Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@klarinet12 ajajaj, to vypada, že by to s tím mohlo mít souvislost… no držím pěsti ať je vše ok a dej pak vědět, až budeš moct!
@evulkanov měla jsem to jen trošku, zabrala mi Magnesie, denně si dám jednu skleničku.
@evulkanov píše:
Ahoj holky, snad se můžu přidatjsem teď 35+3tt. chtěla jsem se vás zeptat, jestli dostáváte taky křeče do lýtek. mě to začlo teď dva dny zpátky a jen po ránu po probuzení - šílená bolest. beru hořčík na tvrdnutí břicha, ale ty křeče začaly až teď. to jsem v prvním těhotenství neměla.
Ahojky, já měla párkrát křeč v lýtku, ale pak to odeznělo. nebo mi pomohlo to magnesko.
@krtecek79 píše:
@klarinet12 ajajaj, to vypada, že by to s tím mohlo mít souvislost… no držím pěsti ať je vše ok a dej pak vědět, až budeš moct!
Dobrý, tak je to OK, noha bohužel stále oteklá, ale bílkovina v moči není. zatím nerodím, ale prej to může přijít co nevidět.. Jinak podle doktora je vše OK, možná mi bylo nevolno skrz to, že prcek už se opravdu v břiše prej mačká a tlačí mě kde se dá.
Tak krec me chytla dnes i behem dne… Tak to uz asi jen vydrzet- mame to za par:-)
@evulkanov píše:
Tak krec me chytla dnes i behem dne… Tak to uz asi jen vydrzet- mame to za par:-)
Taky si říkám, už to snad přijde ![]()
@klarinet12 chtela bych vydrzet aspon do 38tt, jak u prvniho. Ted se mi zda jeste brzy…
Já budu 38 v neděli, tak sem zvědavá kdy to příjde, ráno sem myslela, že rodím a odpoledne sem chytla druhej dech a přinutila sem doma přítele ať jde vymalovat ještě tu chodbu, že už není čas ![]()
@klarinet12 tak to jsem ráda, že je vše ok! tak snad už nebudou žádné další komplikace… Prej ještě pomáhá čerstvý ananas, říkala mi to minulý týden porodní asistentka na kurzu, když viděla ty mojí hroší nohy.
@krtecek79 píše:
@klarinet12 tak to jsem ráda, že je vše ok! tak snad už nebudou žádné další komplikace… Prej ještě pomáhá čerstvý ananas, říkala mi to minulý týden porodní asistentka na kurzu, když viděla ty mojí hroší nohy. [/citace
JoJo to jsem tu u tebe četla včera sem si ho dávala. Hele poslíčci jsou když ti tvrdne břicho?? Mě teď se cca poslední půl hodinu jakoby furt nafukovalo a prcek tam teď vyvádí a ještě ke všemu dostal i škytavku, ale přijde mi jak kdyby chtěl vylézt :- D
@klarinet12 no poslíčci by měly být takový, že ti ztvrdne břicho jako kámen a normálně cítíš jak se ti stahují svaly (takové fakt velké pnutí). Doporučuje se být v klidu než to přejde
mě malá u toho taky dělá cirkus, se jí to asi hodně nelíbí. Měla jsem to zatím tak 3×-4×, naposled dnes odpo, zrovna když jsme si šli s manželem sednout někam na zahrádku na obědovečeři ![]()
@krtecek79 já to měla teď od té doby co skončila ordinace, teď sem si dala vanu a dobrý, takže doufám, že usnu a nebudu rodit ![]()
@klarinet12 nám říkala ta porodní asistentka, když poslíčky ve vaně povolí, pak je to ok a nerodí se, pokud se to vanou zhorší, pak to je pravděpodobně porod
takže pokud dobrý, řekla bych, že zůstaneš ještě 2v1
zítra jdu na pokračování kurzu, tak kdyby tam padly nějaké fígle, tak je sem pak večer hodím.
Odkud jsi a kde vlastně budeš rodit?
@krtecek79 ok hoď.. mám to připojený na mobilu, takže vždycky když je chvilka juknu sem
Já jsem z Rosic u Brna a rodit budu v Ivančicích a ty?
@klarinet12 tak fígle dneska žádné, ukazovali nám porodní boxy, pokoje a tak… no já tak záviděla těm maminám, že to maj za sebou… jedna tam zrovna porodila tak jsme jedním okem zahlídli čerstvé miminko
Já jsem z Prahy a vybrala jsem Apolináře…