku ![]()
Za fotky jsem platila jen jednou 50 Kč a od tý doby už nic po mě nechtěli, pak už byly vždy zdarma ![]()
Děkujeme za gratulace. Já za foto platila 50,–- kus. Jen při tom ulstrazvuku za 1500,–- mě dali dvě fotky zdarma. Za pohlaví se u mého mudr také platí, ale jen když je to nějak špatně vidět.
Když porod srovnám s tím prvním, tak tento byl super. Ale bolesti byly a pořádný. Ale mělo to celkem rychlý spád. Ve dvě odpol mi praskla voda v šest se Davídek narodil. A moje rada. Na 100% poslouchejte sestry a doktora co vám budou říkat. Je to dost těžký v těch bolestech, ale já kdybych víc vnímala, tak bych těd mohla sedět normálně.
Teda s tím placením za pohlaví to snad nemyslíte vážně?
To už mi přijde opravdu šílený… Já teda platila za fotečky vždycky 50,– a kdybych chtěla video tak myslím 400,– Jinak jsem za nic neplatila. Ultrazvuk mi dělal skoro vždycky aby zkontroloval srdíčko a potom taky polohu, protože se nechtěla mrška otočit, nikdy jsem za něj ale neplatila…
Jinak teda včera jsem zjistila, že už mě to opravdu nebaví
Celý den jsem musela být v těhotenských ryflích (mohla bych mít jiné, ale jiné nemám a na tu chvilku už si žádné shánět nebudu) a jak už jsou mi těsnější tak mi večer bylo pěkně špatně
Každopádně z pátek jsme začali aktivně vypuzovat tak doufám že to k něčemu bude a brzo bude malá na světě ![]()
Ahoj holky!
S tím placením za zjištění pohlaví mě šokovali už před 5.lety v Motole (ležela jsem tam-rizikové těhot.).
Kolik to tenkrát stálo a jestli to platí stále netuším, tenkrát jsem to vědět nechtěla.
Ale hned zčerstva jsem to hlásila kamarádce, též těhotné, která tam chodila a ta tam šla na UZ již připravená a s otázkou co by se dělo, kdyby se dr. netefil, jestli jí vrátí peníze? Dr. prý koukal jako blbec. ![]()
@Martinka17 moc mě zajímá jak vypadá to Vaše aktivní vypuzování??
![]()
@marillynka No tak na to já se už těším taky, ještě 12 dní do termínu
žebra jsem měla taky pěkně okopaný ale co mi už kleslo břicho je to v poho, líp se mi i sedí ale za to ten močák, každých 20 minut snad chodím na záchod ale furt je to lepší jak ty žebra ![]()
Po několikadením přemlouvání taky aktivně vypuzujeme. Ale zatím nic no
Takže s tím je asi zatím zase konec
Jinak zkouším různý babský rady, uškodit nemůžou, tak proč ne ![]()