36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1221
11.6.14 17:42

@klarinet12 Tak u nás má přítel taky radost, že kluk :)..Jen teda se nejsme schopny dohodnout na jménu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.6.14 20:03

@klarinet12 hmmm, tak třeba to je u mě tím, že jsem těhotná po IVF… je to moje první těhotenství, takže nemám srovnání… ale tak zase snad ten tvůj dr ví, co dělá, se tím radši nestresuj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.6.14 20:04

My snad máme tu holčičku jistou, hezky to na nás vystrkuje, takže i já jsem z toho utz poznala, že je to kávový zrno :-) nicméně obličej neukázala pořádně snad ani jednou… tak snad ji to nezůstane :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.6.14 22:04

Děvčata dnes mi abnormálně otekla pravá noha není mi vidět ani kotník a na dotek je mírně bolestivá.. Mám jet do porodnice nebo to máte některá taky :nevim: ať zbytečně neplasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.6.14 22:39

@klarinet12 a jakou mas levou? a otekla jsi i nekde jinde? já mam kazdou nohu jinou a taky mega otekly, ale uz to mam dyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.6.14 22:43

@klarinet12 ještě me napadlo, máš si jak změřit tlak? jako nemusi ty otoky značit nějaký problém, ale pokud jsi je neměla, nebo je máš fakt jenom na jedny noze, tak bych se asi bála a preventivně si zajela… aby ti změřili tlak a koukli, zda nemáš bílkovinu v moči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.6.14 22:46
@krtecek79 píše:
@klarinet12 ještě me napadlo, máš si jak změřit tlak? jako nemusi ty otoky značit nějaký problém, ale pokud jsi je neměla, nebo je máš fakt jenom na jedny noze, tak bych se asi bála a preventivně si zajela… aby ti změřili tlak a koukli, zda nemáš bílkovinu v moči…

No neměla sem otoky. Až dneska sem se dívala, protože mě úplně bolela noha a mám oteklou pravou. Tlak ten di bohužel nemám kde zmerit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.6.14 22:52

@klarinet12 hmmmm, ja tě fakt nechci plašit, ale já bych si pro jistotu zajela anebo aspoň ráno k dr :think: já jsem teda vždycky megaplašan, ale na druhou stranu v tomhle vysokem stupni tehotenstvi je lepsi jet stokrát zbytecne… promysli to, no… snad to nic nebude a je to jen důsledek veder, ale prijde mi divny ze je to jen jedna noha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.6.14 23:14
@krtecek79 píše:
@klarinet12 hmmmm, ja tě fakt nechci plašit, ale já bych si pro jistotu zajela anebo aspoň ráno k dr :think: já jsem teda vždycky megaplašan, ale na druhou stranu v tomhle vysokem stupni tehotenstvi je lepsi jet stokrát zbytecne… promysli to, no… snad to nic nebude a je to jen důsledek veder, ale prijde mi divny ze je to jen jedna noha…

Dala sem si studenější sprchu čučím jestli to třeba nesplaskne o trochu a kdyžtak tam zajedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.6.14 23:36

@klarinet12 ta sprcha je dobry napad… hodne ted pij (radsi behat v noci na zachod nez ty otoky) a ještě si namoc rucnik do studeny vody, poradne vyzdimej a´zabal si do nej tu nohu a tu si poloz nekam na vyvysene místo… me to ze zacatku dost pomáhalo. jo a ještě pomaha s nohou trosku zacvicit jako by protahovat a krouzit v kotniku. a uvidíš zda to pomuze, pokud jo, tak by to snad mělo byt ok a stacilo by treba rano jen zavolat dr… tlak ti pry muzou zmerit i v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.6.14 23:42
@krtecek79 píše:
@klarinet12 ta sprcha je dobry napad… hodne ted pij (radsi behat v noci na zachod nez ty otoky) a ještě si namoc rucnik do studeny vody, poradne vyzdimej a´zabal si do nej tu nohu a tu si poloz nekam na vyvysene místo… me to ze zacatku dost pomáhalo. jo a ještě pomaha s nohou trosku zacvicit jako by protahovat a krouzit v kotniku. a uvidíš zda to pomuze, pokud jo, tak by to snad mělo byt ok a stacilo by treba rano jen zavolat dr… tlak ti pry muzou zmerit i v lekarne.

Ok. zkusím to dekuji za rady.no a dr.je tam až v pátek ve čtvrtek neordinuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.6.14 23:59

@klarinet12 není zač a držím palce, aby to pomohlo. dej pak vědět, zda něco zabralo. Ono to taky může být důsledek toho vedra, přeci jenom už je to pro to naše tělo zátěž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.6.14 07:12
@krtecek79 píše:
@klarinet12 není zač a držím palce, aby to pomohlo. dej pak vědět, zda něco zabralo. Ono to taky může být důsledek toho vedra, přeci jenom už je to pro to naše tělo zátěž…

tak noc sem přežila, noha trochu splaskla, nicméně jedu teď do porodnice, protože je mi hrozně težko a co krok tak se mi navalí, jenže sem zatím nic nejedla jen pila vodu, takže bych zvracela vodu.tak si tam radši zajedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
12.6.14 11:31

Ahoj holky, snad se můžu přidat :-) jsem teď 35+3tt. chtěla jsem se vás zeptat, jestli dostáváte taky křeče do lýtek. mě to začlo teď dva dny zpátky a jen po ránu po probuzení - šílená bolest. beru hořčík na tvrdnutí břicha, ale ty křeče začaly až teď. to jsem v prvním těhotenství neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
12.6.14 11:37

@evulkanov ahoj, krece do lytek taky mam. doktorka mi na to doporucila piti Magnesie ci vitaminu Magne B6 myslim. ale staci denne nekolik loku Magnesie a krece jsou ty tam, to je alsepon ma zkusenost…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky