36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.3.13 07:21

Tak to sme na stejno jinak to bude urco dobry ja kdyz rodila prvni tak sem taky nevedela co cekat a muzu rict ze to pro me potom bylo vse nove ted uz vim co cekat tak je to takovi :) :) horsi muj prvni syn mel 4500k a 55 cm takze docela MASAKR ale za dve hodky byl venku takze dobry a kde budes rodit jestli se muzu zeptat nebudete nektera rodit v pribramy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.3.13 08:56

@stadlerovaveronika Ahoj, to jsi měĺa pořádnýho chlapáka :) Taky mám ted horší pocity, než před prvním porodem, na ten jsem se těšila a nakonec jsem rodila přez 24hod. A teď mě ještě strašej taky takovým velkým chlapákem. Holky praktikujete některá takové ty babské rady, jako je pití čaje z listů maliníku, nebo lněné semínko :)? Mě oboje donesla kamarádka a tak nějak mi to leží ve skříni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
7.3.13 09:52

@Danny123 teda tak to můžeš čekat vážně každý den tak to mi budeme netrpělivě čekat až se prcek narodí :) Mno já jsem zvědavá až na mě přindou takový ty bolesti větší než ted pořádný posličci mno to bude :mrgreen:
@JankaF a ty čaje Hami jsou slazený nebo ne? ty jsem zatím v obchodě nečetla :D Mno to mě se taky blbě ohýbá ale ještě se ohnout jakš takš můžu.
@wiki čiki ahoj mno tak to jsme dvě a už seš z toho nervozní jako já :)) U nás už v noci ve snech rodí i přítel :D Takže nám začíná hrabat oboum :mrgreen:
@Anikka tak já čaj z maliníku piju už týden tak uvidíme jeslti to bude mít nějaký učinky..Ale dost často se mi stává že druhej hrníček piju studenej tak nevím jeslti to učinkuje studený :mrgreen: Vždycyk si udělám konvičku a než se dostanu k druhýmu hrnkuje to studený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.13 11:05

Ahoj no ja tyhle babsky rady nezkousela a vubec netusim jestli to ma nejakej vliv ale mozna jo no uvidime ja jeste odhad vahy nemam ale prtouska mit urco nebudu snad to vsechny zmaknem a hlavne je jasny ze to bez bolesti nebude ale ten pocit kdyz toho mrnouska dostanem do ruky to za to stoji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
7.3.13 11:07

@stadlerovaveronika mno určitě to za to stojí ale já jsem děsnej posera jak jde o bolest tak se docela bojím jak to zvládnu.. Snad to nějak přežiju ale děsně se těším až to budu mít za sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.3.13 11:22

@marillynka Já si ho včera uvařila poprvé, také ve většim množství a tak nějak jsem zjistila, že toho za tepla do sebe moc nedostanu :| takže jsem dopíjela za studena..Známa ho popíjela pravidelně a porodila o dva týdny dříve, kdo ví jestli zapůsobil maliník, nebo to prostě přišlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
7.3.13 11:24

@Anikka mno to máš pravdu to těžko říct ale já bych ráda rodila kolem toho 38tt hlavně nechci přenášet :( tak raději at je to dřív než později :mrgreen: Tak uvidíme zítra na kontrole jak to vypadá budeme 37+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.3.13 11:37

@marillynka Z přenášení mám hrůzu, první jsem přenášela 14dní, tak těd bych brala taky ten 38tt a šup ven :mrgreen: My máme kontrolu v pondělí, tak jsem zvědavá jestli bude nějaká změna. Naposledy nám dr. říkal, že malej dost naléhá na spodek a zapsal CS4..Tak nám dej pak vědet, jestli je něco nového :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.3.13 11:51

@Danny123 Koukám,že ti už mrňousek klepe na vrátka, tak ti budu držet palečky, ať to máš co nejrychleji za sebou :) Myslim, že už to dlouho trvat nebude a budeš mít mimíska v náručí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
7.3.13 12:40

@Anikka tak já měla furt CS2 a ted z tech jeho klikyháků jsem nevyčetla nic přinde mi že to tam ani nenapsal tak uvidím zítra.. Jen říkal že je spokojený ukazoval mi jak mi tlačí na močák :mrgreen: Jsem říkala mám pocit jako bych tam mohla sedět furt :roll: tak doufám že když denně otravují nějaký bolesti že se začíná něco dít at to za ten týden dva máme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.3.13 13:16

Jé to vlastně ani nevím, jestli Hami dělá i čaje..ale výborný nepřislazovaný přesnídávky z ovoce a pak ty zeleninový příkrmy. My kupujeme čajíky hlavně od Leros - bylinkový nebo ovocný a nebo třeba od Megafytu - mívají to v lékárnách, ale občas i v dětských odd. někde v supermarketu. A tyhle přislazovaný nejsou! :-)

Taky mi tlačí na močák! :-)

A jak už tu padlo - do kterých se chystáte porodnic? My do HK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
7.3.13 13:30

Ahojte holky, tak já dneska po další kontrole (38+4) se prý hned rodit nechystám… Poslíčci žádní, tvrdnutí břicha taky ne. Do průkazky mi Dr. nic nenapsal, ale říkal že CS4 a že prý možná když se bude malá snažit tak by to mohlo být v termínu, každopádně příští týden už mám jít na kontrolu do porodnice, tak uvidím co mi řeknou tam…
Maliník piju, ale nwm jestli to má nějaký smysl :nevim: ale tak za zkoušku to stojí :)
Jinak já se chystám rodit v Brně v Bohunicích, tak snad mi to klapne a budou mít volno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.3.13 13:39

@marillynka Je to divný, ale já vůbec na malou nepotřebuju, v noci vůbec, přez den tak 3× :D A to mě dr. říkal, že už je hodňe nízko. Dost mě tvrdlo břicho třeba 30× za den s bolestma v kříži a teď už zase nic :) @JankaF My budem rodit v Litomyšli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.3.13 10:28

Tak vám holky nwm, ale asi se něco děje… Od večera jakoby špiním, výtok už mám asi měsíc, takže nic novýho, ale ted je jakoby narůžovělej, což jsem četla že by měla být hlenová zátka, tak jsem z toho jelen… Dr. říkal že je malá pořád hodně vysoko, ale už mě nekope do žeber, ale spíš kolem pupíku, tak si myslím že zas tak moc vysoko nebude… Navíc mě jakoby pobolívá v podbřišku, tak už začínám být nervozní :roll: No tašku jsem si překontrolovala a dobalila, tak aspon něco mám hotový a nachystaný.
Už chci aby bylo po všem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
8.3.13 11:55

Tak holky dnes na kontrole rodit jen tak nebudu držím jak hever prej.. cestou domu mi volají že mám špatný ozvy a večer do porodnice :( tak jsem akorád na nervy tak držet palce at jsme v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí