36. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
648
15.6.14 11:41

@klarinet12 Ty bláho jsem se lekla kdo ti umřel… :-D to mi nedělej :-D Tak vy už máte břicha dole a já furt nic. Mě v pátek ani neprohlížela takže nevím.
Mě na žáhu pomáhá studené mléko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.6.14 11:56

Ahoj jsem také 36tt už se nám to krátí.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.6.14 11:56

Ahoj jsem také 36tt už se nám to krátí.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
15.6.14 12:18

@mar28 Vítej mezi námi :-) Nás už je tu pár trošičku dál já ve středu začínám 38tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.6.14 13:50

@Kaculina2 neboj nikdo, jen mobil :-D ale mě primář řekl, že mám ještě čas. Pokus se nepletu tak já už sem od zitra 38 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
15.6.14 13:52

@mar28 taky tě vítám ;-) a co jak ti je, čekáš první?? Holka nebo kluk? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.6.14 13:58

Ahoj holky čekám třetí mimčo a bude to zase kluk, chtěla jsem moc holčičku..nezadařilo se, hlavně at ja malej zdravej. Hrozí nám císař, kvůli placentě a malej se mě otočil KP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
15.6.14 14:14

@klarinet12 To je nějaký divný ne, máš termín o dost dřív než já ne? Já ted ve středu budu 37+1 takže 38tt, nebudeš ty spíš 38+1 tudíž 39tt?
Ted si mě tak zarazila, že ani pořádně nevím kolik jsem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
15.6.14 14:21

@Kaculina2 na monitor ještě ne, to až za týden. zítra by mi měl dr zapsat do průkazky výsledky stěrů a odběru krve, změřit malou a předá mě už do porodky, tam půjdu za týden. jinak dneska noc lepší, ale zase mi břicho celkem hodně tvrdlo… a s tim břichem mi to taky nikdo neřikal, jen jsem si všimla, že když sedím, tak mi už bříško leží na stehnech, což před týdnem nebylo, takže pak jsem to zkoumala i v zrcadle a myslim, že fakt kleslo. no jsem zvedava co se zítra dozvim u dr, hlavne jake budu mit CS, před tydnem bylo 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
15.6.14 14:25

@mar28 ahoj :mavam: taky jsem 36 tt :-) začalo mi teď o víkendu hodně tvrdnout břicho a poslíčci, tak snad je to známka, že už se to blíží :-) čekám holčičku a je vzorně hlavičkou dolů už cca 10 týdnů :-) kdy se ti malej otočil hlavou nahoru? třeba se ještě stočí zpět, četla jsem, že se to kolikrát ještě stane i těsně před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
15.6.14 14:27
@Kaculina2 píše:
@klarinet12 To je nějaký divný ne, máš termín o dost dřív než já ne? Já ted ve středu budu 37+1 takže 38tt, nebudeš ty spíš 38+1 tudíž 39tt?
Ted si mě tak zarazila, že ani pořádně nevím kolik jsem :-D

holky, já kdybych neměla registraci na womenzone, kde to ty týdny počítá za mě, věděla bych prd :-) i teď když se mě někdo zeptá se musím kolikrát podívat, abych to neřekla blbě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
15.6.14 14:29

Teď mě napadlo - jaký máte koupenej kočárek? :-) já jsem trošku ulítla a pořídila jsem Bugaboo Buffalo - vypada cca takto, jen ten rám je celý černý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
15.6.14 14:46
@krtecek79 píše:
holky, já kdybych neměla registraci na womenzone, kde to ty týdny počítá za mě, věděla bych prd :-) i teď když se mě někdo zeptá se musím kolikrát podívat, abych to neřekla blbě :-D

Taky jsem tam zaregistrovaná :-) Nějak jsem tam nekoukala:-)Tak jsem tam nakoukla a ve středu začínám 38tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
15.6.14 14:48

@krtecek79 A růžový jo? :-) já mám Camarelo nejdřív jsem chtěla taky růžový ale bála jsem se co kdyby se doktoři,,sekli,, :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
15.6.14 15:07

@Kaculina2 tak to jsme přesně o týden, já začínám ve středu 37 :-) jj, růžový - u tohoto kočárku se dá ta stříška a kryt lůžka kupovat zvlášť, tak kdyby náhodou, dá se to vyměnit :-) ale naše malá to na utz ukazovala tak dobře, že i já jsem poznala, že je to holčička - dr mi dokonce ze srandy udělal fotku detailu :-D nechtěla ukázat obličej, za to druhej konec vystrkovala pokaždé… no snad jí to nezůstane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí