36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.3.13 11:58

Ahoj tak drzim palecky at to dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.3.13 12:07

@marillynka no to se ti teda nedivím… ale neboj, dobře to dopadne, držím palečky a buď ráda že se na to přišlo a ted to můžou nějak řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
8.3.13 12:19

Mno jsem ráda že aspon vím že nic nezanedbají a chce to raději zkontrolovat..Snad jen spala ted už zas řádí jak pomynutá ale ráno podle mě chrněla tak snad to bude dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
9.3.13 10:37

Tak holky včerejší večerní kontrola dopaadla dobře akorád zase dělala že chce spát tak ji museli dvakrát budit :lol: A jen mi to sundaly z břicha tak začla vyvádět potvůrka jedna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.13 15:37

Tak to je dobre ze kontrola dopadla dobre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
9.3.13 20:23

Holky tak od rana je mi zle prvni me jen bolel hrudnik spatne se dychalo, ale to se mi stava casto pak k tomu prislo motani hlavy a aby nechybelo nemuzu nic snist a zvracim.Ale vcera dve kontroly dobry a jsem zavrena tak nevim co si myslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
9.3.13 20:39

@marillynka to máš teda veselý… mě už bylo včera líp, a dneska sem se vzbudila hrozně zahleněná, že mám taky problém dýchat, tak nwm co to má najednou zase znamenat :(
Na to motání hlavy mě napadá jenom pořádně pít, hlavně se nenervovat, a když to nepřejde, tak raději k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
10.3.13 19:02

Ahoj holky!
Máme po porodu, Matoušek se narodil 7.3. ráno. 3kg, 50cm, 38+5t. t.
Bylo mi nějak divně, blbé tušení, dojela jsem do porodnice na kontrolu, udělali CTG-nic moc, udělali druhé-stejné, takže na císařský řez.
Malý byl v pohodě, ale v sobotu zničeho nic kolaps a rychlý převoz do Prahy na JIP- má nějaký problém se zpracováním cukru-je v inkubátoru, na přístrojích, kapou mu infuze… Mě po ukecání doktora pustili domů, abych za ním mohla jezdit, být tam s ním bohužel nemůžu. :,( :?
Prosím držte mám palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.3.13 19:15

@Hanulínek gratuluji k narození Matouška. Jinak držím palečky. Je blbý, že tam s Matouškem nemůžeš být. Hlavně se drž, teď tě potřebuje i když tam s ním nemůžeš být pořád. Myslím na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
10.3.13 20:08

@Hanulínek Také gratuluji a Matouškovi držim palečky, určitě je to velkej šikulka a za chvilku spolu budete doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.3.13 21:38

@Hanulínek Gratuluji a moc moc držím palečky ať je brzo všechno v pořádku a můžeš s malým domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
11.3.13 10:40

@Hanulínek
ahoj moc gratuluji k maličkému a přeji brzké uzdravení určitě bude brzo fit a vy půjdete spolu domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
11.3.13 10:45

Tak holky přes noc to přešlo tak apson že to pak už mi bylo líp ale večer mi azs bylo trochu divně od žaludku jako bych zas měla jít zvracet a stejně nic :( Tak jsem si říkala aby to nebyla nějaká předzvěst blížícího se porodu.. Ve středu jdu do poradny tak se doktora poptám.. Akorád mě štve že můj jede na kontrolu po operaci tak tam nebude on a zrovna tam bude jeden kterýmu moc nevěřím mno ale snad mi aspon poradí a řekne jeslti jsem se za ten týden nezačala otvírat..
Jinak vám napíšu svji zkušenost po pátečním CTG v porodnici.. PA super byla moc milá ju mít u porodu tak jsem spokojená.. Pak jsme šli za doktorem který mi měl vypsat papír že jsem tam byla a zkontrolovat udaje z CTG a jako na mou potvoru přišel nejhorší doktor co tma na oddělení je! Děs a hrůza řeknu vám toho chytnout na porod tak se snad sbalím a jedu jinam..Arogantní vůl to vám řeknu ještě mi pomalu připadalo že se mnou mluví tak jako byh si to všechno vymýšlela a ho obtěžovala že musí vypsat jeden papír!! Děsná zkušenost fakt hrůza :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
11.3.13 16:45

Holky, všem Vám moc děkuju! :hug:
Jinak co Vám mám povídat, celá rodina je na složení se, všichni se bojíme co to udělá s mozečkem Matouška, já bojuju o každou kapku mlíčka (nervy dělají své), do toho rozřízlé břicho a domácnost s dalšími dvěma dětmi-tady ale vydatně pomáhají téměř všichni. A denně pendlujeme cca 60km na JIP a zpět.
Pokusím se Vám sem přiložtit fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.13 17:58

Take moc gratuluji k narozeni miminka a drzim pesti aby vse bylo dobry hodne sily tobe a malemu taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí