36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2566
11.3.13 18:39

Tak tady máte našeho Matouška. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
11.3.13 18:47

@Hanulínek ten je moc krásnej!! Tak at se co nejdříve uzdraví je to bruček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
11.3.13 21:15

Hanulínek: nááádhernej chlapeček!!! :-) taky přeju hodně zdravíčka!!! ať to všechno brzo co nelíp zvládnete!!! hlavně ať se oba brzo zotavíte a pak už si budete užívat doma ten správný mumraj i s ostatníma dětma!!! :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
11.3.13 21:20

Ale jinak koukám, že tu nepřibylo nic moc veselého…tak že bych se taky přidala..?tak minulý týden mi dr. zkoušel jemně dělat to „odloupnutí“ - akorát možná začala trošku odcházet ta zátka, ale jinak jsem se nedočkala..dnes další kontrola, na ambulanci jinej dr. a ten prý, že je to všechno ok, že to dobře zraje, ale stále jen na prst volně a že prý mám být trpělivá…jsem doufala, že to znovu nějak prošťouchne, ale to vůbec nezkoušel!!! a prý ať vyčkám a když tak že mám přijít zas v pondělí - to už bude 40+1 - a že bychom se začali domlouvat, co dál!!! no vím, že mám ještě týden čas, ale stejně jsem z toho nějaká mrzutá, že se to nerýsuje…

tak holky, napište něco veselejšího!!! :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.3.13 22:51

@Hanulínek Máte móóc krásnýho klučinu! Ještě jednou Matouškovi hodně sil, a také celé rodině! A hlavně hodně zdravíčka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.3.13 10:16

Tak já jsem taky po včerejší kontrole a nic nového na obrazu, byl to nějaký fofr :D Dr. akorát říkal, že mám zase o číslo vyšší CS ze 4 na 5, a že by to do porodu mohlo takhle zůstat, tak nevím :nevim: Další kontrolu mi posunul, místo po týdnu po deseti dnech, tak to budu zase o týden déle napjatá, jestli se neděje něco nového :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
12.3.13 11:09

@Anikka teda jak můžeš takhe před porodem jít na kontrolu až po 10 dnech 8o To teda slyším poprvé ještě k tomu když máš CS 5 nechápu teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
12.3.13 11:11

@JankaF tak to tě asi budou nechávat přenášet těch 7 dní jeslti sama neporodíš.. To čekání je hrozný navíc každej už chce aby to bylo co nejdřív za nim a pak se to tak táhne..
Teda holky koukám že všichni už tady máte CS kolem 4 a já mám dva týdny do porodu a minulej pátek jsem měla CS 2/3 :( Já už to vidím že budu přenášet doufám že mi zítra řeknou že jsem se konečně posunula a bude to vypadat lépe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.3.13 11:39

@marillynka Taky nevim, proč to teď o týden posunul :nevim: Kamarádka nedávno porodila o dva týdny dříve a měla CS 0, tak dej pak vědět jestli je něco nového :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
12.3.13 12:01

@Anikka to mi povídej to je taky možný :mrgreen: mno jsem na to zvědavá ale doktor minule říkal že to se může ze dne na den změnit tak uvidíme.. to já ted jdu vlastně na kontrolu po 5 dnech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
15.3.13 11:35

Ahojjky holky tak jak to u vás vypadá, já byla ted dva dny v nemocnici an podezření aby se u mě nerozvivinula preeklampsie naštěstí dobrý všechny testy se srovnaly tak jsem ráda a dnes mě pusitli domu..A pul hodky po tom co jsme přišla jdu na záchod a zjistila jsem že mi odešla zátka..Nevím proč nemohla odejít dokud jsme tam byla :D Aby jsme se třeba večer neotočili a nejeli zpátky :D Ale u někoho to trvá i týden tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
15.3.13 19:12

Ahoj holky, tak uz jsme na svete :-) 13.3.2013 ve 12:37 se nam narodil chlapecek Lukasek, meril 49cm a vazil 3030g :-) dal mi pekne zabrat ale stalo to za to je to nase zlaticko :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.3.13 19:54

@marillynka takže už to máš taky za pár :) držim palce!! To já si ještě nějaký ten týden počkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.3.13 19:59

@Danny123 Ahoj,veliká gratulace k narození Lukáška, hlavně zdravíčko a ať Vám doma dělá jen samou radost!! :) A jaký si vybral pěkný datum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
15.3.13 20:22

@Anikka mockrat dekuji :-) termin jsem mela dneska 15.3. ale byla jsem s nim dohodla na 13.3. ze je to hezke datum tak nezklamal a dodrzel to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí