36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
7.5.13 11:48

@marillynka koukám,že jsou na tom ty naše děti nápodobně :) Já už taky nevěděla co s nim, nemohl vůbec zabrat a když, tak max.na 5min a repete řvanice, navíc nám odmítá dudat dudlík..Nám řekla dr. koupat přes den, tak zkusim taky každej den, jestli se mu to konečně otočí..Já nevim, ale už to mám asi daný, že budu mít takhle velký děti :lol: dcera měla taky zkoro 4kg a to jsem si říkala po tý zkušenosti, že by malej mohl mít kolem 3kg a ono prdlajs :) To se mi ještě pochroumala kyčel a pánev, jak byl velkej, takže tahám nohu za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
7.5.13 12:02

@Anikka mě Káťa taky nechtěla dudlat dudlík (prso by dudlala furt) tak jsem koupila jiný tvar a ted je spokojená a dudlá o 106 :)
My teda přes den taky skoro nespíme ale od druhého týdne spíme celou noc :dance: Tak přeju ať se Vám to brzo srovná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.5.13 14:07

@Martinka17 Přesně tak, mě přijde, že si udělal dudlik z prsa, jak je přicuclej, tak je spokojenej, jen si tak pocucává a usne :D Už mám oblítaný všechny lékárny a drogérky, koupený čtyři druhy dudlíků a se všema se chudinka dáví, tak budem asi bez dudlíku..někdy se mu povede cucat paleček, tak asi zkončíme u toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
11.5.13 17:16

@Anikka tak to jsme na tom s těma dudlama uplně stejně mám doma 5 různých dudlíků a ani jeden nechce koupila jsem i uplně malinkatej protože se taky dáví na větším ale taky ho nechce a když řve tak už vubec by si ho nevzala :( Jinak mi máme ted dva dny šílený zas i v noci vyváděla a to se už dlouho nestalo :( a dnes skoro nespí a když usne tak je za minut vzhuru a zase řve :( Jinak se nám udělaly potničky :( ale už to budeme mít skoro vyléčený ale bylo to hrozný jednu chvilu :( @Martinka17 teda tak to se ale máte že tak hezky spinkáte to u nás nehrozí :( Občas je teda dobrej den že se budí po hodinách ale to se stalo asi tak 3krát jenom :( Co já bych dal za to se aspon jednu noc vyspat pořádně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jannie11
26.7.13 19:17

Ahojte, jsem 36 tt a CS 5, pry se to pomalu chysta, znamena to ze uz to muze prijit kazdou chvili?

• Citovat
  • Upravit
891
26.7.13 22:33

Čím vyšší CS, tím blíž máš k porodu. Ale nikdy nevíš. Já měla v poledne CS 4, prý rodit ještě nebudu a odpoledne už jsme frčeli do porodnice. Známá měla už 2 týdny CS 9 a vše nachystaný k porodu a rodila až za 2 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.4.14 15:35

Ahoj jsem ve 36.tt. a dneska jsem byla u doktora a kontroloval mi cipek a zjistil ze mam cs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.4.14 15:38

Ahoj. Jsem ve 36.tt. a byla jsem dneska u doktora a kontroloval mi cipek, zjistil ze mam cs 1-2 ale ze porad smeruje dozadu. Kdyz sem se na to ptala tak mi k tomu nak nic nerekl. Nemate s tim prosiiiim nekdo neakou zkusenost? :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.4.14 15:39

@veeronikaa cs kolik? Cs má každý :mrgreen: Jo tak - už to vidim. Normální nález.. :think: pomalu se to celé chystá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.4.14 15:40

Me se to brzo odeslalo ja to nedopsala :D pod tim je to cele
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.4.14 15:41
@veeronikaa píše:
Me se to brzo odeslalo ja to nedopsala :D pod tim je to cele :)

už jsem dočetla ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.4.14 15:41

Takto je dobry… diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.5.14 22:48

Holky, takže tvrdnutí břicha jsou kontrakce???jsem prvorodička a jsem 36tt a to tvrdé břicho mám co chvíle a dnes se k tomu přidala i šílená bolest zad :-/ taky už bych to měla nejraději zasebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.6.14 05:53

Klarinet 12 - ahoj tvrdnuti sem mela asi od 18 tt. Asi ve 30 tt. Se k tomu pridaly bolesti bricha a zad. A rodila sem ve 38 tt. S tou silenou bolesti zad jak ty pises bych radsi zasla k doktoru.. radsi… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
2.6.14 06:16

Ahojky, teda nevím, ale jsem druhorodička a mám pocit, že absolutně nepoznám, co je normální a kdy případně jet do porodnice (nyní 36tt, CS 4, dle dr. vše zavřeno a dítě vysoko, řekla to tak vyčítavým tónem, že jsem pojala podezření, že jsem neschopná a asi neporodím opět bez zásahu vyvolávací tabletky). Mám hrozné noční můry o nedobrovolném domácím porodu, porodu až na Vánoce apod. Břicho mi tvrdne od 20 tt, teď tedy častěji, údajně příprava dělohy na porod, což se neshoduje s tvrzením dr., že to je vše na houby. Mám z toho depku. Jinak s bolestí zad bych k lékaři šla, případně zkusila nějaký zdravotní tělocvik pro těhotné, @klarinet12 .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí