Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak děkuji
no naposledy když sem byla u doktora a řekla mu, že mám břicho tvrdé jak kamen, tak se na mě podíval a řekl, promacknete si to břicho a já řekla, že ano a on tak v tom případě ho nemáte jak kamen
takže od té doby už sem to nevyslovila.. Tak snad to bude ok
No a ještě mám takový dotaz dnes ráno když sem šla na malou, tak sem zaznamenala na spodním prádle takový ciey hlen byl průsvitný, ale bylo cca tak 1cm velke. omlouvám se za takový dotaz, ale trochu mě to vyděsilo, protože v noci mi nebylo dobře.
@klarinet12 píše:
No a ještě mám takový dotaz dnes ráno když sem šla na malou, tak sem zaznamenala na spodním prádle takový ciey hlen byl průsvitný, ale bylo cca tak 1cm velke. omlouvám se za takový dotaz, ale trochu mě to vyděsilo, protože v noci mi nebylo dobře.
Taky jsem to před pár dny měla ![]()
@Rybička89 píše:
Taky jsem to před pár dny měla
takže je to asi v pohodě ![]()
@klarinet12 píše:
takže je to asi v pohodě
Snad ano, je mi fajn
. Obvykle jsem teda ze všeho vyplašená, ale nechci hned hnát k doktorovi ![]()
@Rybička89 píše:
Snad ano, je mi fajn. Obvykle jsem teda ze všeho vyplašená, ale nechci hned hnát k doktorovi
![]()
Já jsem to stejný
tak snad to je ok a pinďové nebudou chtít jít ven dřív
@klarinet12 Ahoj,já jsem dnes chviličku šla a píchání nalevo jsem měla taky.
@Kaculina2 píše:
@klarinet12 Ahoj,já jsem dnes chviličku šla a píchání nalevo jsem měla taky.
Děkuji
já právě furt čekám na ty poslíčky a pořád asi nic.. Mě to teda píchalo když sem ležela..
@klarinet12 taky jsem ho měla. Řekla bych, že se porodní cesty čistí…a pokud je nezapáchající a čirý, mělo by to být ok
@klarinet12 Taky se furt sleduju
a zatím jsem nezpozorovala žádné extra bolesti, kromě zad teda
Už aby byla venku ![]()
@Kaculina2 píše:
@klarinet12 Taky se furt sledujua zatím jsem nezpozorovala žádné extra bolesti, kromě zad teda
Už aby byla venku
to i já se furt sleduju a furt někde běhám, protože doma je to hrozná nuda, navíc když je takový teplo
taky už to chci mít zasebou a nejvíc se těším až mi řeknou co to je
protože každý měsíc to bylo jiné pohlaví ![]()
@lennynov píše:
@klarinet12 taky jsem ho měla. Řekla bych, že se porodní cesty čistí…a pokud je nezapáchající a čirý, mělo by to být ok
Tak to by teda mělo být ok..ještě se zeptám na gyndě až tam půjdu, teda pokud na to nezapomenu ![]()
@Kaculina2 i ja toto pichni vcera mela, takve lehke, sekundove. bylo v klidu a pak i pri pohybu. jnak jsem na zacatku 35tt
@teckaa píše:
@Kaculina2 i ja toto pichni vcera mela, takve lehke, sekundove. bylo v klidu a pak i pri pohybu. jnak jsem na zacatku 35tt
tak asi se to tělo pomalu připravuje na porod ![]()