36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
11.6.14 02:16

@spiritt začínám 36 tt a nic mě nebolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.6.14 08:36
@krtecek79 píše:
@klarinet12 při každé návštěvě mi kontroluje čípek, měří břicho a dělá utz. Teď v pondělí mi bral stěry a mám přijít příští týden k němu naposledy, napíše mi do průkazky výsledky stěrů, odběrů, změří mimčo a odhadne váhu a pak už budu chodit do porodnice, jsem tam objednaná hned na další pondělí.

tak to mě stěry dělal předminulý týden, minulý týden sem byla v té porodnici a tam sem byla jen na páseh a nic víc a do porodu mi řekli v nemocnici, že si mě doktor nechá u sebe, ale když by cokoliv ať si rovnou dojedu na porodní sál, no a včera taky žádná prohlídka jen utz :nevim: tak já nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.6.14 08:39

@spiritt ty budeš mít kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
11.6.14 09:20

Zdravím Vás dámy :-)
Koukám, že stále ještě nikdo neporodil:-)
Já dnes začínám 37tt, mají být bouřky a úplněk do toho doufám, že ještě chvíli vydržíme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.6.14 10:22
@Kaculina2 píše:
Zdravím Vás dámy :-)
Koukám, že stále ještě nikdo neporodil:-)
Já dnes začínám 37tt, mají být bouřky a úplněk do toho doufám, že ještě chvíli vydržíme:-)

Zatím se držíme, ale já klidně dobrovolně půjdu rodit:-) nicméně i doktor říkal, že aspoň by bylo mimčo menší a mě by se taky určo ulevilo :palec: jdu do toho :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
11.6.14 11:03

@klarinet12 Četla jsem, že mimčo se považuje za donošený 38+0 to budu v úterý tak ve středu už bych taky klidně rodila :-D už aby sprchlo a nebylo takové dusno :-)
Tak schválně jestli tady na někoho bouřky zaberou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
11.6.14 11:05

@klarinet12 Jojo,čekáme chlapečka :). Mě právě na poslední prohlídce říkali, že jsem otevřená na prst, ale to asi pořád nemusí nic znamenat..Ale takovej divnej tlak teda cítím pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.6.14 13:38

@klarinet12 co jsem pochopila tak si to každej dr asi dělá podle svého. Ten můj mi dělal gyneprohlídku na křesle a utz při každé návštěvě, takže pokud to tak tvůj dr nedělal, tak má holt jiný postup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.6.14 14:25
@Kaculina2 píše:
@klarinet12 Četla jsem, že mimčo se považuje za donošený 38+0 to budu v úterý tak ve středu už bych taky klidně rodila :-D už aby sprchlo a nebylo takové dusno :-)
Tak schválně jestli tady na někoho bouřky zaberou :-)

mrknu kdy já budu přesně 38+0 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.6.14 14:26
@krtecek79 píše:
@klarinet12 co jsem pochopila tak si to každej dr asi dělá podle svého. Ten můj mi dělal gyneprohlídku na křesle a utz při každé návštěvě, takže pokud to tak tvůj dr nedělal, tak má holt jiný postup :)

za celé těhu mi udělal dvě gynekologické prohlídky což si myslím, že je divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.6.14 14:34
@klarinet12 píše:
mrknu kdy já budu přesně 38+0 :palec:

tak já 10.6 byla 37+2 takže v neděli budu 37+7 takže pokud to počítám správně tak já v pondělí? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.6.14 14:36

@spiritt jéééé taky sem chtěla kluka, ale u mě to bylo kluk, holka, holka, kluk atd a před dvěma měsíci zase holka, takže asi zvítězila slečna :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
11.6.14 15:01

@klarinet12 :) no já chtěla trošku víc holku, ale od 20.týdne nám několik doktorů tvrdí, že určitě kluk, takže je to asi jasné. Tak se právě divím, že to někdy až tak jasný být nemusí :lol:..Ale teď už jsem ráda, že to bude kluk, už bych si těžko zvykala na myšlenku, že nakonec holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.6.14 15:59
@spiritt píše:
@klarinet12 :) no já chtěla trošku víc holku, ale od 20.týdne nám několik doktorů tvrdí, že určitě kluk, takže je to asi jasné. Tak se právě divím, že to někdy až tak jasný být nemusí :lol:..Ale teď už jsem ráda, že to bude kluk, už bych si těžko zvykala na myšlenku, že nakonec holka

a já si zase zvykla na holčičku, aaaale kdyby mi řekl kluk tak přítel by měl radost. i když on furt co už hlavně ať je mimčo zdravý, ale vím, že by radši kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
11.6.14 17:41

Koukám, že řešíte prohlídky, mě teda vyšetřuje vždycky tak od 33tt, ale zase je fakt, že spíš kvůli přepážce co tam mám. A jinak to nijak nekomentuje, asi zatím není co. A při prohlídce mám vždycky úplně zkroucený palce jak to bolí, takovým tím roztahovákem nebo jak to nazvat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí