Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@klarinet12 Ty bláho jsem se lekla kdo ti umřel…
to mi nedělej
Tak vy už máte břicha dole a já furt nic. Mě v pátek ani neprohlížela takže nevím.
Mě na žáhu pomáhá studené mléko ![]()
@mar28 Vítej mezi námi
Nás už je tu pár trošičku dál já ve středu začínám 38tt ![]()
@Kaculina2 neboj nikdo, jen mobil
ale mě primář řekl, že mám ještě čas. Pokus se nepletu tak já už sem od zitra 38 ![]()
@mar28 taky tě vítám
a co jak ti je, čekáš první?? Holka nebo kluk? ![]()
Ahoj holky čekám třetí mimčo a bude to zase kluk, chtěla jsem moc holčičku..nezadařilo se, hlavně at ja malej zdravej. Hrozí nám císař, kvůli placentě a malej se mě otočil KP.
@klarinet12 To je nějaký divný ne, máš termín o dost dřív než já ne? Já ted ve středu budu 37+1 takže 38tt, nebudeš ty spíš 38+1 tudíž 39tt?
Ted si mě tak zarazila, že ani pořádně nevím kolik jsem ![]()
@Kaculina2 na monitor ještě ne, to až za týden. zítra by mi měl dr zapsat do průkazky výsledky stěrů a odběru krve, změřit malou a předá mě už do porodky, tam půjdu za týden. jinak dneska noc lepší, ale zase mi břicho celkem hodně tvrdlo… a s tim břichem mi to taky nikdo neřikal, jen jsem si všimla, že když sedím, tak mi už bříško leží na stehnech, což před týdnem nebylo, takže pak jsem to zkoumala i v zrcadle a myslim, že fakt kleslo. no jsem zvedava co se zítra dozvim u dr, hlavne jake budu mit CS, před tydnem bylo 4.
@mar28 ahoj
taky jsem 36 tt
začalo mi teď o víkendu hodně tvrdnout břicho a poslíčci, tak snad je to známka, že už se to blíží
čekám holčičku a je vzorně hlavičkou dolů už cca 10 týdnů
kdy se ti malej otočil hlavou nahoru? třeba se ještě stočí zpět, četla jsem, že se to kolikrát ještě stane i těsně před porodem.
@Kaculina2 píše:
@klarinet12 To je nějaký divný ne, máš termín o dost dřív než já ne? Já ted ve středu budu 37+1 takže 38tt, nebudeš ty spíš 38+1 tudíž 39tt?
Ted si mě tak zarazila, že ani pořádně nevím kolik jsem
holky, já kdybych neměla registraci na womenzone, kde to ty týdny počítá za mě, věděla bych prd
i teď když se mě někdo zeptá se musím kolikrát podívat, abych to neřekla blbě ![]()
Teď mě napadlo - jaký máte koupenej kočárek?
já jsem trošku ulítla a pořídila jsem Bugaboo Buffalo - vypada cca takto, jen ten rám je celý černý.
@krtecek79 píše:
holky, já kdybych neměla registraci na womenzone, kde to ty týdny počítá za mě, věděla bych prdi teď když se mě někdo zeptá se musím kolikrát podívat, abych to neřekla blbě
Taky jsem tam zaregistrovaná
Nějak jsem tam nekoukala:-)Tak jsem tam nakoukla a ve středu začínám 38tt
@krtecek79 A růžový jo?
já mám Camarelo nejdřív jsem chtěla taky růžový ale bála jsem se co kdyby se doktoři,,sekli,, ![]()
@Kaculina2 tak to jsme přesně o týden, já začínám ve středu 37
jj, růžový - u tohoto kočárku se dá ta stříška a kryt lůžka kupovat zvlášť, tak kdyby náhodou, dá se to vyměnit
ale naše malá to na utz ukazovala tak dobře, že i já jsem poznala, že je to holčička - dr mi dokonce ze srandy udělal fotku detailu
nechtěla ukázat obličej, za to druhej konec vystrkovala pokaždé… no snad jí to nezůstane ![]()