36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1488
19.3.13 12:37

@Anikka a já si myslela že už jsi v porodnici a ono zase nic :) Já měla včera večer zase po 10 minutách zhruba a děsný řezání dole zas tak jsem si říkala že z toho třeba něco bude a zase taky nic :lol: Už jsme z toho na palici každej večer bolesti a stejně z toho nic není vždycky to zaspím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
20.3.13 14:52

@Danny123 @JankaF Moc gratuluju!!
Jinak my jsme dnes konečně byli propuštění z JIPu, takže si užíváme první den doma. A dokonce je prý i všechno v pořádku! Modlím se, aby měli všichni ti doktoři pravdu.
Holky užívejte si mrňousky, případně ještě těhotenství!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.3.13 18:11

@marillynka Ahoj,já jen tak do porodnice nepojedu, doktor to včera potvrdil, jak jsem psala, že mě připadá, že se všechno nějak uklidnilo, tak je to tak. A co vy holky, něco nového? Není už náhodou nějaká z vás v porodnici? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
21.3.13 18:22

@Hanulínek tak to je super že vás už propustili :) tak ted už to bude jenom lepší a pujdete už za chvilku domů ne? Jeslti teda už nejste :)
@Anikka tak mě připadne že po té kontrole jsem taky víc asi v klidu když řekl že na porod to zatím nevypadá tak jaksi utichly i ty děsný bolesti je teda pravda že dnes mě bolelo břocho ráno ale to bylo jen trochu a nebylo to přerušovaný ale pořád jako při MS.. Tak ještě máme týden tak doufám že už to bude brzo to natahování je děsný :D:D Ale jsem otevřená skoro na dva prsty tak se snad něco už musí dít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.3.13 14:51

Ahojte holky,
tak po mém posledním příspěvku v neděli se mi bolesti zhoršili, takže když to nešlo vydržet (aspon sem si to v tu chvíli myslela :D) jeli sme znovu do porodnice, tentokrát už sme tam zůstali. No ve zkratce, po 12 hodinách na sále se nám narodila Kateřina :* 3360g, 53cm. Celou dobu jsem měla „kontrakce“ po 5 minutách, ale porodní cesty nebyly dostatečně připravený, takže to nijak neurychlovali, neměla jsem ještě ani čípek pryč. Takže se jen čekalo a já trpěla… teprve v 6 hodin ráno se začlo něco dít, konečně jsem byla dostatečně otevřená a píchli mi vodu, dostala jsem epidurál, oxytocin a „začlo“ se rodit… Po 3 hodinách „už“ byla malá na světě :D Nástřihu jsme se nakonec neubránili, měla špatně natočenou hlavičku, takže se netlačila tak jak měla a taky už jsem byla uplně hotová, takže jsem ani neměla tolik síly tlačit…
Každopádně malá je uplný zlatíčko a vubec neplače (snad jí to vydrží :) )
Holky vy co ještě čekáte, doufám že to budete mít taky brzo za s sebou a podaří se vám rodit rychleji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
22.3.13 15:10

@Martinka17 gratuluju!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.3.13 17:22

@Martinka17 Jé,další mimi na světě :) Veliká gratulace, hlavně zdravíčko pro Vás obě!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
23.3.13 10:22

@Martinka17 teda tak to moc gratuluji!! Tak jsme tu zůstaly sami @Anikka mno nakonec to vidím že vážně budu rodit poslední :lol: A co bylo to tak hrozný jak očekávám nebo se to ˇˇnějak ˇˇ dalo vydržet.. Nechala sis dát epi?
Holky já teda dnešní noc moc nespala od večera bolesti jako slabá MS ale budila jsem se každou PŮL hodinu na záchod takže bud jsem ani neusla a letěla znovu nebo jsme spala tak čtvrt hodinky a ve tři ráno jsem šla dokonce třikrát to byla hrůza fakt a to jsem si ztěžovala když jsem chodila každý dvě hodiny :lol: Tak jsme si furt říkala třeba ty bolesti zesílí a ráno pojedem a ono nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.3.13 13:16

@marillynka Já rodila poprvé bez epiduralu a to dva dny, pořád se čekalo až budu otevřená na 10prstů, ikdyž mě praskla voda, která odtíkala celou noc, tak se čekalo do druhého dne..tak proto mám teď takový bobky z přenášení :( epidural nechci ani teď, když jsem ho neměla ani poprvé. Navíc kamarádce uplně zastavil porod, to by mě kleplo..Dnes jsem půlku noci proseděla, bylo mě nějak ouvej.Tak jsem zvědavá která z nás bude další na řadě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
23.3.13 15:52

@Anikka kámošce tedka právě epi pomohl se otevřít plno hodin nic jen oxitocin hrozný bolesti pak jí ho dali a najednou byla do hodinky otevřená.. Ono to asi na každého působí jinak.. Tak to jme měli obě děsnou noc tak jsem zvědavá jaká bude ta dnešní :) snad lepší nebo už porod..To je hrozný kdyžy mám bolesti celou noc a vím že z toho stejně nic asi nebude a pak ani není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
23.3.13 18:38

No já byla celou dobu bez epidurálu, protože sem nebyla dost otevřená, až na poslední 3 hodiny mi ho píchly, aby to ještě víc nezpomalilo porod napíchli mi i oxytocin, takže sem zůstala na těch 5 minutových intervalech… Až ke konci se to zkrátilo na 2 minuty…
Původně sem epidurál nechtěla, ale když se tam člověk svíjí tolik hodin, tak ledascos přehodnotí :D a tím že mi to ten porod nezpomalilo, tak to bylo ok. A nutno říct že mi to pomohlo… sem si aspon na chvilku odpočinula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
23.3.13 19:36

Martinka: veliká gratulace!!! a´t se holčičce i tobě dobře daří!!! :-)

Holky, snad vás povzbudí moje zkušenost - druhý porod (první dlouhý, moc nepostupoval atd…): od rána jsem cítila slabé pravidelné stahování, ale bez bolestí. dopoledne už to trochu píchalo a bylo to tak po 4 minutách, ale naprosto v pohodě se s tím dalo fungovat - vyvenčila jsem psa, vyluxovala, uvařila oběd, uspala malého po obídku…pak mi chtěl chrupčit na klíně, tak jsem s ním asi dvě hoďky seděla v ložnici, kde se mi válel po břichu a to už jsem to začínala cítit trochu víc, ale nic výrazného…no zkrátím to, když přijel manžel z práce, tak jsme ještě váhali, zda jet nebo ne… pak jsme dala pověstnou horkou sprchu, zavolali jsme hlídání a než babi s dědou dorazili, nabralo to celkem obrátky a ještě mi rupla voda. v 17.35 jsme odjížděli do porodky, v 17.50 jsme tam byli a malá se narodila v 18.03, fakt - nekecám!!! :-) takže ta nejnepříjemnější bolest a tlaky trvaly tak hodinu. myslím, že jsem to měla za odměnu za odvahu po tom prvním porodu! :-) :-) takže moc držím pěsti, ať to taky zvládnete hladce a ať už jsou mimísové brzo na světě!!! a nebojte se!!! (to se to řekne, že jo… :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.3.13 11:26

@marillynka ahoj,tak ještě nic :)? Já mám za sebou jarní úklid zkoro celého bytu, myslela jsem, že se to malýmu nebude líbit a začne aspoň nějak protestovat a ono to mělo asi opačný účinek :D celou dobu byl spokojenej a nejspíš to prochrupkal, dnes jdu pokračovat, tak uvidíme :D @Martinka17 To je to nejhorší no, čekat v bolestech hodiny a hodiny :( tak alespoň, že ti ten epi pomohl :) @JankaF Týjo,to koukám teda, o rychlejším porodu jsem asi neslyšela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
25.3.13 11:41

@JankaF tak to je super že jsi ty nejhorší bolesti měla jen hodinku :) To by si asi přál každej :mrgreen:
@Anikka mno u nás taky pořád nic :( Už máme jen 4 dny do termínu a nějak se jí nehce..Včera jsem si dala sprchu teplou a nic sice břicho mě bolelo tak jako každoou noc ale stejně z toho zas nic nebylo.. dnes lítám a uklízím jako ty a taky je mi fajn :lol: Takže na nás to asi taky působit nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
28.3.13 19:09

@marillynka Ahoj, nějaké nové zprávičky :)? Já jen jestli už jsem tady nezůstala sama 2v1 :lol: Jinak mám včera po kontrole CS 6 a začínám se otvírat :) Alespoň zas nějakej pokrok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí