Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaculina2 cca za 2 dny 2 litry ale bylo to i pito
a jsem ve 37 tt
@Kaculina2 píše:
@lennynov A kolik si toho vypila?aby se ti nenarodil malý notorik
![]()
![]()
Pivař od malička ![]()
Tak snad sem malé neublížila a zeptám se, jak se Vám líbí jméno Sabina..pořád se s přítlem nemůžeme domluvit ![]()
@lennynov JoJo taky mám chutě na co sem nikdy neměla
ale pivko to moc nemusím, já před těhu hodně pila víno, teď sem si nedávno chtěla kapku nalít a vůbec mi nechutnalo..
@lennynov píše:
Tak snad sem malé neublížila a zeptám se, jak se Vám líbí jméno Sabina..pořád se s přítlem nemůžeme domluvit
Neublížila, pokud si pivo nepila celé těhu, tak ne.. Já mám vymyšlené jméno na holku Tina je to neobvyklé a na matrice se moc líbilo. Sabinka je pěkné.. Já chtěla i Gitu, ale to mi neprošlo
@klarinet12 ta naše malá opička tam snad valí kotrmelce
nebo si udělala pěkný mejdlo… to je hrůza se dneska asi nevyspím ![]()
@lennynov Taky se nějak převaluju a nemůžu usnout taky máme v břichu nějaký mejdlo.. JoJo však dejte tu Sabinku, to je hezký jméno.
@klarinet12 @lennynov holky, tak to se ty naše opice asi nějak domluvily, protože já kolem 11 žehlila pro malou hadříky a co ta mi v tom břiše předváděla… jsem myslela, že mi projde kůží ven
Sabinka je moc hezký jméno, my budem mít Natálku ![]()
A s tím vedrem je to hrůza, vůbec nemám chuť jíst (což u mě jedině dobře), takže jsem měla jen vlažnej vývar a hodně ředěný ovocný freshe
koupila jsem si v zimě odšťavňovač a je to paráda…
@klarinet12 Taky nic kupovat nebudu
musíme hodně běhat s kočárkama ![]()
Dobré ráno dámy ![]()
Tak tohle byla snad ta nejhorší noc za celé těhotenství
@Kaculina2 píše:
@klarinet12 Taky nic kupovat nebudumusíme hodně běhat s kočárkama
přesně tak
běhat běhat a zase běhat ![]()
@Kaculina2 píše:
Dobré ráno dámy
Tak tohle byla snad ta nejhorší noc za celé těhotenství
Dobré ránoani já jsem se moc nevyspala
@krtecek79 píše:
A s tím vedrem je to hrůza, vůbec nemám chuť jíst (což u mě jedině dobře), takže jsem měla jen vlažnej vývar a hodně ředěný ovocný freshekoupila jsem si v zimě odšťavňovač a je to paráda…
k tomu jídlu já teda jím zase hodně jahody a zeleninový salát a abych měla neco teplejšího do žaludku, tak si uvařím aspoň brambory, ale chutná mi to ![]()