Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@krtecek79 píše:
@klarinet12 tak to máš zase super, aspoň nemusíš v porodnici dlouho čekat, na kurzu nás teď porodní asistentka varovala, že ty kontroly v porodce běžně trvají tři hoďky, protože se všude obvykle dlouho čeká - na dr., na utz, na monitor… no tak jsem zvědavá.
JoJo to je celkem výhoda, ale tím, že je u nás soukromá ordinace a stridaj se tam tři lékaři, tak tam občas čekám, ale sestra mě teď objednává.. Naposledy sem tam, ale čekala přes dvě hodiny
@Kaculina2 píše:
HOlky nevíte co znamená že mám bílkovinu v moči?
Tak to nevim
google si zkoušela??
@klarinet12 Tady jsem hledala i na googlu a všude píšou o zánětu močáku nebo močových cest, ale to by mě nějak pálilo nebo řezalo ne, nic takového já nemám
@Kaculina2 píše:
@klarinet12 Tady jsem hledala i na googlu a všude píšou o zánětu močáku nebo močových cest, ale to by mě nějak pálilo nebo řezalo ne, nic takového já nemám
Tak se budeš na to muset zeptat doktorky, ale tak snad to nebude nic vážného ![]()
@klarinet12 Mám v pondělí přinést moč znovu, ale moje doktorka tam nebude, asi to bude testovat tím papírkem tak snad mi hned řekne že je vše v pořádku a v pátek to bylo jen pomatení papírku ![]()
@Kaculina2 bílkovina v moči se hlída proto, že pokud ti vyskoci tlak zacnes otekat muze dojit k preklapsii, ale muze to byt uplne obycejny zanet mocaku a taky třeba vůbec nic
proto se to hlida
@phoma Tlak mám nízký říkala sestřička
celý těhotenství byl v pohodě
@Kaculina2 bílkovina v moči by mohla signalizovat preeklampsii, musej ti hlidat tedka tlak a znova tu moc… ale když mas tlak v pohode, tak by to mělo byt ok…
@krtecek79 To slovo tady od vás slyším poprvé, budu muset pohledat… snad to bude jen nějaký ten zánět
@phoma Už jsem koukla a všude píšou že je to v kombinaci s vysokým tlakem a otoky, což nemám tak jsem víceméně v klidu ![]()
@Kaculina2 kdybys ji mela, tak te lifrujou okamzite do nemocnice a bedlive sledujou tebe a dite pokud se to rychle nelepsi, pak se musí udelat cisarsky rez… takze klid, kdyby ti to hrozilo, uz bys davno v nemocnici byla… takze se neboj a nic nehledej, on by ti dr sam řekl, kdyby ti něco hrozilo… jen kdybys mela potize a nebylo ti dobře, tak se seber a radsi jed bud k dr nebo do porodky, aby se na tebe koukli… já mam zase otoky, ale tlak i moc ok… každá máme něco no ![]()
@krtecek79 píše:
@Kaculina2 kdybys ji mela, tak te lifrujou okamzite do nemocnice a bedlive sledujou tebe a dite pokud se to rychle nelepsi, pak se musí udelat cisarsky rez… takze klid, kdyby ti to hrozilo, uz bys davno v nemocnici byla… takze se neboj a nic nehledej, on by ti dr sam řekl, kdyby ti něco hrozilo… jen kdybys mela potize a nebylo ti dobře, tak se seber a radsi jed bud k dr nebo do porodky, aby se na tebe koukli… já mam zase otoky, ale tlak i moc ok… každá máme něco no
Tak to já nemám ani otoky a nic UFF
jen mi furt tvrdne to břicho a pinďa mě furt šťouchá do močáku.. Tak ať už to máme zasebou a doufám, že to půjde rychle a bez komplikací ![]()
@krtecek79 Já jsem v klidu
mě jinak nic není
Bych kolikrát úplně zapomněla že jsem těhotná ![]()