36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1488
29.3.13 10:06

@Anikka tak u mě žádná změna ve středu jsem byla na kontrole otevřená na dva prsty a po kontrole jsem začala krvácet pak to přešlo do špinění tak jsme večer jeli ještě na kontrolu raději a prej je vše v pořádku a stává se to když je čípek už uplně krátkej a je to více prokrvený.. Ale špinim trošku do ted dnes ze mě jde ještě cosi jako by zbytky z hlenové zátky nebo co.. Doktorka mě objednala na uterý ale prej do té doby nevydržím.. Mno dnes a zítra máme termín tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
29.3.13 19:41

Holky, vydržte! Ono to přijde!! ;)
Já si zrovna po dnešní prořvané noci říkala jaký to byl klid, když byl prťous ještě v bříšku. Dneska celý den dospává (ten se má, já spát díky ostatním dětem nemohla) - zřejmě zas chystá noční mejdan a to už budu slušně padat na hubu.
:zed:
Užijte si hezké velikonoce!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
30.3.13 10:45

@Hanulínek mno ty noci nás taky čekají akorád mi budeme mít první tak to nebude tak hrozný jako u tebe ale ty to zvládneš.. Copak ho trápí prdíky?
Holky mi dnes byli ráno v obchodě a než dojedem domu furt ze mě něco teklo po troškách doma mokrý kalhotky děs tak nevím co to jako mělo být :nevim: Že by voda odcházela jen tak po troškách? pokud se to bude opakovat tak nás nejspíš čeká výjezd do porodnice..Ale bolesti skoro žádný jen sem tam a slaboučký tak třeba se za pár hodin z toho něco vyklube mno uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.4.13 10:20

@Hanulínek Ahoj, já to měla uplně stejný s malou, celý noci prořvaný, já byla uplně vyřízená a ona si pěkně přez den vychrupovala..nevydržela jsem dýl jak do 18h, musela jsem jít spát hned s malou po koupání, tak snad druhej mrňous bude hodnější :) @marillynka Plodovka prý může odtíkat po troškách, nebo jak když pustíš kohoutek :) Ale myslim, že tobě už se z toho něco vyklubalo :D? Mám pravdu, nebo pořád nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
4.4.13 13:34

@Hanulínek - koukám, že máme podobně staré děti :-) a taky poslední dny nevím co je to spánek…bohužel čas na spaní přes den nemám, takže si už příjdu jako robot, ale stojí to za to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
4.4.13 16:10

@Anikka -tak u nás je to s tím spaním zatím stejné. Už slušně padám na hubu. :zed: Tak snad se to brzo otočí, nebo alesp. přijede na víkend báječná babi-pomocnice. :srdce:
@Slysil -s tím robotem je to přesné- o víkendu jsem klukům automat. nachystala školní a školkové oblečení, ráno je vzbudila a honila, aby nepřišli pozdě a ejhle- oni byly prázdniny. :lol:
Koukám, že zdejší zbytek buď rodí (držím palce), nebo lítá kolem miminek, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
8.4.13 10:31

Ahoj holky tak my jsme už na světě máme 2955g a 50cm :) včera nás pustili domů měli jsme žloutenku..A co vy ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
8.4.13 11:36

@marillynka Gratuluju!!
Já si říkala, že to tady nějak utichlo. ;)
Tak hlavně ať hezky mrňous roste, je zdravý a na maminku hodný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.4.13 12:12

@marillynka Moc moc velká gratulace, jen samé zdravíčko a pohodu s mimískem :kytka: Tak jsem si to řikala dobře, že se už u tebe něco děje :D U mě se nic nehlo, ve středu mám první termín a doktor říkal, že se na 100% dočkám i druhého, ten je v pátek, ve čtvrtek mám kontrolu, takže jsem zvědavá :nevim: Tak se mějte hezky s mrňousem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
9.4.13 14:45
@Anikka píše:
@marillynka Moc moc velká gratulace, jen samé zdravíčko a pohodu s mimískem :kytka: Tak jsem si to řikala dobře, že se už u tebe něco děje :D U mě se nic nehlo, ve středu mám první termín a doktor říkal, že se na 100% dočkám i druhého, ten je v pátek, ve čtvrtek mám kontrolu, takže jsem zvědavá :nevim: Tak se mějte hezky s mrňousem :mavam:

takže pořád nic jo teda mno to je jak u nás taky jsme přenášely nakonec mi to stejně vyvolávali..Měla jsem od neděle od devíti večer boleti a do rána po 5 minutách tak jsem kolem deváté jeli do porodnice a tam to utichlo :D Na monitoru nic a já měla asi dvě kontrakce během návštěvy :mrgreen: tak doktor říkal žě mě tam nechají a nebo že pokud budu chtít tak tomu trochu pomůžou a mala se narodí na velikonoce.. Tak jsem říkal že teda jo ležet tam jen tak jsem nechtěla.. Ale řeknu vám byl to masakr :( malá byla otočená nabok tak jí špatně rotovala hlavička napíchli mi oxicotyn a musela jsem poslední hodku a půl ležet jen na boku protože pořád rotování nic moc to byla hruza šlo mi to do zad a myslela jsem že tam brzo umřu ale zvládla jsem to a ani jsem nepípla :D Doktor říkal že takových moc není prej kdyby bylo tolik prvorodiček jak by to bylo super že jsem byla statečná a aspon spolupracovala jak říkali..takže radím nevysilovat se a hlavně je poslouchat i když to bude hodně těžký ale dá se to zvládnout..Měla jsem nehorázný bolesti a zvládla jsem to i bez epi.. Jinak nám to od tabletky trvalo 11 hodin..
Tak at vám dopadne kontrola dobře a už se to nějak hne at je prdolka taky už na světě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
24.4.13 16:49

Holky tak jak s prckama doma? Jak se máte?
@Anikka ty už to máš taky určitě za sebou že :) A co porod dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
24.4.13 19:55

Ahoj @marillynka!
No, my docela hukot. To víš, jak je nás hodně, tak se nenudíme- v pátek večer přišel prostředníček ze zahrady s bolestí hlavičky a vyklubal se z toho otřes mozku a dvoudenní hospitalizace za doprovodu tatínka. Z nemocnice si přivezli jakous střevní chřipku, kterou jsme postupně pochytali všichni včetně malíčka. :? No a díky té hnusné blicí a průjmovité potvoře mám problém s kojením-mlíčka najednou málo, takže se snažíme, neustále přikládáme a v pátek u Dr uvidíme co a jak. Navíc obíhám zbylé marody.
Co Vy? Doufám, že si užíváte?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
25.4.13 10:13

@Hanulínek ted tak to si vážně užíváte :( Tak hlavně aby jste byli zdraví a všechno bylo v pohodě.. Mno u nás mala je docela uřvaná občas už nespinká jako dřív papá každý dvě hodinky nejraději by každou hodinu kolikrát přibírá ryche doktorka nás chválý pořád každej týden má přírustek 250g zhruba takže velkej jedlík.. Kolikrát má dny že by spala ale nemůže zabrat tak třeba tři hodiny pláče.. Ale jinak to jde ale děsně ten čas letí když si řeknu že už bude mít měsíc příští týden děs připadne mi jako bych rodila před týdnem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.5.13 09:00

Ahoj holky :mavam: co jsem doma z porodnice, tak jsem se sem vůbec nedostala, malej mě nechtěl přes den vůbec spát, vydržel od rána až do večera vzůru..zato teď to má obrácený a já už se plácám po byťe jak mátoha.. @marillynka My nakonec museli taky na vyvolání a porod hrůza, sice byl malej po 6hod od zavedení tabletky venku, ale ty nehorazný bolesti po minutě celých 6hod, jsem myslela, že už nevydržim..Navíc byl prďola nedorotovanej, takže nešel vůbec ven..No a potom všem se nám narodil Matýsek 4200g a 53cm :srdce: Jak jsem četla, tak jsi si porod taky pěkně užila teda, ještě že ty naše zlatíčka nám pomůžou rychle zapomenout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
7.5.13 10:15

@Anikka tak my jsme taky měli přetočený den a noc a pomohlo nám každodenní koupání pak se jí to obrátilo naštěstí.. Ale přes den je vzhuru skoro furt a když usne tak jen na chvilku a pak furt jen pláče kolikrát z ní už šílím :( Teda malej byl pěknej maciček co :) My máme ted kolem 4kg rychle přibíráme ale narodila se s 2950g s tím rotováním jsem si taky užila akorád jsem to měla delsí 11 hodin od tabletky mě ji teda nezaváděli já dostala nějakou na spolknutí naštěstí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí