Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hanulínek ten je moc krásnej!! Tak at se co nejdříve uzdraví je to bruček ![]()
Hanulínek: nááádhernej chlapeček!!!
taky přeju hodně zdravíčka!!! ať to všechno brzo co nelíp zvládnete!!! hlavně ať se oba brzo zotavíte a pak už si budete užívat doma ten správný mumraj i s ostatníma dětma!!!
![]()
Ale jinak koukám, že tu nepřibylo nic moc veselého…tak že bych se taky přidala..?tak minulý týden mi dr. zkoušel jemně dělat to „odloupnutí“ - akorát možná začala trošku odcházet ta zátka, ale jinak jsem se nedočkala..dnes další kontrola, na ambulanci jinej dr. a ten prý, že je to všechno ok, že to dobře zraje, ale stále jen na prst volně a že prý mám být trpělivá…jsem doufala, že to znovu nějak prošťouchne, ale to vůbec nezkoušel!!! a prý ať vyčkám a když tak že mám přijít zas v pondělí - to už bude 40+1 - a že bychom se začali domlouvat, co dál!!! no vím, že mám ještě týden čas, ale stejně jsem z toho nějaká mrzutá, že se to nerýsuje…
tak holky, napište něco veselejšího!!!
![]()
@Hanulínek Máte móóc krásnýho klučinu! Ještě jednou Matouškovi hodně sil, a také celé rodině! A hlavně hodně zdravíčka ![]()
Tak já jsem taky po včerejší kontrole a nic nového na obrazu, byl to nějaký fofr
Dr. akorát říkal, že mám zase o číslo vyšší CS ze 4 na 5, a že by to do porodu mohlo takhle zůstat, tak nevím
Další kontrolu mi posunul, místo po týdnu po deseti dnech, tak to budu zase o týden déle napjatá, jestli se neděje něco nového ![]()
@Anikka teda jak můžeš takhe před porodem jít na kontrolu až po 10 dnech
To teda slyším poprvé ještě k tomu když máš CS 5 nechápu teda..
@JankaF tak to tě asi budou nechávat přenášet těch 7 dní jeslti sama neporodíš.. To čekání je hrozný navíc každej už chce aby to bylo co nejdřív za nim a pak se to tak táhne..
Teda holky koukám že všichni už tady máte CS kolem 4 a já mám dva týdny do porodu a minulej pátek jsem měla CS 2/3
Já už to vidím že budu přenášet doufám že mi zítra řeknou že jsem se konečně posunula a bude to vypadat lépe..
@marillynka Taky nevim, proč to teď o týden posunul
Kamarádka nedávno porodila o dva týdny dříve a měla CS 0, tak dej pak vědět jestli je něco nového ![]()
@Anikka to mi povídej to je taky možný
mno jsem na to zvědavá ale doktor minule říkal že to se může ze dne na den změnit tak uvidíme.. to já ted jdu vlastně na kontrolu po 5 dnech ![]()
Ahojjky holky tak jak to u vás vypadá, já byla ted dva dny v nemocnici an podezření aby se u mě nerozvivinula preeklampsie naštěstí dobrý všechny testy se srovnaly tak jsem ráda a dnes mě pusitli domu..A pul hodky po tom co jsme přišla jdu na záchod a zjistila jsem že mi odešla zátka..Nevím proč nemohla odejít dokud jsme tam byla
Aby jsme se třeba večer neotočili a nejeli zpátky
Ale u někoho to trvá i týden tak uvidíme..
Ahoj holky, tak uz jsme na svete
13.3.2013 ve 12:37 se nam narodil chlapecek Lukasek, meril 49cm a vazil 3030g
dal mi pekne zabrat ale stalo to za to je to nase zlaticko ![]()
@marillynka takže už to máš taky za pár
držim palce!! To já si ještě nějaký ten týden počkám ![]()
@Danny123 Ahoj,veliká gratulace k narození Lukáška, hlavně zdravíčko a ať Vám doma dělá jen samou radost!!
A jaký si vybral pěkný datum ![]()
@Anikka mockrat dekuji
termin jsem mela dneska 15.3. ale byla jsem s nim dohodla na 13.3. ze je to hezke datum tak nezklamal a dodrzel to ![]()