Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@klarinet12 já mám mít 27.6 termín, aůe jak se znám respektivně své děti, všechny šli po termínu, tak to zase budu přenášet, protože je jí tam dobře
@lennynov no já doufám, že přenášet nebudu, to už bych se v těch vedrech asi zbláznila… ale je to moje první tak těžko říct co bude…
@lennynov taky holčičku
po IVF… nějak nám to rok nešlo, tak jsme to kvůli mýmu věku trošku popohnali
abychom eventuálně stihli ještě druhý
ty jo těhotná a 3 děti doma… to musí být fakt záhul, fakt tě obdivuju ![]()
@krtecek79 záhul občas je
hlavně s tím nejmladším bude mít za měsíc 2 roky, je to strašidlo. Má svoji hlavu. Dcera 6 let je hodná moc mi pomáhá, i když má svoje dny. Nejstarší má 9 let a je více méně samostatný. Takže docela pohoda..
Jinak je mi 28 let. A toto poslední je neplánovaně. Říkala jsem si 3× a dost, ale mám ponaučení…nikdy neříkej nikdy ![]()
@lennynov tak to je super takhle velká rodina
já začala plánovat rodinu ve 28 letech (do tý doby studium a povinná praxe), akorát se špatným materiálem, místo dítěte jsem řešila opakovanou nevěru tehdejšího partnera, 2× rozchod, vypořádání bytu a auta (nebyli jsme manželé, ale bylo to v plánu)
ve 30ti jsem ho defitivně poslala do háje, protože mi konečně docvaklo, že tohle nemám zapotřebí
koupila si nový být, starý mu hodila na hlavu s tím, že buď si refinancuje hypo anebo to prodáme, sebrala auto a peníze na vybavení nového bytu a za tři měsíce jsem začala vztah se svým dnešním manželem
toho mám za odměnu za to hrozný období předtím
po dvou letech jsme se vzali a začali pracovat na mimču, jen nám to nějak rok nešlo, tak jsme si nechali pomoct
a teď mi je 34 a čekám první, no snad to druhý ještě stihnem aby Natálka nebyla jedináček a nebylo ji smutno ![]()
@krtecek79 píše:
@lennynov no já doufám, že přenášet nebudu, to už bych se v těch vedrech asi zbláznila… ale je to moje první tak těžko říct co bude…
moje je to taky první… já už ji přemlouvám ať jde teď
tak sem to asi zakřikla, že nejsem oteklá dnes už nesundám zásnubní prstýnek a necítím nohy. ![]()
@klarinet12 tak ale dneska je extrémně hnusný vedro… já nosila snubák občas aspoň na malíčku a dneska jsem ho nenasadila ani tam
Takže na to definitivně kašlu a schovám jej. Nosila jsem ho aspoň na malíčku od doby co mě jedna starší paní v metru cca na začátku 7. měsíce kdy ty otoky začaly začala litovat, že čekám dítě a nemám k němu manžela a budu na to sama
Tak jsem ji řekla, že manžela mám a sama na dítě nebudu, jen kvůli otokům mi ty prstýnek není příjemnej, tak ho nenosím. No koukala na mě divně, asi mi to nevěřila. krom toho netuším, jak ji taková krávovina mohla napadnout, jsem taky nemusela být vdaná a přesto mít k dítěti tatínka
no tak jsem si ho dávala aspoň na malíček, abych se nemusela s podobnýma vlezlýma babama vybavovat ![]()
@krtecek79 tak to bych tu paní asi poslala do háje
dneska to byl fakt extrém. Dnes se doktor na gynde smál a říká takový změny počasí prej to můžete porodit už teď jestli sem připravená. Tak sem se smála, že to se nestane.
@klarinet12 no měla jsem sto chutí, já nevím, že to některý lidi mají zapotřebí se montovat do věcí, do kterých jim nic není
hele s tím dr to je vtipný, mě včera říkal to samý, říkal, no končíte 35 tt, porodní cesty se krásně připravují, ve středu mají být bouřky, máte sbalenou tašku?
tak jsem říkala, že ještě by dva týdny mohla vevnitř vydržet, aby mi stihla ještě kamarádka dovést postýlku a já dožehlit všechny věci
a on, to jsou drobnosti ![]()
Ahoj holky, a mate v 36t nejaky bolesti, nebo se citite porad stejne? me uz boli několikatej den celej spodek, nepomaha sedet, lezet, porad to citim…tak nevim, jestli je to bezny..a pardon za hacky a carky, pisu z mobilu
@krtecek79 píše:
@klarinet12 no měla jsem sto chutí, já nevím, že to některý lidi mají zapotřebí se montovat do věcí, do kterých jim nic neníhele s tím dr to je vtipný, mě včera říkal to samý, říkal, no končíte 35 tt, porodní cesty se krásně připravují, ve středu mají být bouřky, máte sbalenou tašku?
tak jsem říkala, že ještě by dva týdny mohla vevnitř vydržet, aby mi stihla ještě kamarádka dovést postýlku a já dožehlit všechny věci
a on, to jsou drobnosti
Tak uvidíme
já si myslím, že je to blbost. Hele jak často tě gynekologicky vyšetřuje teď doktor?
@spiritt píše:
Ahoj holky, a mate v 36t nejaky bolesti, nebo se citite porad stejne? me uz boli několikatej den celej spodek, nepomaha sedet, lezet, porad to citim…tak nevim, jestli je to bezny..a pardon za hacky a carky, pisu z mobilu
Ahoj, no některý den je hůř, někdy líp.. Já teď sem 37+3 myslím a mám problém akorát občas stěma zádama a pálí mě spodek hlavně, že sem byla dnes na gynde a úplně mi to vypadlo z hlavy se o tom zmínit, protože mi to dělá jen po vyčůrání…
@klarinet12 při každé návštěvě mi kontroluje čípek, měří břicho a dělá utz. Teď v pondělí mi bral stěry a mám přijít příští týden k němu naposledy, napíše mi do průkazky výsledky stěrů, odběrů, změří mimčo a odhadne váhu a pak už budu chodit do porodnice, jsem tam objednaná hned na další pondělí.