Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@klarinet12 To já už teda nikde moc neběhám
jsem ráda, že sebou fláknu pod třešen a ležím
Já čekám holčičku už mi to potvrdilo 5 doktorů tak doufám že se nesekli ![]()
@teckaa Já jsem dnes byla u doktorky tak jsem si hned na všechno postěžovala
a říkala, že je to v pořádku a lepší to nebude ![]()
@Kaculina2 píše:
@klarinet12 To já už teda nikde moc neběhámjsem ráda, že sebou fláknu pod třešen a ležím
Já čekám holčičku už mi to potvrdilo 5 doktorů tak doufám že se nesekli
tak to já sem čilá jak ryba
furt uhaním sousedku co už má mimčo ať někam razíme na výlet
to my jsme jednou holka, kluk, holka, holka, kluk, pak nakonec zase asi holka, pak se mimčo nějak otočí a nejde vidět nic
takže tak
Maminy, chci se zeptat, jestli víte kolik ted Vaše zlatíčko asi přibližně váží? Já byla dneska kontrole a doktor mi sdělil 2500 g a jsem podle PM 37 tt ![]()
@klarinet12 Tak v takovýhle vedrech jezdit na výlety?
_No to bych nedala já teda když není horko furt něco uklízím ![]()
No to já sem ráda když vypadnu na celej den ven, večer aspoň spím jak zabitá
ale občas je taky den kdy si dám ráda voraz ![]()
@lennynov to máte, ale krásnou váhu, já to třeba nevím, takže díky za připomenutí teď desátého jdeme na kontrolu, to už budeme 37+3 tak se zeptám ![]()
Já teda taky nevím kolik váží. Moje doktorka nemá tak dobrý ultrazvuk
Musela bych do nemocnice
@Kaculina2 píše:
Já teda taky nevím kolik váží. Moje doktorka nemá tak dobrý ultrazvukMusela bych do nemocnice
No já to vlastně nevěděla přesně nikdy, doktor vždycky řekl asi, ale tak zkusim se teď zeptat
děvčata a cekáte první mimčo??
@klarinet12 Mě to vlastně řekli akorát na velkým ultrazvuku ve 31tt a to měla 1500 +-220g
a že je to akorát
já první co ty ![]()
@Kaculina2 píše:
@klarinet12 Mě to vlastně řekli akorát na velkým ultrazvuku ve 31tt a to měla 1500 +-220ga že je to akorát
já první co ty
I já první
kdy máš termín?
@lennynov ahoj, me ve 34tt rikala doktorka vahu plodu. 2400g, ale moc tomu neverim, spise to je min. i kdyz se citim tezsi. ted jsem ve 35tt, kontrola az za dva tydny…
@klarinet12 8.července,a mojí sestřičce bude 13.července 5 let tak třeba budou holky stejně ![]()
@teckaa píše:
@lennynov ahoj, me ve 34tt rikala doktorka vahu plodu. 2400g, ale moc tomu neverim, spise to je min. i kdyz se citim tezsi. ted jsem ve 35tt, kontrola az za dva tydny…
Tak to už se ti taky blíží
mě jen minule doktor řekl, že by mimčo mohlo mít až se narodí tak 2700g tak sem zvědavá, ale už se to blíží ke konci 29.6 je tu v cukuletu ![]()
@lennynov Tak mě ve 33tt říkala doktorka odhad váhy 2100g, teď jsem 36tt…Takže mám obavy, že bude mimi pěkně veliký…